NK Iskra Bugojno

vidovitadjemila

Re: Iskra Bugojno

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 feb 2012, 19:59

I ovakav Travnik kakav trenutro jest truo do srzi bolji je kako vidimo od tvoje sampionske ekipe koja sve ove godine nije ni prismrdila Premijer ligi .Sto se vaseg ulaska tice ni ove sezone od toga nema nista ,to ti garantujem jer sto posto ulazi Vitez.Sada ces pitati odakle to znam,ali znam budi siguran u to.Ovo ti je provjereno.Obecavam da vam se javljam na kraju sezone da vas podsjetim na to.Ljudi su puni ko brod nemate sta traziti,iako su i oni izgubili neki dan 3-1 :D Nego uzdajte se u svoju djecu ako ih ima iole kvalitetnih,a ima siguran sam.
Bolan ne bio kakvi su to igraci koji ni u Travniku igrati ne mogu.Nego vidimo se dogodine u drugoj ligi ako vi sa tim timom u trecu ne ispadnete.U stvari ne vidimo se jer ja to sigurno necu gledati.Sve dokk ima Neleta i Siljaka jos ovdje.
A ja yebem svakoga onoga ko se kleo u tu trojicu papaka.Zbog takvih kao sto su poslusnik ovog naseg seljacko-kriminalnog rukovodstva Nele koga su otjerali zato sto je prvi put polije 5 godina naucio da kaze- A- ,i taj Siljak koji je desetine tekmih prodao Travnik i jest ondje gdje je.Ali Travnicani to znaju i zato vise nikoga i nema na Piroti.
A ti se kuni u njih ,vidjeces kako cete proci.
I SRETNO vam u svakom slučaju...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 02 feb 2012, 21:34

vidovitadjemila je napisao/la:I ovakav Travnik kakav trenutro jest truo do srzi bolji je kako vidimo od tvoje sampionske ekipe koja sve ove godine nije ni prismrdila Premijer ligi .Sto se vaseg ulaska tice ni ove sezone od toga nema nista ,to ti garantujem jer sto posto ulazi Vitez.Sada ces pitati odakle to znam,ali znam budi siguran u to.Ovo ti je provjereno.Obecavam da vam se javljam na kraju sezone da vas podsjetim na to.Ljudi su puni ko brod nemate sta traziti,iako su i oni izgubili neki dan 3-1 :D Nego uzdajte se u svoju djecu ako ih ima iole kvalitetnih,a ima siguran sam.
Bolan ne bio kakvi su to igraci koji ni u Travniku igrati ne mogu.Nego vidimo se dogodine u drugoj ligi ako vi sa tim timom u trecu ne ispadnete.U stvari ne vidimo se jer ja to sigurno necu gledati.Sve dokk ima Neleta i Siljaka jos ovdje.
A ja yebem svakoga onoga ko se kleo u tu trojicu papaka.Zbog takvih kao sto su poslusnik ovog naseg seljacko-kriminalnog rukovodstva Nele koga su otjerali zato sto je prvi put polije 5 godina naucio da kaze- A- ,i taj Siljak koji je desetine tekmih prodao Travnik i jest ondje gdje je.Ali Travnicani to znaju i zato vise nikoga i nema na Piroti.
A ti se kuni u njih ,vidjeces kako cete proci.
I SRETNO vam u svakom slučaju...
Znam da si ogorcen, i znam da boli, ali sta ces.. ispadate. :D

A o Iskri ti ne treba da brines, ako udjemo hvala Bogu, ako ne udjemo nista, trudicemo se opet, mi smo uz nas klub i kad smo zadnji na tabeli i kad smo prvi. Takvim stavom ti pokazujes da je Travnik klub bez navijaca, isao si da gledas protivnike, a ne svoj klub. I kad smo igrali sa Gucom Gorom Iskra je imala podrsku. Tako ce uvijek i biti!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 feb 2012, 21:52

