Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

soba 39
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la soba 39 » 01 feb 2012, 21:40

DANTES je napisao/la:koji je to nivo, koja grupa?
Nemam ni ja predstave ni koja je grupa ni koja zona ni koliko ima zona i grupa dok se ne dođe do ove najbolje grupe :roll:
"Indija,Pakistan..."

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 01 feb 2012, 22:02

soba 39 je napisao/la:
Nemam ni ja predstave ni koja je grupa ni koja zona ni koliko ima zona i grupa dok se ne dođe do ove najbolje grupe :roll:
Treca liga,nogometnim rjecnikom...
Ispred nas su grupa I i svjetska grupa.Da smo minule godine u odlucujucem mecu dobili Dance,sad bi bili u 1.grupi, Euro-Africka zona,gdje su uostalom i Velika Britanija,Rumunija,Slovenija,Holandija,Izrael,Portugal....
U Svjetskoj grupi,to vec znamo,velesile poput Spanije,Francuske,Argentine,Hrvatske,Srbije....
Edit-evo nadjoh i stukturu Davis Cup-a,pa koga zanima
http://www.daviscup.com/en/results/davi ... agram.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 01 feb 2012, 23:00

kelner je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:
Treca liga,nogometnim rjecnikom...
Ispred nas su grupa I i svjetska grupa.Da smo minule godine u odlucujucem mecu dobili Dance,sad bi bili u 1.grupi, Euro-Africka zona,gdje su uostalom i Velika Britanija,Rumunija,Slovenija,Holandija,Izrael,Portugal....
U Svjetskoj grupi,to vec znamo,velesile poput Spanije,Francuske,Argentine,Hrvatske,Srbije....
Edit-evo nadjoh i stukturu Davis Cup-a,pa koga zanima
http://www.daviscup.com/en/results/davi ... agram.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala na odgovoru,sad izgleda mnogo jasnije.
P.S.pa i nije tako loše
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 feb 2012, 16:48

Fed Cup reprezentacija Srbije plasirala se sinoc nakon teskog vikenda u 1/2 finale svetske grupe po prvi put u istoriji.Devojke su pobedile sa 3:2 bez usluga Ane Ivanovic koja se opet napravila pametna i smislila neki izgovor da ne igra,te drugi dan povredjene Jelene Jankovic koja je prvi dan donela pobedu protiv Flipkens.U drugom mecu prvog dana Wickmayer je bila bolja od Jovanovske.

Juce Wickmayer opet rutinski dobija,ovaj put malu Aleksandru sa 2:0 uz samo jedna izgubljeni gem,a Jovanovski takodje rutinski dobija Flipkens.Dubl je odlucivao a u dublu Aleksandra i Bojana dobijaju Belgijanke sa 2:1 i obezbedjuju devojkama mec sa Ruskinjama.Ruskinjama koje su takodje u teskom mecu pobedile Spaniju sa 3:2 uz dve pobede Kuznetsove i jednu Sharapove da bi u dublu Kuznetsova i Petrova predale ali to nije nista znacilo Ruskinjama.

Ceska je rutinski protutnjala pored Nemica sa 4:1,dve pobede Kvitove nad Lisicki i Georges,pobeda Benesove nad Lisicki i pobeda u dublu Benesove i Zahlavove,a jedini bod Nemicama donela je KErber u mecu protiv Hradecke.

Jos jedan tesan mec igran je u Italiji gde su Italijanke sa 3:2 pobedile Ukrajinke.Nakon dve pobede Tsurenke,nad Schiavone i Errani(predala),te pobeda Schiavone i Errani protiv Bondarenko usledeo je dubl sa Errani/Vinci na jednoj strani i Tsurenko/Savchuk na drugoj gde je domaci tim pobedio sa 2:1 i odveo Italiju u 1/2 finale.

