FK Slavija

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 jan 2012, 21:00

Devil je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Devil je napisao/la:Znaci tu je Popovic opet,vredno pojacanje na desnoj strani ako udje u formu,a tu je i neki Mazic.Na probi je valjda i neki Handzic iz Sarajeva,mislim da je brat od Kenana ali nisam siguran. :?
Moze biti da je Amel, mada cisto sumnjam rekao je da hoce da se dokaze Jovicu. E sad jedino ako ima neki 4-ti Handzic :mrgreen:
Mislim da je bas Amel,'90 il' '91 je taj sto je dosao.
'91 ;) Ja vjerujem da je on posto Kenan igra povremeno,Haris takodjer,Faris je jedan od najtalentovanijih mladih igraca.Pa samo Amel ostaje ;)

slika Dobar igrac zadovoljit ce 100% Eh sad ne znam da li ce biti na posudbi ili...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 30 jan 2012, 18:07

Što se tiće Slavije ona najvjerovatnije putuje na druge pripreme u Bar (CG).Kao što sam gledao na treninzima tu je veliki broj mladih igrača.Čak šestorica su došla na preporuku Darka Spalevića.Pa da krenemo tu su iz Sarajeva Ćizmić,Jasmin Peljto,brat od Handžića-Amel.Ako se ne varam svi su 91' godište i mogli bi značiti u budućnosti,kada bi ostali,okosnicu kluba.Naravno tu su i mladi igrači koji su iznijeli ovu polusezonu.Tu se najviše odnosi na kapitena iz mlađih kategorija Miloš Urta.Tu je i Pušara,mali Perišić,vratio se i Popović koji igra lijevog beka ako se ne varam.Tu su i kao što sam naveo 6-orica igrača iz omladinskog pogona Radničkog iz Kragujevca.Kao što sam mogao da primjetim ima tu neki Filip igra u veznom redu veoma kvalitetan igrač i mogao bi da predstavlja pravo osvježenju u odnosu na Gorana Simića koji je isuviše star i spor za ove lige.Tu je i neki Predraga Pavlović iz BASK i Marko Savinović ne znam tačno klub.Tu su i dalje Ognjen Todorović i Rašević.Nadam se da će nastaviti sa forsiranjem igrača iz svog omladinskog pogona jer tu ima talenata kao što su Tešanović ili golman Šehovac 95'.Nadam se da će u ovoj polusezoni više mjesta biti za Urtu koji je bio u nekim utakmicama starter a izgleda kao veoma dobar igrač.
$ ? $ ? ? " " ".

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 30 jan 2012, 18:49

Kako mi se cini Slavija sprema ekipu za ligu RS,dovodi se puno mladih igraca,vjerovatno su to neki planovi za buducnost jer svi znamo da se sa ovakvim igracima ne moze obezbjediti opstanak u ligi.
6 igraca iz omladinskog pogona Radnickog :shock: ,pa da se dovede 10 igraca iz omladinskog pogona Reala i Barse u ovoj ligi se ne moze obezbjediti opstanak.
Da je dosao Spalevic i slicni igraci onda bi se moglo razmisljati,ovako cini mi se da Slavija planira ekspresan povratak u premijer ligu za 2 godine,ma da i to nije lose,treba odma poceti razmisljati da ne bi zavrsili kao Modrica ili Laktasi...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jan 2012, 21:10

Sigurdsson je napisao/la:Što se tiće Slavije ona najvjerovatnije putuje na druge pripreme u Bar (CG).Kao što sam gledao na treninzima tu je veliki broj mladih igrača.Čak šestorica su došla na preporuku Darka Spalevića.Pa da krenemo tu su iz Sarajeva Ćizmić,Jasmin Peljto,brat od Handžića-Amel.Ako se ne varam svi su 91' godište i mogli bi značiti u budućnosti,kada bi ostali,okosnicu kluba.Naravno tu su i mladi igrači koji su iznijeli ovu polusezonu.Tu se najviše odnosi na kapitena iz mlađih kategorija Miloš Urta.Tu je i Pušara,mali Perišić,vratio se i Popović koji igra lijevog beka ako se ne varam.Tu su i kao što sam naveo 6-orica igrača iz omladinskog pogona Radničkog iz Kragujevca.Kao što sam mogao da primjetim ima tu neki Filip igra u veznom redu veoma kvalitetan igrač i mogao bi da predstavlja pravo osvježenju u odnosu na Gorana Simića koji je isuviše star i spor za ove lige.Tu je i neki Predraga Pavlović iz BASK i Marko Savinović ne znam tačno klub.Tu su i dalje Ognjen Todorović i Rašević.Nadam se da će nastaviti sa forsiranjem igrača iz svog omladinskog pogona jer tu ima talenata kao što su Tešanović ili golman Šehovac 95'.Nadam se da će u ovoj polusezoni više mjesta biti za Urtu koji je bio u nekim utakmicama starter a izgleda kao veoma dobar igrač.
E moj jarane jesi ga napisao------Velika SLAVIJA postade ekspozitura Radnicki-Kragujevac----u danasnjem srbijanskom listu Sport prvi covjek FK Radnicog dao izjavu da je lijepo udomio te mlade nogometase u Slaviji pod jako dobrim uslovima,,,,,,,,,,,MAŠALA,,,,,,,,,,,,

