FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 04 feb 2012, 01:19

emir_dj je napisao/la:pozdrav... da li ima neko da mu treba sal zeljeznicara... ima jedan za prodat.... javi te se u pp
Nemaš sreće, uskoro se otvara fan shop... Šal možeš pokloniti nekom.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 feb 2012, 01:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Upravo sam saznao da se pojavila mogucnost da Željo nastavi pripreme u Turskoj tacnije u Beleku, uslovi u Međugorju su zbog snijega postali katastrofalni, rade samo kondicione vjezbe dok su tereni skoro pa zaledili snijeg napadao skoro 30. cm, ista situacija je i u Rovinju gdje bi trebali otputovati slijedece sedmice, mogucnost odlaska u Tursku se pojavila danas a ako bi i otisli ostali bi do prijetljske utakmice u Novom Pazaru odakle bi pravo iz Turske utputovali :D

evo i info. preko fb. :D da ne treniraju nikako snijeg do koljena maltene :D
Sad Sir kaze da su do nedjelju tamo i da nema nikavih promjena, odnosno da se u utorak ide u Rovinj i da je danas na treninzima bilo pravo, crkli mi kaze igraci :lol:
Tebe sam cekao da das repliku :mrgreen: upravo tebe ;)
rece Dino danas da se pojavila mogucnost kazem mogucnost kao i u prvom postu, sto su potvrdili Bogi,Vaske i mali Bukvić sa kojim sam se cuo preko fb., oni "navijaju" da se raspale za Tursku, zavisi sve vjerovatno od vremenskih uslova 40.cm je samo snijega u Međugorju dok je u Rovinju sigurno i vise, a danas nisu radili sa loptom sto je nemoguce sad zasad vec samo konndicija i ostale vjezbe, vidjet ce mo eto u narednih dva tri dana :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 feb 2012, 01:34

Sad Sir kaze da su do nedjelju tamo i da nema nikavih promjena, odnosno da se u utorak ide u Rovinj i da je danas na treninzima bilo pravo, crkli mi kaze igraci :lol:
rece Dino danas da se pojavila mogucnost kazem mogucnost kao i u prvom postu, sto su potvrdili Bogi,Vaske i mali Bukvić sa kojim sam se cuo preko fb., oni "navijaju" da se raspale za Tursku, zavisi sve vjerovatno od vremenskih uslova 40.cm je samo snijega u Međugorju dok je u Rovinju sigurno i vise, a danas nisu radili sa loptom sto je nemoguce sad zasad vec samo konndicija i ostale vjezbe, vidjet ce mo eto u narednih dva tri dana :D
Ja tih rekoh sta Brko kaze, ako laze on, lazem i ja. "Ma bice do utorka u Rovinju sve ok, sad zasad nemamo nikakvu rezervnu opciju", eto i citirao ga. Nista nije nemoguce, no nespomenu Belek, no opet, nista nije nemoguce.
Pa Brko ko Brko, vidjet ce mo kazem ti mozda nista i ne bude, ja sam prenio info. koji sam cuo, niti sam rekao da idu niti da ne idu vec sam spomenuo mogucnost odlaska, bio sam u drustvu nekih prijatelja koji su u klubu i jedan se cuo sa Dinom koji je potvrdio tu mogucnost, i spomenuo menadzera jednog koji je isto Slaviji prije par godina organizovao pripreme u Turskoj da je u kontaktu sa njim eto to je to, snijeg tamo snije vamo onda bolje da se vrate u Sarajevo ne potrose 100.000 maraka i odrade komplet pripreme isto ti ga dodje ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 feb 2012, 01:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:
Ja tih rekoh sta Brko kaze, ako laze on, lazem i ja. "Ma bice do utorka u Rovinju sve ok, sad zasad nemamo nikakvu rezervnu opciju", eto i citirao ga. Nista nije nemoguce, no nespomenu Belek, no opet, nista nije nemoguce.
Pa Brko ko Brko, vidjet ce mo kazem ti mozda nista i ne bude, ja sam prenio info. koji sam cuo, niti sam rekao da idu niti da ne idu vec sam spomenuo mogucnost odlaska, bio sam u drustvu nekih prijatelja koji su u klubu i jedan se cuo sa Dinom koji je potvrdio tu mogucnost, i spomenuo menadzera jednog koji je isto Slaviji prije par godina organizovao pripreme u Turskoj da je u kontaktu sa njim eto to je to, snijeg tamo snije vamo onda bolje da se vrate u Sarajevo ne potrose 100.000 maraka i odrade komplet pripreme isto ti ga dodje ;)
Ne znam bas da li se preko noci mogu organizovati pripreme u Turskoj. Ima tu mnogo posla, rezervacije, odabiri hotela, gdje su protivnici, a mozda je za Rovinj i lova iskesirana. Ko zna kako to hoda, ja sam ti samo rekao ono sto je Brko rekao. Nikakvu promjenu nije spomenuo, ali ako se ovako nastavi, mislim sa snijegom, nesto ce morati raditi. Vidjecemo, no po meni to nije realna opcija, naveo sam ti iz kojih razloga.
Pa uz par veza mislim da se sve moze, vidjet ce mo eto u narednim danima jer ovo nisu nikakve pripreme, nemoze se ekipa uigravati na snijegu od 40.cm :D