Evo sve placem kolko mi je zao sto ispadamo:D ...Ali nemoj opet da i ja i ti podcjenjujemo ove nase seljake.Svim je to mastima premazano...Mozda kerovi i ostanu...
I o kojoj to ti podrsci pricas.Pa prosjek gledalaca vam je 150 ako nisam pretjerao.Ma rekao sam ti da je Travnik za vas institucija i ovakav truo kakav je bolji je za klasu od vas.NA KRAJU VIDI MALO KO GDJE IGRA SVE OVE GODINE I KAZACE TI SE SAMO.Nastavite vrijedno da radite ,mozda za koju godinu budete odigrali i neku sluzbenu tekmu sa Travnikom :lol: ...
Mozda za koju godinu kad malo odrastes budes vidio ovo sto sam ti gore pokusao objasniti.A do tada budi mi pozdravljen i uzivaj mi u carima 2 lige gdje vam je i mjesto i odakle se nikada pomaketi i necete.Pardon mozda i hocete ako opet budete ispali u trecu :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 02 feb 2012, 22:01

vidovitadjemila je napisao/la:Evo sve placem kolko mi je zao sto ispadamo:D ...Ali nemoj opet da i ja i ti podcjenjujemo ove nase seljake.Svim je to mastima premazano...Mozda kerovi i ostanu...
I o kojoj to ti podrsci pricas.Pa prosjek gledalaca vam je 150 ako nisam pretjerao.Ma rekao sam ti da je Travnik za vas institucija i ovakav truo kakav je bolji je za klasu od vas.NA KRAJU VIDI MALO KO GDJE IGRA SVE OVE GODINE I KAZACE TI SE SAMO.Nastavite vrijedno da radite ,mozda za koju godinu budete odigrali i neku sluzbenu tekmu sa Travnikom :lol: ...
Mozda za koju godinu kad malo odrastes budes vidio ovo sto sam ti gore pokusao objasniti.A do tada budi mi pozdravljen i uzivaj mi u carima 2 lige gdje vam je i mjesto i odakle se nikada pomaketi i necete.Pardon mozda i hocete ako opet budete ispali u trecu :lol:
Mozes imati i 50 godina ali si zreo ko dvanaestogodisnjak.
Pobijedili ste prijateljsku na terenu sa 20 cm snijega. Iskra ce vam uvijek biti trn u oku, jer smo i manji grad i manje novca dobijamo od kantona i sve ostalo, pa opet nikada necete imati ono sto mi imamo: ime koje se cijeni. Gdje god u drzavi kazes Iskra svi pomisle na klub u kome se stvaraju igraci, i koji je uvijek imao dobru ekipu, kad kazes Travnik svima je odmah "mesari, seljaci" itd. Zato nemas ti sta meni da pametujes o bilo cemu, a najmanje o ljubavi prema klubu i nogometu, jer nikad niste ni proizveli igraca niti igrali lijep nogomet. Zato vas je i strah sada osloniti se na svoju djecu.

I da, nasi igraci nikad nisu bili niti ce kada biti kerovi. ;) Pa se zapitaj sta tebi tvoj Travnik znaci.
Budi mi pozdravljen, znam da istina boli, drzi se ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 02 feb 2012, 22:50

Prvo meni N.K.Travnik vise ne znaci nista .Zasto kao i vecini Travnicana poznata je cinjenica,a ono kerovi se odnosilo na lopove iz rukovodstva , a nikada na djecu koja igraju za onu mizernu platicu ,ako je uopste i dobiju.A kako cete majketi vi biti nekome trn u oku kad niste ni prismrdili rangu takmicenja u kome Travnik igra nikada a nikada i necete jer ste zaostali klub iz zaostale sredine u kojoj je i bog odavno rekao laku noc.
Koji su to rezultati koje ste ostvarili,zadnjih 20 godina.Ma nigdje vas nema igrate po treceligaskim livadama i ti se nasao nesto dizati.Ja sam na Piroti vec 10 ak godina odgledao sve tekme protiv nasih najjacih ekipa Sarajeva,Zelje,Borca, Veleza, Celika itd,a to je nesto sto ti u svom selu mozes samo sanjati.Imao si izbor mogao si doci na Pirotu da te zelja mine.Ali sam i realan .Znam ocjeniti kad prestaje nogomet a pocinje nesto sto sa njim veze nema.Ja kao i svi travnicani koji su digli ruke ,i mnogi u ovoj zemlji koji dizu ruke od ove smjeurije...Ono za cim ti patis a to je da gledas iole ikako normalne tekme u svom gradu ja sam odavno prevazisao, i nagladao sam se takvih ,ne samo na Piroti.Pokusao sam da ti objasnim neke stvari oko lopova koji vam dolaze u klub .Ako hoces svati to ako nece kazace ti samo.Kazes ime Iskra.Evo da nisam na forumu vidio nebi se ni sjetio da postojite.Kada nekome kazes Iskra,znas kakav odgovor dobijes.A to je onaj klub sto je nekad bio u Bugojnu.Onda ide pitanje u kojoj su ligi jel u drugoj ili trecoj.A vecina ljudi pita dali oni uopste postoje,jesu li rasformirani.
To sto se kantona tice ja znam da vas boli sto smo mi kako i zasluzujemo centar oli ti prjestolnica istog i gdje vi seljacici morate dolaziti po sva dokumenta i ostalo.
A morate zato sto ste provincijalci kako u drustvenom tako i u sportskom smislu.Da je to tako najbolje pokazuje cinjenica da kupite Travnicke otpatke kako u igrackom tako i u trenerskom kadru.I lijepo spavaj vozdra... :lol: sanjaj premijer ligu jer je tako jedino mozes vidjeti.Ili dodji na Pirotu,kada vec toliko patis za tim djabe ti ga bilo :D ...
jer

