tello nas je sinoc prijatno iznenadio, dobra odluka pepa da ga ubaci od prve minute, tome sam se i nadao, nadam se da ce ga forsirati i u narednim ligaskim utakmicama, nemamo bogzna sta izgubiti, a mozemo dobiti odlicnog igraca s kojim se moze racunati na duze staze
tello se do sada pokazao sjajno, medjutim, mora odigrati jos dosta utakmica da bi se vidjelo jel za prvog tima ili nije, meni licno djeluje bolje od recimo cuence, al opet kazem, potrebno je da odigra barem desetak utakmica da bi donijeli neki ozbiljan sud o njemu. pokaze li se dobro, treba racunati na njega i narednu sezonu, komotno onda mozemo prodati nesretnog affelaya
cuenca ima nesto vecu minutazu, ne moze se reci da je los, imao je blistavih trenutaka, ali i on mora pokazati puno vise ako misli ostati u prvom timu, moramo vidjeti kontinuitet dobrih utakmica
dos santos je dobijao prilike i prosle sezone, po meni on tesko da uspije izboriti mjesto u prvom timu, jedino ovako moze igrati kad fali igraca, on mi nekako ne napreduje kako bi trebao, ne pokaze li nesto posebno do kraja sezone, klub g komotno moze prodati ili na posudbu
volio bi da vidimo u prvom timu i mladog montoyu, taman ponekad da mijenja alvesa, i on pokazuje da je sjajan talenat, treba momak da igra ponekad ove ligaske utakmice, da se vidi moze li se s njim racunati, ne bi bilo lose poslati ga i na neku posudbu da prekaljuje ako vec nema mjesta, ako se tako negdje afirmise, mogao bi biti u buducnosti zamjena za alvesa, mada opet vrlo je upitno hoce li ikad postati barem priblizno dobar igrac
imamo tu jos dvije velike mlade nade, rafinja i deflou, ali oni su jos uvijek premladi, za njih je dobro da se prekaljuju u b timu, kasnije nekad i njih treba ubaciti u vatru u prvom timu
to su otprilike svi nasi veliki potencijali, da jedan ili dvojica od njih postanu u skorije vrijeme svjetske klase, to bi bilo odlicno, s obzirom da nam najvise fale napadaci, mladi tello i cuenca ce imati najvise prostora do kraja sezone, nadam se da ce barem tello biti sve bolji i bolji i da ce u narednim godinama biti jedan od od bitnijih igraca
treba forsirati mlade, vidjeli smo i sinoc da se omladina najvise i trudi, sta fali da igramo ovako sve ove ligaske utakmice s 2-3 mladja igraca, momci se uglavnom pokazu kao dobri i korisni, ne desava se recimo da kiksaju cesto ili promasuju prilike, sinoc su se recimo izmasali messi fabregas i alves, vidi se tu umor, bolje da omladina nabrijana uz pokojg starog vuka odrdjuje posao u ligi, a ovi nasi najjaci aduti da budu svjezi za zavrsnicu lige prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!