FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 02 feb 2012, 00:28

mandraX je napisao/la:...pa @delldell čovječe, tebe sam tražio poslije eL-cLasica, onog prvog u kupu...nigdje te nije bilo, šta je reć'? Jesi živ? :mrgreen: ...ispuz'o si malo na sunce, a? Valja, valja...

Barca ostvarila dobar rezultat pred revanš, trebali bi ovo riješiti na Nou Campu, bez problema :)
dobio peticu u skoli,pa ga ostavili malo duze za internetom

i cekam dan,kada ce neko opalit penal mjesto messija..cinjenica je da ih lose puca....bar svaki drugi nek puca..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 feb 2012, 01:08

slika Pujdo 8-)
Don't hate what you don't understand.

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 02 feb 2012, 09:52

nadam se da će pep ostaviti messija na klupi protiv sociedada jer je vidljivo da bude jedan od najgorih na terenu...

p.s kao što vidite novi sam na forumu, pratim već veoma dugo ali sam se nedavno regovo... pa reko da podjelimo ove teške "zimske" trenutke zajedno :twisted:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 02 feb 2012, 11:16

ko kaze da je Messi imao losu partiju, taj nema pojma o zivotu.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 02 feb 2012, 11:36

tyler durden je napisao/la:ko kaze da je Messi imao losu partiju, taj nema pojma o zivotu.
brate ufati se ti te gitare i budi kul ;) a mesija ostavi po strani ;)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 02 feb 2012, 11:40

laki je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:ko kaze da je Messi imao losu partiju, taj nema pojma o zivotu.

laki, ako te nokautiram gitarom neces biti tako lucky ;)

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 02 feb 2012, 12:13

tyler durden je napisao/la:
laki je napisao/la:

Internet mangup :lol:

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 02 feb 2012, 12:14

tyler durden je napisao/la:
laki je napisao/la:

nista drugo nisam ni ocekivao, nego da se mi vratimo barceloni!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 feb 2012, 12:33

Interesantno koliko ovi koji pisu na naslovnici SportSport.ba primjetno pisu "Realno. Niko od njih nije pisao na silne penale i ruke na udarnim mjestima kad se Barselona stetila (npr. Iguain isto protiv Valensije). Bilo je ono nedosviran penal ali ne ovako tendenciozno - citav svijet vidio. A jedva docekali da opljuju Messijeva najgora dodavanja i sl. Evo sad i ovo....

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/kak ... idio/73657" onclick="window.open(this.href);return false;

i mnogo sta primjetno jedva docekali kad je "blaugrani krenulo nizbrdo"........ :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 feb 2012, 13:15

eto zavrsi se razdoblje u kojem je barselona bila vladar , sada jos samo imaju ugled kod sudija ali i to ce izblijediti vremenom .. tek ce ih dokrajcit titula reala na kraju sezonu , zasitili se padavicari a i jesu mi mrske balerine katalonske ako cemo realno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 02 feb 2012, 13:27

bparena je napisao/la:Interesantno koliko ovi koji pisu na naslovnici SportSport.ba primjetno pisu "Realno. Niko od njih nije pisao na silne penale i ruke na udarnim mjestima kad se Barselona stetila (npr. Iguain isto protiv Valensije). Bilo je ono nedosviran penal ali ne ovako tendenciozno - citav svijet vidio. A jedva docekali da opljuju Messijeva najgora dodavanja i sl. Evo sad i ovo....