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 30 jan 2012, 22:39

E moj jarane @pabizo nije do mene što se tiće ovih igrača,jer ja sam samo napisao svoje iskreno mišljenje o pridošlicama u taj klub iz Istočnog Sarajeva.Ima dobrih igrača a i sa ovako angažovanom upravom teško je vjerovati a da se neće izboriti opstanak.Teško je i pomisliti da se Slavija neće izvući,jer ipak nije velika bodovna zaostalost za Travnikom,Kozarom i Leotarom.Mislim da je red da ispadnu Travnik i Kozara kao lošiji rivali u odnosu na ovog premijerligaša.
$ ? $ ? ? " " ".

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 30 jan 2012, 23:11

Sigurdsson je napisao/la:E moj jarane @pabizo nije do mene što se tiće ovih igrača,jer ja sam samo napisao svoje iskreno mišljenje o pridošlicama u taj klub iz Istočnog Sarajeva.Ima dobrih igrača a i sa ovako angažovanom upravom teško je vjerovati a da se neće izboriti opstanak.Teško je i pomisliti da se Slavija neće izvući,jer ipak nije velika bodovna zaostalost za Travnikom,Kozarom i Leotarom.Mislim da je red da ispadnu Travnik i Kozara kao lošiji rivali u odnosu na ovog premijerligaša.
Koji optimizam----no hajde da vjerujemo da ce ova SUPER POJACANJA koja nijesu ni par minute odigrali u VELIKOM KLUBU RADNICKI-KG da obezbjede opstanak SLAVIJI-----treba se zahvaliti darku spalevicu i tamo nekom prvom covjeku sto pomažu nekada VELIKOM KLUBU SLAVIJI da što prije i bezbolnije ispadne iz PLBiH,,,,,,,,

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 30 jan 2012, 23:20

'91 ;) Ja vjerujem da je on posto Kenan igra povremeno,Haris takodjer,Faris je jedan od najtalentovanijih mladih igraca.Pa samo Amel ostaje ;)

slika Dobar igrac zadovoljit ce 100% Eh sad ne znam da li ce biti na posudbi ili...
E sad ja ne kontam ovi handzici kolonija u FKS.Faris je Kenanov brat dodju li im ista ova dvojica.Tako sam ja skonto
svoj ti pos'o !

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 30 jan 2012, 23:24

Grbavica moj zivot je napisao/la:

E sad ja ne kontam ovi handzici kolonija u FKS.Faris je Kenanov brat dodju li im ista ova dvojica.Tako sam ja skonto
Amel i Kenan su rodzena braca a ovaj mali Faris je nijhov rodzak,dok Haris Handzic apsolutno ni jednom od njih nije ama bas nista u rodu !!! A ovaj Amel je jako dobar igrac sta vise u mladjim kategorijama je bio bolji igrac od Kene JEDNO DVAPUT al tako je sada kako je ..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2012, 00:24