Dakle parovi 1/2 finala Fed Cupa su:
Italija-Ceska
Rusija-Srbija
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 feb 2012, 14:23

Danas odrzana press konferencija nase DC tima :)

Danas je u Ankari za predstavnike domaćih medija organizovana Press konferencija Davis Cup tima Bosne i Hercegovine. Na veoma posjećenoj konferenciji, medije je najviše zanimalo mišljenje članova našeg tima o protivniku.
Daver Vranić, selektor BH tima je rekao da jako cijenimo reprezentaciju Turske, ali misli da u ovom trenutku imamo bolji tim, što pokazuje i trenutni ranking naših igrača. Tri naša igrača su pobjedila na posljednjim Futures turnirima u Turskoj, i zaista imamo razloga za optimizam. Meč će biti jako interesantan.
Novinare je zanimalo Amerovo mišljenje o meču koji je odigrao u kvalifikacijama Australian Opena protiv Marsela Ilhana. Delić je rekao da je odigrao jako dobar meč u kome je pobijedio Ilhana u tri seta, ali je Davis Cup nešto sasvim drugo, te je dodao da će njihov novi susret donijeti sigurno kvalitetan meč.
Aldin Šetkić je rekao da su članovi našeg tima zadovoljni uslovima u Teniskom klubu Ankara, i da im podloga na kojoj će se igrati sasvim odgovara.
Damir Džumhur je rekao da smo zadnje dvije godine uvijek gubili u završnim mečevima za ulazak u I Grupu, te da misli da ove godine imamo sve uslove da ostvarimo taj cilj.

EDIT: Brkic bi trebao doputovati u toku danasnjeg dana,posto nije mogao otici zbog vremenskih neprilika u BIH,dok je Amer bio u USA,a Damir i Aldin vec bili u Turskoj :)

Izvor: tsbih :)
ZELJEZNICAR 1921!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 feb 2012, 15:46

hoce li biti prenosa?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 feb 2012, 15:48

hoce li biti prenosa?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 08 feb 2012, 23:06

Negdje sam procitao da ce biti na kanalu TRT AVAZ,ako je to istina dobro je,jer se taj kanal moze naci na netu u sjajnom kvalitetu :)
ZELJEZNICAR 1921!

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 09 feb 2012, 13:18

Poznati su parovi za sutra: Delic protiv Ergudena i Brkić protiv Ilhana.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 feb 2012, 13:28

NG1 je napisao/la:Poznati su parovi za sutra: Delic protiv Ergudena i Brkić protiv Ilhana.
:shock: Pa zar ne bi trebao Dzumhur imati prednost ispred Tomislava?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2012, 15:23

Zavrsen je zreb za mec Srbija-Svedska koji sutra pocinje u Niskom Cairu.
Tako ce na teren prvo Tipsarevic koji ce da se nadam se samo zagreje protiv Filipa Prpica 1426.tenisera na rang listi.
Zatim ce Viktor Troicki da "ugosti" Michaela Ryderstadta starog protivnika sa kojim je igrao i prosle godine kada smo igrali u Svedskoj i tada je Vik pobedio sa 3:1.

U subotu je na rasporedu dubl a mi idemo sa kombinacijom Zimonjic/Tipsarevic na njihovu kombinaciju Lindstadt/Brunstrom.Prosle godine kada smo igrali u Svedskoj njihov dubl Lindstad/Aspelin nas je dobio.

U nedelju cemo da vidimo sta ce se desavati,ja se iskreno nadam da cemo da resimo taj mec ranije pa da i Duki Lajovic dobije priliku da odigra mec. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 09 feb 2012, 15:25

Ujutro u 05:00 po našem vremenu duel Japan-Hrvatska otvaraju Soeda-Dodig dok poslije njih igraju Kei Nishikori protiv Karlovića
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 09 feb 2012, 19:06

BegAx je napisao/la:
NG1 je napisao/la:Poznati su parovi za sutra: Delic protiv Ergudena i Brkić protiv Ilhana.
:shock: Pa zar ne bi trebao Dzumhur imati prednost ispred Tomislava?
Ko kaze da nema prednost.. :D