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/kak ... idio/73657" onclick="window.open(this.href);return false;

i mnogo sta primjetno jedva docekali kad je "blaugrani krenulo nizbrdo"........ :shock:
vala baš... i to je mislim tek drugi put da nam sudije pomažu ove sezone (prvi put onaj penal protiv onog hospitaleta u kupu)... za razliku od nekih gdje im sudija svira čim zagusti...
ja sam siguran da će real kiksati 2x ako se bude sudilo onako kako treba...ako bude kako je bilo i prvi dio sezone onda nemamo šanse za odbranu titule... a opet, teško je da barca može do svih pobjeda jer znamo kako igra u gostima :cry:
uglavnom nadam se najboljem :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 02 feb 2012, 14:31

Smijte se koliko hocete, Messi je sinoc bio najbolji na terenu poslije Puyola ;)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 feb 2012, 15:59

Nek je sretno :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 02 feb 2012, 19:38

slika
Ipak unutra.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 feb 2012, 22:31

E frankovac - hajd malo zanogetaj na svoj dio fooruma i postedi nas amaterskih montaza. Nemoj da vam se ja navalim tamo na vasem djelu sa photoshopom i after effectom - pocet ce te opet sa suzama. :evil:

p.s. provociras al' ispadas glup i dosadan...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 02 feb 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 02 feb 2012, 23:08

slika
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 04 feb 2012, 00:58

Ad0 je napisao/la:slika
jedna rijec: genije :!:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 feb 2012, 18:36

sport es ponovo pise o dovodjenju Bale-a, prakticno skoro svaki dan je neki clanak, danas pisu kako je nas klub vec pripremio pocetnu ponudu od 30 miliona eura za Bale-a plus bonusi, te da zubizareta vec duze radi na toj operaciji. to mi se svidja, treba vrbovati momka malo duze, pa na ljeto ga dovesti cim sezona zavrsi, da se odmah bude nacisto

pise se inace o tome kako Bale pokazuje odredjene simptatije prema barci, ali je odan totenhamu i posvecen sezoni koja je u toku. pise se kako je u igru opako ukljucen i city s parustinama, al ja mislim da ce ga nasi lakse dovesti nego city, bale djeluje kao fin i pametan decko, zna gdje se igra najbolji fudbal, a i totenham bi vjerovatno radije ga pustio u drugu zemlju, nego prodao rivalu u engleskoj ligi.

cijenu ovog sjajnog igraca mogli bi spustiti i neki nasi igraci koje bi totenham vjerovatno vrlo rado uzeo, nasi mladi igraci su sad vrlo trazeni, tu je recimo i jedan affelaj, mozda cajk i vilja koji bi lako mogao u engleku ako oporavak bude tekao u redu, neko od nasih igraca koji nisu u prvom planu bi sigurno dobro dosao totenhamu

sport navodi kako bi posao mogao olaksati i sam redknap koji bi na kraju sezone mogao napustiti totnham i preuzeti englesku repku, sto je takodje jako izvjesno

pored ovih prica o Bale-u sport katalonski navodi da bi barca mogla pokusati dovesti adila ramija, stopera valencije, kao zamjenu u slucaju da propadne transfer tiaga silve. to je sad opet mislim manje moguce od bale-a, tesko da mozemo dovesti silvu, a ne znam koji ce nam ovaj rami, ima i boljih

sto se tice utakmice veceras, izgleda da ce xavi ostati na klupi, tiago ide od prve minute u sredini s fabregasom, u napadu cuenca, messi i adriano, tako predvidja sport, a ja bi jako volio da vidimo malog tella od prve minute, bolje on nego cuenca, bolje on nego i adriano mozda, treba momka ubaciti u vatru malo,ima potencijala, kad ce ako nece veceras kad je ipak nesto laksa utakmica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 04 feb 2012, 19:07

Ma kakvi, nema tu istine, to sto pisu za Balea jer je opcepoznata cinjenica da Barcelona stvara igrace u svojoj skoli a ne baca pare na iste...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 feb 2012, 19:27

tesko da ce te bale-a dobiti za 30 mil eura ili funti svejedo, jer kad su spursi odbili 40 mil funti za modrica, tesko da bi bale-a pustili za manje pare od modrica..tu ispod 45 ili vise mil nema price..jedino da tu bude ukljucen villa i afelay kao sto ste spomenuli i jos plus nekih 20 ili 25 mil ;) a spursi su skoro sigurni za lp sljedece sezone tako da bi i to moglo da utjece ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.