FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 05 feb 2012, 00:02

Dobra utakmica, daleko zanimljivija od prethodnih. Vidi se ta zelja igraca poput Thiaga... Dos Santos se malo gobio, ali to je normalno za nekog tako mladog na najodgovornijoj poziciji na terenu.
Messi zapazeniji za razliku od prethodnih utakmica, iako je mogao postici brat bratu jos dva gola i ovako sa asistencijom i golom opet najbolji. Ipak mislim da bi mu godila pauza.

Za nadati se da je kod Busquetsa samo posjekotina, na nema nikakvog napuknuca, ako ostanemo i bez njega najebali smo.
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 feb 2012, 00:02

Tello fenomenalo. Ne znam na sta ce liciti ekipa Barcelone i sa koliko cemo igraca igrati zadnju tekmu u prvenstvu. Pa sve povrijedzeno, a sad i biskvit. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 00:05

Busquets bas i nije se samo posjekao, ruzno izgleda povreda.Fabregas vam je lose odigrao pravo.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 05 feb 2012, 00:09

xaviesta je napisao/la:Dobra utakmica, daleko zanimljivija od prethodnih. Vidi se ta zelja igraca poput Thiaga... Dos Santos se malo gobio, ali to je normalno za nekog tako mladog na najodgovornijoj poziciji na terenu.
Messi zapazeniji za razliku od prethodnih utakmica, iako je mogao postici brat bratu jos dva gola i ovako sa asistencijom i golom opet najbolji. Ipak mislim da bi mu godila pauza.

Za nadati se da je kod Busquetsa samo posjekotina, na nema nikakvog napuknuca, ako ostanemo i bez njega najebali smo.
zasto je zapazeniji?? zato sto je dao go...pod hitno treba provjerit sta se s njim desava..dat mu pauzu 15ak dana, da se ohladi, a i da pregleda svoje kretanje u zadnjih NEKOLIKO utakmica! titula je vec izgubljena!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 00:11

Messi profulao 3 prilike, asistirao kod gola, asistirao Fabregasu za 100% priliku i dao gol.Vjeruj da je bio veoma zapazen. ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 05 feb 2012, 00:15

laki je napisao/la: zasto je zapazeniji?? zato sto je dao go...pod hitno treba provjerit sta se s njim desava..dat mu pauzu 15ak dana, da se ohladi, a i da pregleda svoje kretanje u zadnjih NEKOLIKO utakmica! titula je vec izgubljena!
Zapazeniji nego ranije rekao sam. Osim gola dao je i asistenciju za Tella, par izvanrednih proigravanja Cesca i kretao se bolje nego u zadnjih nekoliko utakmica, tome svjedoci i nekoliko sansi koji nazalost nije iskoristio, tacnije golman mu je skinuo...

btw. I sam sam rekao da bi trebao odmoriti ;)
Don't hate what you don't understand.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 feb 2012, 00:16

slika

slika

[youtube][/youtube]

:(
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 05 feb 2012, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 05 feb 2012, 00:20

Jbt covjek dadne go i asistenciju napravi i ne valja :D :D a ja kriterija xD

Prodaj ga u CITY xD

Sve u svemu pobjeda ... aferim ... idemo dalje ;) Ozljede me brinu al' krpit cemo se laganini ;)

Evo sirine u napadu Cuenca i Tello .... U vezi Tiago maestralan ... sada ce Mascherano na zadnjeg veznog ... valjda ce se i Kadir vratit uskoro .... jedino so mene iritirea je Adriano :(

Ma da lik dadne 20 golova do kraja sezone za mene je KLOC !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 feb 2012, 00:24

Busquets nije pretrpio nikakv lom! Ranu je potrebno samo ušiti.
hvalim te boze. procit'o sam ovo na fejsu od jedne od barceloninih grupa.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 feb 2012, 00:28

Mah tu se i ne vidi fino,sigurno da će biti i kvalitetnijih slika.

Nego što se tiče Balea vidim da je @Romariooo o tome pisao.Ja mislim da Tottenham ispod 45 (minimum) miliona neće prodati Balea.Za Modrića su odbili Chelseaovih 40-tak,a Bale je još vrijedniji pa razmisli.Ipak sigurno da je Barca u prednosti jer nije rival Tottenhamu za razliku od Chelsea jer vjerovatni nisu ni željeli da pojačavaju konkurenciju al' teško da će Barca za male pare uspijeti dovesti ovog fantastičnog igrača.Dakle najrealnije i najpovoljnije bi bilo da uz novac pošalju i nekog igrača,a trenutno ih ima sigurno dosta zanimljivih Tottenhamu.Ipak bila bi šteta da Bale u Barci igra lijevog beka,jer je momak mašina.

