daj ba ne provaljuj se vise, niko ovdje nije rekao da je Husic los igrac vec da ga niko iz kluba nije zvao i to je to, a to da je bio najbolji jes al u qrcuHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi hin sto su nalozili![]()
...A ono sto sam cuo da je Amar zelio Husica , ali bio je neki menadzerski sukob.Tko ne bi zelio igraca tipa Husica u PL. Ovdje neki prate PL od prije 2 god. Sjecatel se vi njega dok je imao 20 godina ,u tim godinama bio je najbolji na svojoj poziciji u PL. Necemo se vise raspravljati da ne bi dobili ban , vrijeme ce pokazati svoje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- eliminator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
et sam si sebi odgovorio, pored zebe i bekrica ako ostane mozda bi dobio par minuta u kupuHZ_ilidzaa je napisao/la:veza , defanzivni i centralninick je napisao/la:na kojoj pozicijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi hin sto su nalozili![]()
...A ono sto sam cuo da je Amar zelio Husica , ali bio je neki menadzerski sukob.Tko ne bi zelio igraca tipa Husica u PL. Ovdje neki prate PL od prije 2 god. Sjecatel se vi njega dok je imao 20 godina ,u tim godinama bio je najbolji na svojoj poziciji u PL. Necemo se vise raspravljati da ne bi dobili ban , vrijeme ce pokazati svoje.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovako je bilo nekad u decembru 2011.
"Počele su špekulacije kako bi ovaj rođeni Bišćanin mogao pojačati redove sarajevskog Željezničara.
"Prvi put čujem za takvo što, ali moguće je. Zašto da ne? Pa, ipak je to Željo. To je trenutno naš najbolji klub i apsolutno ništa nije isključeno".
Koga još zanima ovaj Husić evo može pogledati
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/husi ... eljo/69787" onclick="window.open(this.href);return false;
"Počele su špekulacije kako bi ovaj rođeni Bišćanin mogao pojačati redove sarajevskog Željezničara.
"Prvi put čujem za takvo što, ali moguće je. Zašto da ne? Pa, ipak je to Željo. To je trenutno naš najbolji klub i apsolutno ništa nije isključeno".
Koga još zanima ovaj Husić evo može pogledati
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/husi ... eljo/69787" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Samire potpises li za rijeku, izdat ces manijake
Jer rijeka ni po cemu ne odskace od Zeljeznicara !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Povrijedio nam se Iniesta, aka Jamak, šta ćemo sad!? 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ljudi ne shvataju neke osnovne stvari, pa evo da pojasnim ovim padobrancima
.
Uprava Zeljeznicara ne zeli igrace na pola godine ili godinu dana, ne zeli igrace koji ce ako im se cefne odmah da odu, jer oni traze tu mogucnost. Za razliku od drzugih uprava nasa ponudi uslove a to sto se svim tim nabrojanim igraca ti uslovi nisu svidjeli ili cak nisu bili ni kontaktirani to je druga stvar. Svi znamo kako je Vladavic zavrsio sa Olimpikom e zasto ce takav igrac Zelji???
Za razliku od 90% ekipa u nasoj smijesnoj ligi mi imamo upravu a na celu iste je Amar Osim koji zna sta radi i ne zeli igraca koji ce postavljati uslove jer se zna ko postavlja uslove a ko igra.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Uprava Zeljeznicara ne zeli igrace na pola godine ili godinu dana, ne zeli igrace koji ce ako im se cefne odmah da odu, jer oni traze tu mogucnost. Za razliku od drzugih uprava nasa ponudi uslove a to sto se svim tim nabrojanim igraca ti uslovi nisu svidjeli ili cak nisu bili ni kontaktirani to je druga stvar. Svi znamo kako je Vladavic zavrsio sa Olimpikom e zasto ce takav igrac Zelji???
Za razliku od 90% ekipa u nasoj smijesnoj ligi mi imamo upravu a na celu iste je Amar Osim koji zna sta radi i ne zeli igraca koji ce postavljati uslove jer se zna ko postavlja uslove a ko igra.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Mes Que Un Club
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nece on nikoga izdati, jer nije nista obecaoTHC je napisao/la:Samire potpises li za rijeku, izdat ces manijake
Za zivot cijeli!
Ravno u kostnick je napisao/la:et sam si sebi odgovorio, pored zebe i bekrica ako ostane mozda bi dobio par minuta u kupuHZ_ilidzaa je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi hin sto su nalozili![]()
veza , defanzivni i centralni
jos da se ovo go.vno otopi do 3.marta i da zagalamimo!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ma bez brige Bekrić ostaje kod nas 99 % 
nije lud da ode u Rijeku
nije lud da ode u Rijeku
DRUG NEBI TI PUNCA
Osim je jedan od nasih najboljih strucnjaka definitivno. Ali ako je to rekao o Husicu, onda pojma nema kakav je on igrac.kralj_je_mrtav je napisao/la:Takvih kao Husic imam sada u Zelji tako da mi on ne bi bio pojacanje", Sir onako neobavezno na kafici rekao. Ne znam samo gdje neko procita da njega Zeljo hoce, bez obzira sto smatram da je momak dobar igrac, ali tako stvari stoje.
