sport es ponovo pise o dovodjenju Bale-a, prakticno skoro svaki dan je neki clanak, danas pisu kako je nas klub vec pripremio pocetnu ponudu od 30 miliona eura za Bale-a plus bonusi, te da zubizareta vec duze radi na toj operaciji. to mi se svidja, treba vrbovati momka malo duze, pa na ljeto ga dovesti cim sezona zavrsi, da se odmah bude nacisto
pise se inace o tome kako Bale pokazuje odredjene simptatije prema barci, ali je odan totenhamu i posvecen sezoni koja je u toku. pise se kako je u igru opako ukljucen i city s parustinama, al ja mislim da ce ga nasi lakse dovesti nego city, bale djeluje kao fin i pametan decko, zna gdje se igra najbolji fudbal, a i totenham bi vjerovatno radije ga pustio u drugu zemlju, nego prodao rivalu u engleskoj ligi.
cijenu ovog sjajnog igraca mogli bi spustiti i neki nasi igraci koje bi totenham vjerovatno vrlo rado uzeo, nasi mladi igraci su sad vrlo trazeni, tu je recimo i jedan affelaj, mozda cajk i vilja koji bi lako mogao u engleku ako oporavak bude tekao u redu, neko od nasih igraca koji nisu u prvom planu bi sigurno dobro dosao totenhamu
sport navodi kako bi posao mogao olaksati i sam redknap koji bi na kraju sezone mogao napustiti totnham i preuzeti englesku repku, sto je takodje jako izvjesno
pored ovih prica o Bale-u sport katalonski navodi da bi barca mogla pokusati dovesti adila ramija, stopera valencije, kao zamjenu u slucaju da propadne transfer tiaga silve. to je sad opet mislim manje moguce od bale-a, tesko da mozemo dovesti silvu, a ne znam koji ce nam ovaj rami, ima i boljih
sto se tice utakmice veceras, izgleda da ce xavi ostati na klupi, tiago ide od prve minute u sredini s fabregasom, u napadu cuenca, messi i adriano, tako predvidja sport, a ja bi jako volio da vidimo malog tella od prve minute, bolje on nego cuenca, bolje on nego i adriano mozda, treba momka ubaciti u vatru malo,ima potencijala, kad ce ako nece veceras kad je ipak nesto laksa utakmica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!