Sigurdsson je napisao/la:Što se tiće Slavije ona najvjerovatnije putuje na druge pripreme u Bar (CG).Kao što sam gledao na treninzima tu je veliki broj mladih igrača.Čak šestorica su došla na preporuku Darka Spalevića.Pa da krenemo tu su iz Sarajeva Ćizmić,Jasmin Peljto,brat od Handžića-Amel.Ako se ne varam svi su 91' godište i mogli bi značiti u budućnosti,kada bi ostali,okosnicu kluba.Naravno tu su i mladi igrači koji su iznijeli ovu polusezonu.Tu se najviše odnosi na kapitena iz mlađih kategorija Miloš Urta.Tu je i Pušara,mali Perišić,vratio se i Popović koji igra lijevog beka ako se ne varam.Tu su i kao što sam naveo 6-orica igrača iz omladinskog pogona Radničkog iz Kragujevca.Kao što sam mogao da primjetim ima tu neki Filip igra u veznom redu veoma kvalitetan igrač i mogao bi da predstavlja pravo osvježenju u odnosu na Gorana Simića koji je isuviše star i spor za ove lige.Tu je i neki Predraga Pavlović iz BASK i Marko Savinović ne znam tačno klub.Tu su i dalje Ognjen Todorović i Rašević.Nadam se da će nastaviti sa forsiranjem igrača iz svog omladinskog pogona jer tu ima talenata kao što su Tešanović ili golman Šehovac 95'.Nadam se da će u ovoj polusezoni više mjesta biti za Urtu koji je bio u nekim utakmicama starter a izgleda kao veoma dobar igrač.
E ovako Marko Savinovic dolazi iz prvoligasa Big Bulla,tu je i pristojni napadac Lazar Vidic koji dolazi iz Radnickog ali je poslednju polusezonu bio u Mladom Radniku,za tog Filipa niko ne zna prezime jbt,i moji izvori mu znaju samo ime,da nije kakav Brazilac sa jednim imenom. :lol:

Sto se tice povratka,Popovic je tu,desni bek,ne levi,vrlo zahvalan igrac,pisao sam o tome da ce mnogi za njega reci da je jedan od najspremnih igraca lige bio u proslom igranju za Slaviju i jedan od najboljih desnih tada,ali mi i dalje nejasno kako lose stvari za njega pricaju ljudi iz Gradiske.

Od odlazaka,otisao je Muminovic sigurno,steta,uz njega bi mladici mogli itekako napredovati.Remic ce nazalost opet otici,u Sutjesku opet cini mi se.Divcic je otisao,Dujkovic uzeo ispisnicu tako da Slavija ostaje samo na 2 golmana Tomovicu i malom Kuburi,te ako prebaci tog malog Sehovca koga sam gledao jednom prilikom deluje kao pristojan golman,uostalom bio je pozivan za reprezentacije ako se ne varam tako da i to nesta znaci.

Slazem se sa tobom i za Simica,jbg ja sam to napisao i pre dve sezone,ali covek me stalno fascinira da i dalje igra,a prema onome sto imam informacije to radi kvalitetno lose. :roll:

Sto se tice omladinskog pogona jos,na kog Tesanovica mislis ? Ja znam samo jednog,onog malog stopera kapitena '92 generacije ako se ne varam,ali opet mislim da on nije vise u Slaviji. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 31 jan 2012, 02:01

@Devil odnosi se na Nemanju Tešanović 93' ako se ne varam igra polušpica ili veznog.Gledao sam ga par puta protiv Sarajeva i Želje dobro igra.Golman im je bio par puta za reprezentaciju,veoma visok i jak.To je jedini golman koji je imao više od 60% uspješnosti odbranjenih penala u ligama :D
$ ? $ ? ? " " ".

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 31 jan 2012, 11:57

znaći slavija se baš pojačava, mislim bar dovodi nove igrače sad koliko če zaista biti pojačanje vidječemo. uglavnom pametna politika da se dovedu mladi igraći. a sad mogu li opstati u ligi vidječemo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2012, 12:10

Sigurdsson je napisao/la:@Devil odnosi se na Nemanju Tešanović 93' ako se ne varam igra polušpica ili veznog.Gledao sam ga par puta protiv Sarajeva i Želje dobro igra.Golman im je bio par puta za reprezentaciju,veoma visok i jak.To je jedini golman koji je imao više od 60% uspješnosti odbranjenih penala u ligama :D
Taj mi mali nije poznat,moracu malo da vidim ko je to,ali po prici nije uopste odskako od ostalih.Imaju ona dvojica brace sad nisam siguran koje godiste jedan je cini mi se '95 a drugi '96 zaboravih im prezime nesta je na slovo D cini mi se,napadaci oba standardna na okupljanju reprezentativaca,oni su mi se dopali kada sam ih gledao. ;)