Protiv Ilhana i Tomo i Dzumhur imaju podjednake, tj. minimalne sanse za pobjedu, tako da je svejedno ko ce taj mec igrati. Dzumhur ce biti svjez za posljednji dan, i u taj mec protiv njihovog 2. igraca uci kao favorit.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 09 feb 2012, 19:10

Dzumhur je rekao da ima neku laksu povredu...ali postoji mogucnost da zaigra u nedjelju.
Mada po mom misljenju, Tomo na hardu nije nista slabiji :) pitanje je vremena kad ce on eksplodirati.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 09 feb 2012, 21:17

Tomo je dobar na hardu,ranije je od Damira usao u sezonu i ima samo dva poraza uz desetak pobjeda :) Ocekujem pobjedu 3:2 ili 4:1 :D
ZELJEZNICAR 1921!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 feb 2012, 22:44

Ma da ono ilhan je top10 igrac. kida, ba. ne ser-ite. naravno da ga mogu dobiti. sk prenosi svajcarska-sad
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 feb 2012, 01:22

Ja ocekujem pobjedu 3-2 :p , kada se igra prvi mec :?:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 10 feb 2012, 01:25

Svicarska-USA derbi prvog kola.

Federer u akciji sutra protiv Isnera, ranije ce Wawrinka igrati protiv Fisha, igra se na sljaci i Svicarci su ogromni favoriti.
Srbija nece imati problema protiv Svedske, koja je bez Soderlinga, a i da igra Sod, uzeli bi bez problema.
Hrvatska nocas pocinje mec protiv Japana, bez Cilica, ipak imaju dva igraca u koliko toliko dobroj formi, da se mogu nadati proilazu.

Branilac titule, Spanija nece imati problema protiv Kazahstana kod kuce, iako bez Nadala, Ferrera.. Ferrero i Almagro su dovoljni za lagani prolaz, nemaju sta Kazahstanci na sljaci traziti.
Argentinci gostuju kod Njemacke, Monaco igra u odlicnoj formi, osvojio je Vina del Mar na sljaci i protiv Pecnera sutra bi morao donijeti prvi bod, kasnije Nalbi bi trebao igrati protiv Mayera, ne znam sto nema Kohlya, koji je dobro igrao prosle sedmice, istina na betonu, ali on bi trebao biti prva violina Nijemaca..
Nema Del Potra za Argentince, a u sastavu Njemacke je i Tommy Haas. 8-)

Francuzi imaju tezak zadatak u gostima protiv Kanade, koja nade polaze u Raonica i Pospisila, naravno igra se na hardu i itekako su obojica opasna, ali Francuzi su bolji, imaju sirok izbor igraca i dobit ce na kraju.
Cesi cekaju Talijane, koji najvise nade polazu u Seppija, koji jedini moze na ovakvoj podlozi pruziti solidan otpor, Berdych igra odlicno, Stepanek je uvijek napaljen u DC, njih dvojica cine i dubl i ne bi me cudilo i 5-0 u ovom duelu.

Austrijanci cekaju Ruse, Youzhni je u odlicnoj formi, ovo je njegova podloga, za sada pise da nece sutra igrati, iako mislim da ce uskociti umjesto Bogomolova u drugi mec.
Bogomolov, americki djak, ove godine promijenio drzavljanstvo i sada je na raspolaganju Rusima.
Austrijanci pored Melzera, nemaju drugog singl igraca i to ce kao i uvijek biti razlog njihovog poraza za vikend.

Mi cemo dobiti Turke, ne moze Ilhan sam, a Amer ga moze dobiti, Brkic ce tesko protiv njega, iako igra u dobroj formi, nadam se da ce Damir biti spreman za nedjelju.
Murray nece igrati protiv Slovaka za Britance.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 feb 2012, 11:07

Svicarska osvaja DC :D

Tomo dobija Ilhu :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 10 feb 2012, 11:15

Imali gdje ljudi kakvog prijenosa.. Ja mislim da su sad poceli ??
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.