evo i info. preko fb.

da ne treniraju nikako snijeg do koljena maltene

Sad Sir kaze da su do nedjelju tamo i da nema nikavih promjena, odnosno da se u utorak ide u Rovinj i da je danas na treninzima bilo pravo, crkli mi kaze igraci

Tebe sam cekao da das repliku

upravo tebe
rece Dino danas da se pojavila mogucnost kazem mogucnost kao i u prvom postu, sto su potvrdili Bogi,Vaske i mali Bukvić sa kojim sam se cuo preko fb., oni "navijaju" da se raspale za Tursku, zavisi sve vjerovatno od vremenskih uslova 40.cm je samo snijega u Međugorju dok je u Rovinju sigurno i vise, a danas nisu radili sa loptom sto je nemoguce sad zasad vec samo konndicija i ostale vjezbe, vidjet ce mo eto u narednih dva tri dana

Ja tih rekoh sta Brko kaze, ako laze on, lazem i ja. "Ma bice do utorka u Rovinju sve ok, sad zasad nemamo nikakvu rezervnu opciju", eto i citirao ga. Nista nije nemoguce, no nespomenu Belek, no opet, nista nije nemoguce.
Pa Brko ko Brko, vidjet ce mo kazem ti mozda nista i ne bude, ja sam prenio info. koji sam cuo, niti sam rekao da idu niti da ne idu vec sam spomenuo mogucnost odlaska, bio sam u drustvu nekih prijatelja koji su u klubu i jedan se cuo sa Dinom koji je potvrdio tu mogucnost, i spomenuo menadzera jednog koji je isto Slaviji prije par godina organizovao pripreme u Turskoj da je u kontaktu sa njim eto to je to, snijeg tamo snije vamo onda bolje da se vrate u Sarajevo ne potrose 100.000 maraka i odrade komplet pripreme isto ti ga dodje

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'