krajina1932
Kontakt:

Post Postao/la krajina1932 » 02 feb 2012, 23:13

znal netko nesto vise o igracu koji se zove Amel Zec, mlad igrac 89 god. dosao iz Bugojna na probu kod nas u Krajinu...nekako mi cudno da je dobar igrac ostao bi kod Vas ako imate ambicije za PL..

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 03 feb 2012, 09:57

krajina1932 je napisao/la:znal netko nesto vise o igracu koji se zove Amel Zec, mlad igrac 89 god. dosao iz Bugojna na probu kod nas u Krajinu...nekako mi cudno da je dobar igrac ostao bi kod Vas ako imate ambicije za PL..
Nije on u Iskri vec 2 sezone cini mi se. Igrao je za Slogu Gornji Vakuf. Dobijao je priliku dok je bio u klubu, nije nista pokazao i s razlogom nije u Iskri. Ako potpise, necete dobiti nikakvo pojacanje :D

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 03 feb 2012, 10:06

vidovitadjemila je napisao/la:Prvo meni N.K.Travnik vise ne znaci nista .Zasto kao i vecini Travnicana poznata je cinjenica,a ono kerovi se odnosilo na lopove iz rukovodstva , a nikada na djecu koja igraju za onu mizernu platicu ,ako je uopste i dobiju.A kako cete majketi vi biti nekome trn u oku kad niste ni prismrdili rangu takmicenja u kome Travnik igra nikada a nikada i necete jer ste zaostali klub iz zaostale sredine u kojoj je i bog odavno rekao laku noc.
Koji su to rezultati koje ste ostvarili,zadnjih 20 godina.Ma nigdje vas nema igrate po treceligaskim livadama i ti se nasao nesto dizati.Ja sam na Piroti vec 10 ak godina odgledao sve tekme protiv nasih najjacih ekipa Sarajeva,Zelje,Borca, Veleza, Celika itd,a to je nesto sto ti u svom selu mozes samo sanjati.Imao si izbor mogao si doci na Pirotu da te zelja mine.Ali sam i realan .Znam ocjeniti kad prestaje nogomet a pocinje nesto sto sa njim veze nema.Ja kao i svi travnicani koji su digli ruke ,i mnogi u ovoj zemlji koji dizu ruke od ove smjeurije...Ono za cim ti patis a to je da gledas iole ikako normalne tekme u svom gradu ja sam odavno prevazisao, i nagladao sam se takvih ,ne samo na Piroti.Pokusao sam da ti objasnim neke stvari oko lopova koji vam dolaze u klub .Ako hoces svati to ako nece kazace ti samo.Kazes ime Iskra.Evo da nisam na forumu vidio nebi se ni sjetio da postojite.Kada nekome kazes Iskra,znas kakav odgovor dobijes.A to je onaj klub sto je nekad bio u Bugojnu.Onda ide pitanje u kojoj su ligi jel u drugoj ili trecoj.A vecina ljudi pita dali oni uopste postoje,jesu li rasformirani.
To sto se kantona tice ja znam da vas boli sto smo mi kako i zasluzujemo centar oli ti prjestolnica istog i gdje vi seljacici morate dolaziti po sva dokumenta i ostalo.
A morate zato sto ste provincijalci kako u drustvenom tako i u sportskom smislu.Da je to tako najbolje pokazuje cinjenica da kupite Travnicke otpatke kako u igrackom tako i u trenerskom kadru.I lijepo spavaj vozdra... :lol: sanjaj premijer ligu jer je tako jedino mozes vidjeti.Ili dodji na Pirotu,kada vec toliko patis za tim djabe ti ga bilo :D ...
jer
Igrala je Iskra Premijer ligu nakon rata u ono doba kad se igrao pravi nogomet. To sto si ti tad bio dijete pa se ne sjecas, to je drugi par cipela. I Travnik je u sluzbenim utakmicama Iskru samo jednom pobijedio i to 2000te godine, kad ste vi naravno ispali iz lige.

