ramiral je napisao/la:Hehe bilo je dobrih tekmi. Ja odem na stadion šal Sarajeva i Iskre... ono gledaju me wtf... Amac predvodi, Denis navija, protiv Sarajeva Amar Ferhatović se zagrijava a Đela ga zove ''Amareeeeeeeeee!'' on se okrene a Đela ''Jesil' za guzanju?''
Pa kad sam čamčio od Hoze dres Juventusa da mi proda.. ne da jarao ni za suho zlato
Bilo je dobrih tekmi, Muharemović crvendaća, trica puče Želji lagano... nijedan ''veliki'' nije mogao doći u GojnoBu i tvrditi da će sa sigurnošću osvojiti bodove. Sezonu mislim 1999/2000 završili na petom mjestu.. ako se ne varam.
Dobrih igrača bilo, Sefer trpao golove k'o navijen, a cugao za trojicu, kasnije u Želju prešao... vazda mahmuran

Hahah, Đela je vazda bio najludji
Isto, sjecas se Runje Alispahica hahah.. Udje 10 minuta, napravljen penal nad njim, crveni protivnik dobio, on dao gol skida dres baca se navijacima, a odjekuje "Runjo Runjo Runjo"

Volim sad pogledati United i kad Rooney da gol, oni mu skandiraju "Ronney Rooney Rooney", kao mi nekad na Jaklicu nasem jokeru.
I to je ona sezona cini mi se kad je Ibro Zukanovic vodio ekipu..
Tucakovic- Durakovic (onaj drugi, desni bek), Triska Alispahic, Begic (onaj zuti stoper), lijevi bocni Zukic - Meka Durakovic, Senad Smajic, Asmer Masic, (ne mogu se sjetiti drugog krila) - Sejo Seferovic, Alispahic
Otprilike to je najjaci sastav iz tog vremena. Pamtis li ti jos koga, mozda sam ja smetnuo?

I sto je jos zanimljivije 90% su nasi momci, Bugojanci..
A jos davnije je jak bio onaj kapiten Memic (stoper), kad je na Grbavici Zelji dao gol iz slobodnjaka. 1-0 mi vodili na poluvremenu, zavrsilo 4-1 za Zelju

Pa Elvir Memic, Hadziabdic, Helja...

Kad je Helja jednom prebacio tribinu loptom hahah..