Ili Samsung Galaxy Fit (150€) ili Galaxy S I9000 (300€).

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije jos u Njemackoj snizeno ,ali nemam vremena da cekam da se snizi ,jos plus se ne mora dekodirati ,znaci nemam problema sa tim.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta 300€ ba, eno ti na univerzalno 530 km, a jos tek u njemackoj jednostavno mora biti ispod 300€, vidi i google nexus s mobitel
promijeni tamo u opcijama winrara da ti ne otvara .jar fileove, jer ovo sto si ti naveo, ti si skinuo jar file, al ti ga winrar raspakovao...Senaid L.F.C je napisao/la:Skinem sebi sa neta igricu za mobitel i kad je skinem bude mi u rar formatu.Nakon toga je ja raspakujem ali mi se ne prikaze u jar. formatu nego se potpuno raspakuje.Kada sam prije skidao skinem igru,raspakujem je i bude i jar. formatu nakon cega je prebacim na mobitel i instaliram
Ne trebas raspakivati. Samo promijeni format u jar.Senaid L.F.C je napisao/la:Skinem sebi sa neta igricu za mobitel i kad je skinem bude mi u rar formatu.Nakon toga je ja raspakujem ali mi se ne prikaze u jar. formatu nego se potpuno raspakuje.Kada sam prije skidao skinem igru,raspakujem je i bude i jar. formatu nakon cega je prebacim na mobitel i instaliram
uspio sam ovakoLimuntos je napisao/la:promijeni tamo u opcijama winrara da ti ne otvara .jar fileove, jer ovo sto si ti naveo, ti si skinuo jar file, al ti ga winrar raspakovao...Senaid L.F.C je napisao/la:Skinem sebi sa neta igricu za mobitel i kad je skinem bude mi u rar formatu.Nakon toga je ja raspakujem ali mi se ne prikaze u jar. formatu nego se potpuno raspakuje.Kada sam prije skidao skinem igru,raspakujem je i bude i jar. formatu nakon cega je prebacim na mobitel i instaliram
@bundesliga u servis, plati cenera i bit ce ti na nasem ha ya...
Ma uspio sam da fleshujem prelagano je , ako neko bude imao Samsung Omniu i900 i ovakav problem neka javi , bezz davati pare u servis a 5 minuta poslaLimuntos je napisao/la:@bundesliga u servis, plati cenera i bit ce ti na nasem ha ya...