U Travnik ne dolazim ni po kakve papire, sve to mogu u Bugojnu da uzmem, hvala Bogu. Precijenio si se. Vize sam vadio u Sarajevu, i samo to. I vidim da ne pratis bas nogomet u nasoj drzavi dok ne znas nista dalje od svog nosa.

Ne pada mi na pamet dolaziti na Pirotu, za koga? Ja sam navijac Iskre i nisam zeljan Zvijezde, GOSK-a i ostalih klubova koje mozete pobijediti. Pobjede Zelje, Sarajeva, Veleza gledam u njihovim gradovima.

Zdra'o prvoligasu, boli, znam ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 feb 2012, 10:10

Iskra je nastupala u takmičenju koje je deset puta bilo kvalitetnije!
Mislim na onaj period od '95 - 01... Željo redovno poražen napuštao Jaklić, a ni Sarajevo se nije baš naosvajalo bodova.
Možeš pričati šta hoćeš @vidovitadjemko ali tada je san bio Travničanima da nastupaju u istoj. Bilo je mnogo više kvaliteta igre i manje namještanja i kupovanja nego sad.

Prva asocijacija kad se spomene Pirota i Travnik je ''mesari, krkani''
A mentalitet nije daleko, svi su drugi zaostali samo ste ''vi'' napredni, ''građani'', šminka ovo-ono... ne podnosite ljude koji dođu sa Biljanskog kraja jer su ''zaostali'' - bljak vam je ponašanje vas ''emancipovanih'' gradskih ljudi - lafo.

da ne offtopičarim.. već sam rekao, Iskra je tada nastupala i bila stabilan prvoligaš, ispala je zbog neodgovornih osoba u njenom rukovodstvu, to stoji. Da li će upasti u Premier ligu ili neće ... :?:
Moje mišljenje je da neće ali ko sam ja da sudim, ovdje kod nas su sada sve mešetarenja i igrarije... Premier vnago od lige... nacionalni ključ i dogovor.
Nemaš pravo da pljuješ po drugima i blatiš ih a i ti u blatu do guše :!:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 03 feb 2012, 13:03

Sine dragi prvo ocisti ispred svoje kuce i svoga praga i pocni da cijenis bar nesto a ne da blatis i omalovazavas bez povoda ili je taj vas travnicki mentalitet "Udri" nije bitno kako i kuda ;)
trebat ce vama jos mnogo staza u ovoj PL da steknte ime a vidis nama to ne treba jer mi smo to izgradili kada se igrao pravi nogomet :)
Vidimo se na Piroti gdje bude vise navijaca Celika,Sarajeva,Zelje,Veleza nego tog istog tima o kojem ti pricas...
pOzz

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 feb 2012, 13:43

I Kalin je gora, i Kalin je gora... :)

Sjeća li se iko tekme protiv Olimpika 1997-e i panterskih odbrana tada mladog Tankovića? :)

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 03 feb 2012, 13:50

ramiral je napisao/la:I Kalin je gora, i Kalin je gora... :)

Sjeća li se iko tekme protiv Olimpika 1997-e i panterskih odbrana tada mladog Tankovića? :)
Je li to ona utakmica kad je Meka Durakovic dao gol sa 30 metara pod precku? Mi dobili 1-0, jedva! :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 feb 2012, 13:54

