Sigurdsson je napisao/la:Što se tiće Slavije ona najvjerovatnije putuje na druge pripreme u Bar (CG).Kao što sam gledao na treninzima tu je veliki broj mladih igrača.Čak šestorica su došla na preporuku Darka Spalevića.Pa da krenemo tu su iz Sarajeva Ćizmić,Jasmin Peljto,brat od Handžića-Amel.Ako se ne varam svi su 91' godište i mogli bi značiti u budućnosti,kada bi ostali,okosnicu kluba.Naravno tu su i mladi igrači koji su iznijeli ovu polusezonu.Tu se najviše odnosi na kapitena iz mlađih kategorija Miloš Urta.Tu je i Pušara,mali Perišić,vratio se i Popović koji igra lijevog beka ako se ne varam.Tu su i kao što sam naveo 6-orica igrača iz omladinskog pogona Radničkog iz Kragujevca.Kao što sam mogao da primjetim ima tu neki Filip igra u veznom redu veoma kvalitetan igrač i mogao bi da predstavlja pravo osvježenju u odnosu na Gorana Simića koji je isuviše star i spor za ove lige.Tu je i neki Predraga Pavlović iz BASK i Marko Savinović ne znam tačno klub.Tu su i dalje Ognjen Todorović i Rašević.Nadam se da će nastaviti sa forsiranjem igrača iz svog omladinskog pogona jer tu ima talenata kao što su Tešanović ili golman Šehovac 95'.Nadam se da će u ovoj polusezoni više mjesta biti za Urtu koji je bio u nekim utakmicama starter a izgleda kao veoma dobar igrač.
E ovako Marko Savinovic dolazi iz prvoligasa Big Bulla,tu je i pristojni napadac Lazar Vidic koji dolazi iz Radnickog ali je poslednju polusezonu bio u Mladom Radniku,za tog Filipa niko ne zna prezime jbt,i moji izvori mu znaju samo ime,da nije kakav Brazilac sa jednim imenom.
Sto se tice povratka,Popovic je tu,desni bek,ne levi,vrlo zahvalan igrac,pisao sam o tome da ce mnogi za njega reci da je jedan od najspremnih igraca lige bio u proslom igranju za Slaviju i jedan od najboljih desnih tada,ali mi i dalje nejasno kako lose stvari za njega pricaju ljudi iz Gradiske.
Od odlazaka,otisao je Muminovic sigurno,steta,uz njega bi mladici mogli itekako napredovati.Remic ce nazalost opet otici,u Sutjesku opet cini mi se.Divcic je otisao,Dujkovic uzeo ispisnicu tako da Slavija ostaje samo na 2 golmana Tomovicu i malom Kuburi,te ako prebaci tog malog Sehovca koga sam gledao jednom prilikom deluje kao pristojan golman,uostalom bio je pozivan za reprezentacije ako se ne varam tako da i to nesta znaci.
Slazem se sa tobom i za Simica,jbg ja sam to napisao i pre dve sezone,ali covek me stalno fascinira da i dalje igra,a prema onome sto imam informacije to radi kvalitetno lose.
Sto se tice omladinskog pogona jos,na kog Tesanovica mislis ? Ja znam samo jednog,onog malog stopera kapitena '92 generacije ako se ne varam,ali opet mislim da on nije vise u Slaviji.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))