Jos tu treba Merzicbekicamir je napisao/la:Bandović, Knežević, Lakičević, Cerić, Kajtaz, Jugo, Kodro, Pehlić, Hiroš, Rovčanin i Brković
Odlicnih prvih 11. ako ne bude ozljeda veoma je lako da kup osvojite!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Pa po tebi ako nisam u svadji sa Tanovicem ili Mrkvom ili ako mi niko od igraca na klupi nije familija (pa ne zugam na Velez jer mi je familija na klupi) - onda nisam u raji i sve je 'supericka'.kimbo je napisao/la:@MostaracVelezovac
Pa golemo i ti skeptican samo ne znam kako kada je sve po tebi supericka. Evo ja sam 100% siguran da necemo osvojiti kup.
Sto se tice tima , jedina pozitivna stvar je do sada cini mi se ove bekovske pozicije Lakicevic / Knezevic . Ostalo sve nisam siguran . Al mislim da je malo golemo Hiros direktno sa termina u prvu postavu Veleza ako je suditi po ovoj prijateljskoj.

A kad ode 7-8 igraca na polusezoni i kad ih 8 novih zamjenu - onda je sasvim normalno da ce bar 2-3 se naci u prvoj postavi odmah... ili to ili niko od novopridoslih nije pojacanje.
A ne vjerujem da ova ekipa moze osvojit kup ... ne mislim da je to to. A opet kazem, daBogda...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Međugorje. SRC Circle Internacional. Gledalaca 50. Strijelac : Rovčanin (25)
VELEŽ: Bandović, Knežević (Škaljić), Cerić, Kajtaz, Lakičević, Kodro (Jazvin), Jugo (Zvonić), Pehlić (Okić), Hiroš (Hebibović), Rovčanin, Brković (Hajdarević).
Trener: Mirza Varešanović
RIJEKA: Raspor, (Zogović), Švrljuga (Grujević), Datković, Čagalj (Sušac), Tadejević (Čaval), Kreilach (Živulić), Dedić (Močinić), Salčinović (Strebec), Miloš (Palibrk), Mance (Čehić), Čulina (Matovina)
Trener: Ivo Ištuk
Nakon 21 godinu pauze Velež i Rijeka ponovo su odmjerili snage na fudbalskom terenu. Po izuzetno hladnom vremenu, gdje je neugodni vjetar temperaturu spuštao za nekoliko podioka ispod nule, igrači obje ekipe pružili su dosta dobru fudbalsku predstavu u trening utakmici. Vjerovatno je igračima, koji su pošteno odradili svoj zadatak, koristila i činjenica da se igralo u skoro kompletnoj sportskoj opremi, odnosno trenerkama.
Velez-Rijeka_2„Rođeni“ su bili bolji rival tokom čitave utakmice i da je riječ o završnom dijelu priprema, gdje ekipe mnogo više rade upravo na uigravanju završetka akcija, rezultat bi bio znatno izraženiji u korist „Rođenih“. Na kraju, ostalo je 1:0, za koje su zaslužni novajlija Nedim Hiroš, koji je odlično pronašao Damira Rovčanina u šesnaestercu gostiju. Napadač „Rođenih“, koji je posljednje dvije pripremne utakmice priliku dobio na mjestu centralnog napadača, dobro je reagovao i matirao golmana Rijeke. Treba istaći da su „Rođeni“ u prvom dijelu oštećeni i za nedosuđeni jedanaesterac, nakon što je poslije šuta Edina Pehlića jedan od igrača Rijeke igrao rukom. Međutim, obzirom da ovakve trening utakmice nisu službenog karaktera, pa su djelitelji pravde uglavnom pomoćno osoblje i pomoćni treneri, te je igra bez mnogo povika na suđenje i nastavljena.
Kuriozitet današnje utakmice je svakako i prisustvo 15-tak pripadnika „Armade“ koji su na utakmicu došli direktno iz Rijeke. Utakmica je u nekim trenucima dobijala i prvenstveni štimung, obzirom da su čak i baklje završile u terenu.
SA OFICIJALNE
VELEŽ: Bandović, Knežević (Škaljić), Cerić, Kajtaz, Lakičević, Kodro (Jazvin), Jugo (Zvonić), Pehlić (Okić), Hiroš (Hebibović), Rovčanin, Brković (Hajdarević).
Trener: Mirza Varešanović
RIJEKA: Raspor, (Zogović), Švrljuga (Grujević), Datković, Čagalj (Sušac), Tadejević (Čaval), Kreilach (Živulić), Dedić (Močinić), Salčinović (Strebec), Miloš (Palibrk), Mance (Čehić), Čulina (Matovina)
Trener: Ivo Ištuk
Nakon 21 godinu pauze Velež i Rijeka ponovo su odmjerili snage na fudbalskom terenu. Po izuzetno hladnom vremenu, gdje je neugodni vjetar temperaturu spuštao za nekoliko podioka ispod nule, igrači obje ekipe pružili su dosta dobru fudbalsku predstavu u trening utakmici. Vjerovatno je igračima, koji su pošteno odradili svoj zadatak, koristila i činjenica da se igralo u skoro kompletnoj sportskoj opremi, odnosno trenerkama.