Meka jeste i na ovoj tekmi dao gol ali bilo je 3:2...
U zadnjim sekundama jedan igrač Olimpika izlazi sam na Senćeta, odbrana pukla... svi su je vidjeli u golu.. stadion bio pun k'o šibica... ali Senće je skinu ;) ... ludnica bila...
uvijek ga zafrkavam na kafi za tu tekmu :)

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 03 feb 2012, 13:58

ramiral je napisao/la:Meka jeste i na ovoj tekmi dao gol ali bilo je 3:2...
U zadnjim sekundama jedan igrač Olimpika izlazi sam na Senćeta, odbrana pukla... svi su je vidjeli u golu.. stadion bio pun k'o šibica... ali Senće je skinu ;) ... ludnica bila...
uvijek ga zafrkavam na kafi za tu tekmu :)
Ne sjecam se ove, ali vjerujem da sam je gledao, nisam ni tad masio utakmice, kao sto ih ni sad ne masim.

Puno je lijepih utakmica tad bilo. Ona pobjeda 3-0 nad Zeljom, cini mi se Muharemovic da je crveni dobio, pa 7-0 nad Zmajem od Bosne, kad je Garaca nosio table sa 6 i 7 do onog semafora i kad je dobio ogroman aplauz.. Pa promasaj Azrudina Valentica 1 na 1 protiv Sarajeva (a on bio posudjen od Sarajeva), nikad mu to nismo oprostili.. hah :D Tad se igrao pravi nogomet. Odes u Tuzlu uzmes slobodi bod, na Kosevu uzmes bod itd.. :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 feb 2012, 14:03

Hehe bilo je dobrih tekmi. Ja odem na stadion šal Sarajeva i Iskre... ono gledaju me wtf... Amac predvodi, Denis navija, protiv Sarajeva Amar Ferhatović se zagrijava a Đela ga zove ''Amareeeeeeeeee!'' on se okrene a Đela ''Jesil' za guzanju?'' :mrgreen:
Pa kad sam čamčio od Hoze dres Juventusa da mi proda.. ne da jarao ni za suho zlato 8-)

Bilo je dobrih tekmi, Muharemović crvendaća, trica puče Želji lagano... nijedan ''veliki'' nije mogao doći u GojnoBu i tvrditi da će sa sigurnošću osvojiti bodove. Sezonu mislim 1999/2000 završili na petom mjestu.. ako se ne varam.
Dobrih igrača bilo, Sefer trpao golove k'o navijen, a cugao za trojicu, kasnije u Želju prešao... vazda mahmuran :lol:

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 03 feb 2012, 14:11

ramiral je napisao/la:Hehe bilo je dobrih tekmi. Ja odem na stadion šal Sarajeva i Iskre... ono gledaju me wtf... Amac predvodi, Denis navija, protiv Sarajeva Amar Ferhatović se zagrijava a Đela ga zove ''Amareeeeeeeeee!'' on se okrene a Đela ''Jesil' za guzanju?'' :mrgreen:
Pa kad sam čamčio od Hoze dres Juventusa da mi proda.. ne da jarao ni za suho zlato 8-)

Bilo je dobrih tekmi, Muharemović crvendaća, trica puče Želji lagano... nijedan ''veliki'' nije mogao doći u GojnoBu i tvrditi da će sa sigurnošću osvojiti bodove. Sezonu mislim 1999/2000 završili na petom mjestu.. ako se ne varam.
Dobrih igrača bilo, Sefer trpao golove k'o navijen, a cugao za trojicu, kasnije u Želju prešao... vazda mahmuran :lol:
Hahah, Đela je vazda bio najludji :D

Isto, sjecas se Runje Alispahica hahah.. Udje 10 minuta, napravljen penal nad njim, crveni protivnik dobio, on dao gol skida dres baca se navijacima, a odjekuje "Runjo Runjo Runjo" :D Volim sad pogledati United i kad Rooney da gol, oni mu skandiraju "Ronney Rooney Rooney", kao mi nekad na Jaklicu nasem jokeru. :D

I to je ona sezona cini mi se kad je Ibro Zukanovic vodio ekipu..

