Nemam ni ja predstave ni koja je grupa ni koja zona ni koliko ima zona i grupa dok se ne dođe do ove najbolje grupeDANTES je napisao/la:koji je to nivo, koja grupa?

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nemam ni ja predstave ni koja je grupa ni koja zona ni koliko ima zona i grupa dok se ne dođe do ove najbolje grupeDANTES je napisao/la:koji je to nivo, koja grupa?
Treca liga,nogometnim rjecnikom...soba 39 je napisao/la:Nemam ni ja predstave ni koja je grupa ni koja zona ni koliko ima zona i grupa dok se ne dođe do ove najbolje grupeDANTES je napisao/la:koji je to nivo, koja grupa?
Hvala na odgovoru,sad izgleda mnogo jasnije.kelner je napisao/la:Treca liga,nogometnim rjecnikom...soba 39 je napisao/la:Nemam ni ja predstave ni koja je grupa ni koja zona ni koliko ima zona i grupa dok se ne dođe do ove najbolje grupeDANTES je napisao/la:koji je to nivo, koja grupa?
Ispred nas su grupa I i svjetska grupa.Da smo minule godine u odlucujucem mecu dobili Dance,sad bi bili u 1.grupi, Euro-Africka zona,gdje su uostalom i Velika Britanija,Rumunija,Slovenija,Holandija,Izrael,Portugal....
U Svjetskoj grupi,to vec znamo,velesile poput Spanije,Francuske,Argentine,Hrvatske,Srbije....
Edit-evo nadjoh i stukturu Davis Cup-a,pa koga zanima
http://www.daviscup.com/en/results/davi ... agram.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
NG1 je napisao/la:Poznati su parovi za sutra: Delic protiv Ergudena i Brkić protiv Ilhana.
Ko kaze da nema prednost..BegAx je napisao/la:NG1 je napisao/la:Poznati su parovi za sutra: Delic protiv Ergudena i Brkić protiv Ilhana.Pa zar ne bi trebao Dzumhur imati prednost ispred Tomislava?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.