Rz88 je napisao/la:Sva tri Njemačka kluba mogu proći. Stuttgart najbolje prošao.
stuttgart je pravo imao sreće, kao da se sebi birali ekipu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Rz88 je napisao/la:Sva tri Njemačka kluba mogu proći. Stuttgart najbolje prošao.
Je l´stvarnoGenghis je napisao/la:Ma kakva Hertha, nema od njih nista ove sezone ...geronimo je napisao/la:Spasi je Cakar...uuppps Kacar![]()
Strasan igrac, nije cudo sto nece da ga puste....
Da se i mi radujemo nekad pobjedi Herthe
Najvise ce zavisiti od Bavaraca, i koliko oni mogu daleko, naravno uz Vfl i Stuttgart. Bayern ima prilicno tesku grupu, ako prodje grupu puna kapa, i to vjerovatno kao drugi, tj. naletit ce na nekog ko je bio prvi u grupi. Vfl ce u najboljem slucaju biti 2, i onda moze naletit na neki Liverpool, Barcu/Inter i slicne, gdje tesko da se mogu nositi. Stuttgart ima prilicno finu grupu, tako da bi i oni mogli se domoci druge pozicije. Inace sve su to samo spekulacije, kad pocne LP to ce biti sasvim druga pricageronimo je napisao/la:Je l´stvarnoGenghis je napisao/la:Ma kakva Hertha, nema od njih nista ove sezone ...geronimo je napisao/la:Spasi je Cakar...uuppps Kacar![]()
Strasan igrac, nije cudo sto nece da ga puste....
Da se i mi radujemo nekad pobjedi Herthe, jbt nisam znao
![]()
Ovo mi koji plaho vole Bundesligu (amerosm i ekipa) se radujemo svakoj pobjedi njemackog kluba u Evropi pa makar se taj klub zvao i Hertha, koju su vile nosale prosle sezone pa gotovo do samog kraja![]()
Treba stici zabare, nisu vise tako daleko
nick je napisao/la:samo ce pola tih mladih igrat za neke druge repka,njemci su izgubili onu snagu koja ih je tjerala da igraju svaku minutu ko da im je zadnja,puno j tu sad nekih poljaka ovih onih koji ipak nemaju onaj poznati njemacki mentalitet, a i omladinski pogon im je sve tanji i tanji...
nick je napisao/la:mah kao sto rekoh tih ozila i slicnih je milion u tim repkama...25% ce ih igrat za njemacku...et balak je najbolji njemacki igrac a prosjecan evropski, cesto grije klupu...
nick je napisao/la:mah kao sto rekoh tih ozila i slicnih je milion u tim repkama...25% ce ih igrat za njemacku...et balak je najbolji njemacki igrac a prosjecan evropski, cesto grije klupu...
zato su englezi isprasili te tvoje svabe 5-1 u minhenu prije par godina, sta im je samo uradio owenRz88 je napisao/la:nick je napisao/la:mah kao sto rekoh tih ozila i slicnih je milion u tim repkama...25% ce ih igrat za njemacku...et balak je najbolji njemacki igrac a prosjecan evropski, cesto grije klupu...
Da, da, da. I kako je bila na Svjetskom prvenstvi i Europskom, ja samo znam Njemci pulufinale, finale. Ja nigdje ne vidim recimo Engleze. Ozil je igračina, i bolji je od Bastiana dosta. Njemačka je velesila u reprezentativnom fudbalu.
Malo pogledaj šta pišeš molim te, te vidi koje su to najuspješnije reprezentacije u svijetu.
grijesis, englezi su dobili svabe na starom olympia stadionu u minhenu u kvalifikacijama za SP 2002Rz88 je napisao/la:Oni isti Englezi koji su izgubili mislim 0:3 na otvranju Webleya. Hhaha, to je iste godine bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.