Velez-Rijeka_2„Rođeni“ su bili bolji rival tokom čitave utakmice i da je riječ o završnom dijelu priprema, gdje ekipe mnogo više rade upravo na uigravanju završetka akcija, rezultat bi bio znatno izraženiji u korist „Rođenih“. Na kraju, ostalo je 1:0, za koje su zaslužni novajlija Nedim Hiroš, koji je odlično pronašao Damira Rovčanina u šesnaestercu gostiju. Napadač „Rođenih“, koji je posljednje dvije pripremne utakmice priliku dobio na mjestu centralnog napadača, dobro je reagovao i matirao golmana Rijeke. Treba istaći da su „Rođeni“ u prvom dijelu oštećeni i za nedosuđeni jedanaesterac, nakon što je poslije šuta Edina Pehlića jedan od igrača Rijeke igrao rukom. Međutim, obzirom da ovakve trening utakmice nisu službenog karaktera, pa su djelitelji pravde uglavnom pomoćno osoblje i pomoćni treneri, te je igra bez mnogo povika na suđenje i nastavljena.
Kuriozitet današnje utakmice je svakako i prisustvo 15-tak pripadnika „Armade“ koji su na utakmicu došli direktno iz Rijeke. Utakmica je u nekim trenucima dobijala i prvenstveni štimung, obzirom da su čak i baklje završile u terenu.
SA OFICIJALNE
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
-
- Kontakt:
Da osvojimo kup, to jest da imamo ikakvu sansu za kup, treba nam novi Zaimovic od prije 3-4 godine (a to jos nismo rijesili) i treba nam jos jedan dobar gol igrac. Mislim da su bekovi ok i da su i krila donekle tu.
Ali sa takva 2 igraca mozda bi imali sansu. Ovako, previse je ljudi otislo odjednom da se to nadomiri i uigra naglo.
Jedino sto me raduje je to da eto ne primamo golove do sad... mada to su samo pripremne i ko ce ti ga tu znati.
Ali sa takva 2 igraca mozda bi imali sansu. Ovako, previse je ljudi otislo odjednom da se to nadomiri i uigra naglo.
Jedino sto me raduje je to da eto ne primamo golove do sad... mada to su samo pripremne i ko ce ti ga tu znati.
Kada citas ove komentare, ne mozes vjerovati, sve sami strucnjaci, ma drama jedna. Svi sve znaju koji igraci mogu igrati, koji ne mogu,ma strucnjaci, ne pitaj buraz. Danas bio u Medjugorju na utakmici nigdje nikoga od strasnih strucnjaka. Nisu mogli od posla, aha, gdje si sta ima brato. Gledam Armadu ,dosli navijati cak iz Rijeke, a ja i jos nekoliko starijih ljudi stojimo po strani i gledamo Velez. Al neka zato brato ovdje ima masa "navijaca" svi znaju koji igraci mogu, a koji ne mogi osvojiti kup. Ma brato strucnjaci su to.
Novajlije strasne, svaka cast na izboru.Hiros je pravo osvjezenje, cudo od igraca.rodjeni svaka cast samo tako i uspjeh nemoze izostati.u ovoj ekipi tzv nasa djeca (durakovic ,demic itd) realno nebi bili ni medju 21.
De ne seri!gojkovuk je napisao/la:Novajlije strasne, svaka cast na izboru.Hiros je pravo osvjezenje, cudo od igraca.rodjeni svaka cast samo tako i uspjeh nemoze izostati.u ovoj ekipi tzv nasa djeca (durakovic ,demic itd) realno nebi bili ni medju 21.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Nista dosta price preko neta , kad dodje polufinale kupa , napunit stadion a ne blebetat preko neta .. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
na ovom sazetku utakmice na oficijalnoj pravo smo dobro odigrali,sasvim dovoljno,sa jos dosta izglednih prilika! Ovaj Hiros se po meni izdvaja, ima dobar pregled igre!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
Slazem se za to strucnjake. Ali je i na vrh glave vas koji ste bili prisutni na prijateljskoj utakmici i hvalite se ko da ste bogovi pitajuci se gdje ste sada vi ostali (eto pola raje ce iz Danske, Holandije, USA doletiti na tekmu). Znači Veležovci izvan mostara ne mogu biti veležovci.vfcmostar je napisao/la:Kada citas ove komentare, ne mozes vjerovati, sve sami strucnjaci, ma drama jedna. Svi sve znaju koji igraci mogu igrati, koji ne mogu,ma strucnjaci, ne pitaj buraz. Danas bio u Medjugorju na utakmici nigdje nikoga od strasnih strucnjaka. Nisu mogli od posla, aha, gdje si sta ima brato. Gledam Armadu ,dosli navijati cak iz Rijeke, a ja i jos nekoliko starijih ljudi stojimo po strani i gledamo Velez. Al neka zato brato ovdje ima masa "navijaca" svi znaju koji igraci mogu, a koji ne mogi osvojiti kup. Ma brato strucnjaci su to.
A gdje su ti iz Armade bili na ostalim prijateljskim tekmama. I to im je usput bilo nesto pa navratili.
I ja sam bio propratio zadnje pripreme Veleža u Fojnici pa nisam raji srao "Gdje ste stručnjaci u fojnici". Gdje si ti bio stručnjače vfcmostar kad su pripreme u Fojnici bili. Tad nisi bio stručnjak, a sad jesi. Jeli tako logika radi ili šta??? Nismo svi djeca ili tinejđeri pa da imamo svaki dan da se zajebavamo i idemo i radnim danima po tekmama i o tuđem trošku.
Suština je da ima stručnjaka na ovom forumu, a i ti si vala jedan od njih. Svi vi koji se volite kurchit i isticati kako ste superiorniji od drugih i kako najviše volite Velež ste najgori od svih.
Umjesto da se ujedinjavamo vi sve obrnuto. Avanti, Avanti, Avanti Ego Mostar

- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
De majke ti nelaprdaj, frajer je upravu 100%. Pa pogledaj bola komentare samo pljuvanje i velicanje naše "super talentovane dijece" koji traze papiire na polusezoni, pa pljuju po novinama na klub i upravu, pa onda se vezu sa tipa Sarajevo,Sparta i na kraju dodju pred Titovu 84 i cvije da ih pute unutra! Ili st vi ta nasa "super ultra mega talentovana dijeca" ili ste im rod ili ste **** od gakovica(mada sumnjam jer on konstantono otvara nove nickove i konstantno baca bombe).Analic je napisao/la:Slazem se za to strucnjake. Ali je i na vrh glave vas koji ste bili prisutni na prijateljskoj utakmici i hvalite se ko da ste bogovi pitajuci se gdje ste sada vi ostali (eto pola raje ce iz Danske, Holandije, USA doletiti na tekmu). Znači Veležovci izvan mostara ne mogu biti veležovci.vfcmostar je napisao/la:Kada citas ove komentare, ne mozes vjerovati, sve sami strucnjaci, ma drama jedna. Svi sve znaju koji igraci mogu igrati, koji ne mogu,ma strucnjaci, ne pitaj buraz. Danas bio u Medjugorju na utakmici nigdje nikoga od strasnih strucnjaka. Nisu mogli od posla, aha, gdje si sta ima brato. Gledam Armadu ,dosli navijati cak iz Rijeke, a ja i jos nekoliko starijih ljudi stojimo po strani i gledamo Velez. Al neka zato brato ovdje ima masa "navijaca" svi znaju koji igraci mogu, a koji ne mogi osvojiti kup. Ma brato strucnjaci su to.
A gdje su ti iz Armade bili na ostalim prijateljskim tekmama. I to im je usput bilo nesto pa navratili.
I ja sam bio propratio zadnje pripreme Veleža u Fojnici pa nisam raji srao "Gdje ste stručnjaci u fojnici". Gdje si ti bio stručnjače vfcmostar kad su pripreme u Fojnici bili. Tad nisi bio stručnjak, a sad jesi. Jeli tako logika radi ili šta??? Nismo svi djeca ili tinejđeri pa da imamo svaki dan da se zajebavamo i idemo i radnim danima po tekmama i o tuđem trošku.
Suština je da ima stručnjaka na ovom forumu, a i ti si vala jedan od njih. Svi vi koji se volite kurchit i isticati kako ste superiorniji od drugih i kako najviše volite Velež ste najgori od svih.
Sto se tice tekme, Rodjeni su citavu tekmu bolji rival bili samo nas zavrsnica ****, golaman Bandovic ja sam ocekivao neku harlovinu kako dje djelovao po novinama kad nema metar i 70, al kad poraste bit ce pravi