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 04 feb 2012, 10:18

Kao u Rovinju TRENUTNO vise snijega nego u Medjugorju , de ne lupetajte više svega vam, fakat se ovdje moze svakakvih budalaština pročitati.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 feb 2012, 10:35

Da nam stadino nije zakopan, bas bi volio da vidim kako izgleda teren. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 04 feb 2012, 11:43

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 feb 2012, 11:56

Ode nam Brko u fotografe i posta popularan...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 04 feb 2012, 12:25

Prognoza za Rovinj u narednih 10 dana
slika

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2012, 15:18

BolanBolan je napisao/la:slika
slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2012, 15:21

hahahaha to je to Sejo :D
DRUG NEBI TI PUNCA

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 feb 2012, 17:55

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pl ... A.facebook

U Međugorju 40cm snijega u Rovinju 50cm, očito nista od dobrih priprema i uigravanja, ostaje da se vidi sta i kako u narednim danima :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2012, 18:26

E cuj u rovinju 50 cm snijega :lol:
Znas li ti insider-u gdje je rovinj?

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 04 feb 2012, 18:29

Seyo_TM je napisao/la:E cuj u rovinju 50 cm snijega :lol:
Jel Rovinj sad u Sloveniji il' u Hrvatskoj? :lol:
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 feb 2012, 18:38

ipetm je napisao/la:
los ovaj insajder skroz,i to jos 50cm hahahahaaha

nema snjega,niti ga ocekuju,niti ce biti,izvor:stanovnik rovinja :mrgreen:

p.s.-nagovorim ga da ode na pripreme i koju uslika pa na postavim ovdje

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 feb 2012, 19:33

ipetm je napisao/la:
U Hrvatskoj, uv'jek je bio u Hrvatskoj. :lol:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 feb 2012, 20:05

avlami97 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:
U Hrvatskoj, uv'jek je bio u Hrvatskoj. :lol:
Pa nemoj zabare zaboraviti :mrgreen:

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 04 feb 2012, 20:39

Ova nasa liga nece poceti prije 20 marta,valja se ovo otopiti.
Neka se do tada sto bolje spreme,uz podrsku da grbavici odmah se odlijepiti od Listice.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2012, 20:42

ScooTeR je napisao/la:Ova nasa liga nece poceti prije 20 marta,valja se ovo otopiti.
Neka se do tada sto bolje spreme,uz podrsku da grbavici odmah se odlijepiti od Listice.
pa zasto postoje lopate tereni se za dan ociste i moze se igrati ne mora se na livadama otopiti :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 04 feb 2012, 20:57

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 32 gosta.