Tucakovic- Durakovic (onaj drugi, desni bek), Triska Alispahic, Begic (onaj zuti stoper), lijevi bocni Zukic - Meka Durakovic, Senad Smajic, Asmer Masic, (ne mogu se sjetiti drugog krila) - Sejo Seferovic, Alispahic

Otprilike to je najjaci sastav iz tog vremena. Pamtis li ti jos koga, mozda sam ja smetnuo? :D I sto je jos zanimljivije 90% su nasi momci, Bugojanci..

A jos davnije je jak bio onaj kapiten Memic (stoper), kad je na Grbavici Zelji dao gol iz slobodnjaka. 1-0 mi vodili na poluvremenu, zavrsilo 4-1 za Zelju :D Pa Elvir Memic, Hadziabdic, Helja... :D Kad je Helja jednom prebacio tribinu loptom hahah..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 feb 2012, 14:17

Jedno vrijeme su nastupali Mensur Džaviti, Amel Duraković, Elvir - ne sjećam se prezimena kasnije otišao u visočku Bosnu. Trener bio Esher Hadžiabdić.
Pa Spaha - Alispahić - nijedan igrač se nije znao baciti i vrisnuti kao on, iznuditi prekršaj :mrgreen: , 'bo Ronalda šta je on radio. Kasnije je došao moj veliki prijatelj Kulaš, upao iz juniorskog tima, igrao na stoperu, vrstan igrač i veliki borac, šteta što ne napravi bolju karijeru, znanjem, spretnošću i željom zaslužio da igra u mnogo jačoj ligi. Zec i Meho dolazili na treninge i upijali znanje od ovih starijih.
Triska Alispahić, slobodnjake uvijek izvodio ''po zemlji'' :mrgreen:
A za Đelu i Ćehija ima jedna priča navijačka koju ovdje ne bih ali je ''luđačka'' :mrgreen: :lol:

v_b_8_9
Kontakt:

Post Postao/la v_b_8_9 » 03 feb 2012, 14:20

ramiral je napisao/la:Jedno vrijeme su nastupali Mensur Džaviti, Amel Duraković, Elvir - ne sjećam se prezimena kasnije otišao u visočku Bosnu. Trener bio Esher Hadžiabdić.
Pa Spaha - Alispahić - nijedan igrač se nije znao baciti i vrisnuti kao on, iznuditi prekršaj :mrgreen: , 'bo Ronalda šta je on radio. Kasnije je došao moj veliki prijatelj Kulaš, upao iz juniorskog tima, igrao na stoperu, vrstan igrač i veliki borac, šteta što ne napravi bolju karijeru, znanjem, spretnošću i željom zaslužio da igra u mnogo jačoj ligi. Zec i Meho dolazili na treninge i upijali znanje od ovih starijih.
Triska Alispahić, slobodnjake uvijek izvodio ''po zemlji'' :mrgreen:
A za Đelu i Ćehija ima jedna priča navijačka koju ovdje ne bih ali je ''luđačka'' :mrgreen: :lol:
Ih Mensur Dzaviti, ona frizurica ala Beckham tog doba, samo je bio tamno smedj. Dosao iz Fojnice cini mi se. Elvir Memic, spomenuo sam ga kad sam editovao post :D
Kulas, Kiban Softic, Caki, to je cini mi se ista generacija juniora, predobra generacija, samo su se brzo razisli..

Napisi mi u poruci tu pricu bas da cujem :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 03 feb 2012, 14:32

Ezo vazda galamio na Džavitija tokom treninga kako se ''razmazio''. Prije i poslije utakmica znalo se - cuga za formu i cuga za slavlje :mrgreen:
x puta smo se zajedno vraćali njih par prvotimaca i ja iz noćnih putešestvija 8-) :D
a sutra na tribinu i navijaj...
Sjećaš li se Krajine i 6 milja ljudi na utakmici.. obezbjeđenje kao da je Clinton došao, a sa krajišnicima regulara piće se popilo, razmijenili se šalovi...
3:0 za nas.. Elvir, Amel i mislim Džaviti da su dali golove. 8-)

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 03 feb 2012, 14:35

sto se tice price moze i meni na private :)))

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.