Knele je onaj stari pit bull, samo ko ga vidi poslje 10 vani navece odmah degenek!
Kajta komadant odbrane!
Cera jak u skoku, ima viska kila.
Lakicevic sjajni centarsutevi al jos uvijek nespreman.
Jugo sprema al nedorecen, njegova specijalnost da gurne loptu dje samo on vidi iigraca

Kodro ala Rahimic
Hiros iznenadjenje, izgleda sa smo dobili sarajevsku verziju Mrve. odlican igrac
Rovcanin njegov standard, dao go, fulio dva, samo sto mu sad moraju napominjat da vrsi presing prije je to sam radio
Brko dobar mada moze jos bolje, vjerovatno kad bude 100% spreman
Pehlic hahaha okretan je ko fap, nadati se da ce sto prije skinuti kile i vratiti kondiciju.
Sevko kako posta Sliskovic ma ni traga od proslogodisnjeg Shevchenka

Hajdarevic je novi Durakovic, nadati se da ce ovaj svoju borbenost i potencijal iskoristiti u pravom svijetlu!
Hebibovic jos mlad al ima kretnju pravog spica.
Skaljic dolazkom Kneleta tesko da ce izboriti mjestgo u prvih 11
Jazvin Zvonic odlicno zatvarali puteve prema golu
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
Analic je napisao/la:Slazem se za to strucnjake. Ali je i na vrh glave vas koji ste bili prisutni na prijateljskoj utakmici i hvalite se ko da ste bogovi pitajuci se gdje ste sada vi ostali (eto pola raje ce iz Danske, Holandije, USA doletiti na tekmu). Znači Veležovci izvan mostara ne mogu biti veležovci.vfcmostar je napisao/la:Kada citas ove komentare, ne mozes vjerovati, sve sami strucnjaci, ma drama jedna. Svi sve znaju koji igraci mogu igrati, koji ne mogu,ma strucnjaci, ne pitaj buraz. Danas bio u Medjugorju na utakmici nigdje nikoga od strasnih strucnjaka. Nisu mogli od posla, aha, gdje si sta ima brato. Gledam Armadu ,dosli navijati cak iz Rijeke, a ja i jos nekoliko starijih ljudi stojimo po strani i gledamo Velez. Al neka zato brato ovdje ima masa "navijaca" svi znaju koji igraci mogu, a koji ne mogi osvojiti kup. Ma brato strucnjaci su to.
Moj post nije se odnosio na ljude koji zive u inostranstvu nego na ljude koji su u Mostaru i koji mogu doci na utakmice Veleza. Njihovo pametovanje u vezi domacih igraca, igraca sa strane, da li imamo ili nemamo tim da osvojimo kup i u vezi ostalog ogromnog broja drugih tema, a dok u isto vrijeme ne dolaze na Velezove utakmice, veoma je iritantno i zaglupjujuce. Ti "strucnjaci" sami ce se prepoznati. Za svaku kritiku je kriminalno mala posjeta Velezovim utakmicama i kriminalno mala zainteresovanost tzv. navijaca. Ova kritika je dobronamjerna uz nadu da ce se to promijeniti i da cemo opet imati posjetu dostojnu imena Velezovog kao sto je nekada bila. Sada ce naravno opet krenuti supljaci tipa raji dosta lopova, ne igra ovaj, ne igra onaj itd. i naravno sve ukrug. Takodjer za tvoju informaciju ima duplo vise godina od tinejdzera i jako malo slobodnog vremena tako da si definitivno promasio temu.
-
- Kontakt:
VFCMostar,
Ne sekiraj se bola. Nasi smo.
Svak ko je u Mostaru a ide na tekme ili ko nije u Mostaru a ima bar clansku Veleza i ucestvuje u akcijama podrske Rodjenima bar ponekad - ja ga stojim. Naravno, nemoze svak otic na svaku tekmu, pogotovo pripremnu i pogotovo van grada, ali ima dosta istine u tom sto si rekao. Jer cinjenica jeste da RA nije slabije izgledao odavno. Isti tako cinjenica jeste da po dijaspori svak na fejsu "lajkuje" Velezovu grupu da se identifikuje ko "Mostarac" ili "Mostarka" a kad treba donator postat - vazda 50 istih ljudi i 30% tih ljudi zive u Mostaru
...
Tako da te razumijem. I meni smeta to Mostarsko licemjerje.
Daj sad FVCMostar, de reci sta si vidio. Kako su igrali. Kakvi su ti novi. Kako smo izgledali. Ima li ista od nas ove polusezone? Prvi utisci....
Ne sekiraj se bola. Nasi smo.