P.S. Messia definitivno treba odmoriti bar jednu utakmicu.Evidentan je umor i nije mi jasno zbog čega ga Pep ne odmori.Ili Messi želi da igra ili Pep misli da bez njega ne mogu do pobjede ili postoji neki treći razlog ? Što se tiče titule ništa tu nije gotovo al' sa ovakvom igrom i pristupom istoj Barca nema šansi.
FK Pjetlovi

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 feb 2012, 00:29

Citajuci pojedine postove o Mesiju covjek stekne dojam da su neki ko ozebli sunce cekali da mali vanzemaljac "stane" i da pocnu pljuvati po njemu. Dzaba se trudite i vjerovatno niko sretniji od njiih i onog majmuna Pelea. O Mesiju govore navijaci kad ko nocas citav stadion skandira njegovo ime a protivnicki igraci se i dalje gube pred njim iako on sada ne daje ni 40% onoga sto zna i umije. Po meni ovo je umor a ne neznanje kako neke neznalice ovdje hoce da kazu. Mali zeleni ce proraditi kad bude najbitnije i u to ne sumnjam ni sekunde. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 feb 2012, 00:33

:D pa sta mu fali i veceras, asistirao za vodeci gol i dao "pobijednicki".Neki bi da Messi dok daje golove izvodi i magicne trikove i dubi na glavi :lol:

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 05 feb 2012, 00:37

mandraX je napisao/la:slika
:(
7 dana out.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 feb 2012, 14:12

delldell je napisao/la:
mandraX je napisao/la: :(
7 dana out.
ma to je super ;) ,kad sam vidio facu fabregasa sinoc mislio sam 7 mjeseci out :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 feb 2012, 15:19

tello nas je sinoc prijatno iznenadio, dobra odluka pepa da ga ubaci od prve minute, tome sam se i nadao, nadam se da ce ga forsirati i u narednim ligaskim utakmicama, nemamo bogzna sta izgubiti, a mozemo dobiti odlicnog igraca s kojim se moze racunati na duze staze

tello se do sada pokazao sjajno, medjutim, mora odigrati jos dosta utakmica da bi se vidjelo jel za prvog tima ili nije, meni licno djeluje bolje od recimo cuence, al opet kazem, potrebno je da odigra barem desetak utakmica da bi donijeli neki ozbiljan sud o njemu. pokaze li se dobro, treba racunati na njega i narednu sezonu, komotno onda mozemo prodati nesretnog affelaya

cuenca ima nesto vecu minutazu, ne moze se reci da je los, imao je blistavih trenutaka, ali i on mora pokazati puno vise ako misli ostati u prvom timu, moramo vidjeti kontinuitet dobrih utakmica

dos santos je dobijao prilike i prosle sezone, po meni on tesko da uspije izboriti mjesto u prvom timu, jedino ovako moze igrati kad fali igraca, on mi nekako ne napreduje kako bi trebao, ne pokaze li nesto posebno do kraja sezone, klub g komotno moze prodati ili na posudbu

volio bi da vidimo u prvom timu i mladog montoyu, taman ponekad da mijenja alvesa, i on pokazuje da je sjajan talenat, treba momak da igra ponekad ove ligaske utakmice, da se vidi moze li se s njim racunati, ne bi bilo lose poslati ga i na neku posudbu da prekaljuje ako vec nema mjesta, ako se tako negdje afirmise, mogao bi biti u buducnosti zamjena za alvesa, mada opet vrlo je upitno hoce li ikad postati barem priblizno dobar igrac

imamo tu jos dvije velike mlade nade, rafinja i deflou, ali oni su jos uvijek premladi, za njih je dobro da se prekaljuju u b timu, kasnije nekad i njih treba ubaciti u vatru u prvom timu

to su otprilike svi nasi veliki potencijali, da jedan ili dvojica od njih postanu u skorije vrijeme svjetske klase, to bi bilo odlicno, s obzirom da nam najvise fale napadaci, mladi tello i cuenca ce imati najvise prostora do kraja sezone, nadam se da ce barem tello biti sve bolji i bolji i da ce u narednim godinama biti jedan od od bitnijih igraca

treba forsirati mlade, vidjeli smo i sinoc da se omladina najvise i trudi, sta fali da igramo ovako sve ove ligaske utakmice s 2-3 mladja igraca, momci se uglavnom pokazu kao dobri i korisni, ne desava se recimo da kiksaju cesto ili promasuju prilike, sinoc su se recimo izmasali messi fabregas i alves, vidi se tu umor, bolje da omladina nabrijana uz pokojg starog vuka odrdjuje posao u ligi, a ovi nasi najjaci aduti da budu svjezi za zavrsnicu lige prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 10:41

Gadno je izgledalo. Dobro je još i prošao ako nema loma.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BelminMUFC
Kontakt:

Post Postao/la BelminMUFC » 06 feb 2012, 10:43

Mrzim Busquetsa iz dna duse iz svima poznatog razloga... zbog glume naravno ali nikome ne zelim ovakve povrede, zapravo bilo kakve. Nadam se da ce se brzo oporaviti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 feb 2012, 11:32

BelminMUFC je napisao/la:Mrzim Busquetsa iz dna duse iz svima poznatog razloga... zbog glume naravno ali nikome ne zelim ovakve povrede, zapravo bilo kakve. Nadam se da ce se brzo oporaviti.
Mnogi od tih faulova koje je "odglumio" bili su pravo fauli al to se tek vidi na ovakvim stvarima.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 06 feb 2012, 13:56

Nema nista smjesnije nego kad se ljudi pretvaraju da je simuliranje pocelo sa Busquetsom...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2012, 14:02

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.