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 31 jan 2012, 12:42

Devil je napisao/la:
Sigurdsson je napisao/la:@Devil odnosi se na Nemanju Tešanović 93' ako se ne varam igra polušpica ili veznog.Gledao sam ga par puta protiv Sarajeva i Želje dobro igra.Golman im je bio par puta za reprezentaciju,veoma visok i jak.To je jedini golman koji je imao više od 60% uspješnosti odbranjenih penala u ligama :D
Taj mi mali nije poznat,moracu malo da vidim ko je to,ali po prici nije uopste odskako od ostalih.Imaju ona dvojica brace sad nisam siguran koje godiste jedan je cini mi se '95 a drugi '96 zaboravih im prezime nesta je na slovo D cini mi se,napadaci oba standardna na okupljanju reprezentativaca,oni su mi se dopali kada sam ih gledao. ;)
Ako misliš na braću Dursun 95' i 97' špicevi.Oni dosta odskaču od svojih generacija što govori da je Andrej (stariji) najbolji strijelac juniorske ekipe Slavije i bio je pozvan par puta za reprezentaciju.Luka je mlađi i on je veoma kvalitetan mada je veoma nizak za kadete,jer i on kao i brat igra za 2 godine starije od svoje generacije.
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jan 2012, 13:16

Da Dursun,znam da je nesta na D,al' ne mogu da se setim prezimena.Veoma talentovani klinci. ;)

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 31 jan 2012, 17:26

' се " $ прва " "..... ?-& ¥ 6:1...$ % нас $ &...
http://www.****.org/novosti.php?vise=2409" onclick="window.open(this.href);return false;
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 31 jan 2012, 17:53

Amel Handzic je ovu polusezonu bio u Unisu iz Vogosce, a Unis je zadnji u PFL, lik je odigrao nekoliko utakmica i apsolutno nije nista pokazao, cak je vise proveo na klupi, tako da vam ta prica ne prolazi o strasnom igracu. pozdrav

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 31 jan 2012, 18:00

diplomatija je napisao/la:Amel Handzic je ovu polusezonu bio u Unisu iz Vogosce, a Unis je zadnji u PFL, lik je odigrao nekoliko utakmica i apsolutno nije nista pokazao, cak je vise proveo na klupi, tako da vam ta prica ne prolazi o strasnom igracu. pozdrav
Тај & - се " ' $ је " $.....А вјероватно $ " ? " Сарајева % су $ у ? ' " " / " ? "......
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Dragan11
Kontakt:

Post Postao/la Dragan11 » 01 feb 2012, 21:01

Da li znate hoce li doc jos neki igrac u Slaviju? Ja sam cuo da bi trebalo da dovedu jos nekoga iz Srbije ali ne znam nista vise o tome , pa ako neko zna mogao bi da mi odgovori. I naravno hoce li se svi novi zadrzati. Pozdrav

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 02 feb 2012, 02:41

Dragan11 je napisao/la:Da li znate hoce li doc jos neki igrac u Slaviju? Ja sam cuo da bi trebalo da dovedu jos nekoga iz Srbije ali ne znam nista vise o tome , pa ako neko zna mogao bi da mi odgovori. I naravno hoce li se svi novi zadrzati. Pozdrav
Ove koje su doveli su ENIGMA a evo i zasto.Lazar Vidic napadac u Mladom Radniku ima ucinak devet 9 meca i to ne cjelih a postigao je SVE LIJEPE GOLOVE komada nula-0.Vjerovatno ce cjepat mreze u nasoj Premijerki.Zarko KARMATIC ima SJAJNU MINUTAŽU od samo 14min u SUPER ligu Srbije------ocekuje se da bude vjeliko pojacanje jer moze igrat na vise pozicija-MASALA,,,,.Igor Krmar bocni desni BRILJANTNA MINUTAZA od 22minuta iz dva meca,,,,,,za one druge npr neki Osman Filip je SUPER POJACANJE a igrao po trecim ligama Srbije i jos neki decki koji su igrali po raznim ligama Bangladesa,Burme,Vurme po zemunskim mahalama itd,,,,,E sa ovakvim nogometasima se ne ostaje u PREMIJER LIGU BOSNE I HERCEGOVINE a mislim da nijesu dosli igrat nogomet za pohvale i polu masni jogurt sa friskom zemickom,,,,,,,,,,,,

Dragan11
Kontakt:

Post Postao/la Dragan11 » 02 feb 2012, 10:09

Da li znate hoce li doc jos neki igrac u Slaviju?

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.