Svak ko je u Mostaru a ide na tekme ili ko nije u Mostaru a ima bar clansku Veleza i ucestvuje u akcijama podrske Rodjenima bar ponekad - ja ga stojim. Naravno, nemoze svak otic na svaku tekmu, pogotovo pripremnu i pogotovo van grada, ali ima dosta istine u tom sto si rekao. Jer cinjenica jeste da RA nije slabije izgledao odavno. Isti tako cinjenica jeste da po dijaspori svak na fejsu "lajkuje" Velezovu grupu da se identifikuje ko "Mostarac" ili "Mostarka" a kad treba donator postat - vazda 50 istih ljudi i 30% tih ljudi zive u Mostaru

Tako da te razumijem. I meni smeta to Mostarsko licemjerje.
Daj sad FVCMostar, de reci sta si vidio. Kako su igrali. Kakvi su ti novi. Kako smo izgledali. Ima li ista od nas ove polusezone? Prvi utisci....
Vidio sam Oštrakovića s Tanom maloprije kod Razvitka, nezz ali ne čini mi se kao da ide.
Who dares, wins !
znači postoji mogućnost da ipak Oštraković ostane u klubu?
Pa ne znam, nisam pričao ni s njim ni s Tanom već sam ih vidio kod Razvitka s nekakvim papirima i Tana mu reče da ponese ličnu. Šta će biti, ne znam.AlemC85 je napisao/la:znači postoji mogućnost da ipak Oštraković ostane u klubu?
Who dares, wins !
ti kao agent UDBE, he, he, he,
ma šalim se, samo prati, možda saznaš više, ipak je lakše preko vas doći do relevantnih informacija nego putem nekakvih novina.....

Ostrakovic je meni rekao na fb da je potpisao ugovor
Ma slučajno naišao, nisam stajao iza njih i slušao jbte.AlemC85 je napisao/la:ti kao agent UDBE, he, he, he,![]()
![]()
ma šalim se, samo prati, možda saznaš više, ipak je lakše preko vas doći do relevantnih informacija nego putem nekakvih novina.....
![]()

@vm22: Ne kažem da nije već sam ih vidio, pa ono kontam šta li je u pitanju. Ništa više. Nisam ni kakve zaključke donosio. Možda je po nešto došao što je potrebno za transfer, možda ćemo i mi imati fajde od transfera. Boga pitaj, šta je u pitanju.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
pa normalno da ces dobit brate receno je odma ...NeToBoLa je napisao/la:Ma slučajno naišao, nisam stajao iza njih i slušao jbte.AlemC85 je napisao/la:ti kao agent UDBE, he, he, he,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@vm22: Ne kažem da nije već sam ih vidio, pa ono kontam šta li je u pitanju. Ništa više. Nisam ni kakve zaključke donosio. Možda je po nešto došao što je potrebno za transfer, možda ćemo i mi imati fajde od transfera. Boga pitaj, šta je u pitanju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.