Realno to je za nasu Premijer ligu predobar igrac. Igrac koji je bio standardni clan Cibalije i Karlovca. A ja garantujem da bi ta Cibalia,za koju je Husic igrao 2007-2010,bio neizostavan clan prvih 11, bila prvak u ovoj nasoj ligi,bez problema. Ja bih najvise volio da je jos takvih igraca u Premijer ligi, bila bi kvalitetnija, ali nije.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Zeba i Bekric igraju DMF ?nick je napisao/la:
et sam si sebi odgovorio, pored zebe i bekrica ako ostane mozda bi dobio par minuta u kupu
da a zeljo je razbije 5:1FKKrajina je napisao/la:Osim je jedan od nasih najboljih strucnjaka definitivno. Ali ako je to rekao o Husicu, onda pojma nema kakav je on igrac.kralj_je_mrtav je napisao/la:Takvih kao Husic imam sada u Zelji tako da mi on ne bi bio pojacanje", Sir onako neobavezno na kafici rekao. Ne znam samo gdje neko procita da njega Zeljo hoce, bez obzira sto smatram da je momak dobar igrac, ali tako stvari stoje.
Realno to je za nasu Premijer ligu predobar igrac. Igrac koji je bio standardni clan Cibalije i Karlovca. A ja garantujem da bi ta Cibalia,za koju je Husic igrao 2007-2010,bio neizostavan clan prvih 11, bila prvak u ovoj nasoj ligi,bez problema. Ja bih najvise volio da je jos takvih igraca u Premijer ligi, bila bi kvalitetnija, ali nije.
nemojte samo o husicu,kloc teski orasanski,labud hahahha
Bosna <3
ja kolko se sjećam da smo mi tu Cibaliju jednom 3:0 uzeli, a drugi put mislim isto 2 ili 3 razlike. Karlovca smo u gostima dobili u nekoj reprezentativnoj pauzi (mislim da je isto bilo 2 razlike).FKKrajina je napisao/la:Osim je jedan od nasih najboljih strucnjaka definitivno. Ali ako je to rekao o Husicu, onda pojma nema kakav je on igrac.kralj_je_mrtav je napisao/la:Takvih kao Husic imam sada u Zelji tako da mi on ne bi bio pojacanje", Sir onako neobavezno na kafici rekao. Ne znam samo gdje neko procita da njega Zeljo hoce, bez obzira sto smatram da je momak dobar igrac, ali tako stvari stoje.
Možda je taj Husić bio prije beton igrač, ali sada nakon tih kalvarija sumnjam da je bolji od Jamaka i Svrake. O Bekriću i Zebi da i ne govorimo.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
pluton je napisao/la:da a zeljo je razbije 5:1FKKrajina je napisao/la:Osim je jedan od nasih najboljih strucnjaka definitivno. Ali ako je to rekao o Husicu, onda pojma nema kakav je on igrac.kralj_je_mrtav je napisao/la:Takvih kao Husic imam sada u Zelji tako da mi on ne bi bio pojacanje", Sir onako neobavezno na kafici rekao. Ne znam samo gdje neko procita da njega Zeljo hoce, bez obzira sto smatram da je momak dobar igrac, ali tako stvari stoje.
nemojte samo o husicu,kloc teski orasanski,labud hahahha
fczeljo je napisao/la:ja kolko se sjećam da smo mi tu Cibaliju jednom 3:0 uzeli, a drugi put mislim isto 2 ili 3 razlike. Karlovca smo u gostima dobili u nekoj reprezentativnoj pauzi (mislim da je isto bilo 2 razlike).FKKrajina je napisao/la:Osim je jedan od nasih najboljih strucnjaka definitivno. Ali ako je to rekao o Husicu, onda pojma nema kakav je on igrac.kralj_je_mrtav je napisao/la:Takvih kao Husic imam sada u Zelji tako da mi on ne bi bio pojacanje", Sir onako neobavezno na kafici rekao. Ne znam samo gdje neko procita da njega Zeljo hoce, bez obzira sto smatram da je momak dobar igrac, ali tako stvari stoje.
Možda je taj Husić bio prije beton igrač, ali sada nakon tih kalvarija sumnjam da je bolji od Jamaka i Svrake. O Bekriću i Zebi da i ne govorimo.
Pusti se prijateljskih. I Hajduk je igrao Barcelonom 0-0,a i vi s Dinamom 2-2
Slažem se da prijateljske nisu neko mjerilo, ali sam bio na utakmici kad smo ih uzeli 3:0 i mogu ti reći da nisam primjetio igrača koji nešto odskače od nivoa Čelika ili Zrinjskog. Možda su samo ozbiljniji, disciplinovaniji i utegnutiji od prosjeka naše lige.FKKrajina je napisao/la:fczeljo je napisao/la:
ja kolko se sjećam da smo mi tu Cibaliju jednom 3:0 uzeli, a drugi put mislim isto 2 ili 3 razlike. Karlovca smo u gostima dobili u nekoj reprezentativnoj pauzi (mislim da je isto bilo 2 razlike).
Pusti se prijateljskih. I Hajduk je igrao Barcelonom 0-0,a i vi s Dinamom 2-2
Dok npr na utakmici sa Dinamom se vidjelo da oni imaju zvijer igrače (a i da im fali igača koji su u reprezentaciji). Cibalija nema reprezentativaca, a nijednog ne vidjeh da jede loptu kao npr Zeba ili Bekrić. Sve u svemu balkanski prosjek.
Husić je dobar igrač, i tonema diskusije, ali je Bekrić dosta bolji. Jedin razlika je što Bekrić igra malo više naprijed, a Husić malo više nazad, ali obojica su u biti centralni vezni igrači. Najbliži Husiću po vokaciji je Svraka, i Husić je bio bolji igrač nego je sada Svrale (ne znam kakv je sada Husić). Nyema je klasični defanzivac. Međutim Husić trenutno ima nekoliko nedostataka.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zeba i Bekric igraju DMF ?nick je napisao/la:
et sam si sebi odgovorio, pored zebe i bekrica ako ostane mozda bi dobio par minuta u kupuZeba koliko znam igra po strani , za Bekrica ne znam ...Zeba i Bekric su klasicni ofanzivci , dok je ovaj dobar i u odbrani i u napadu.
1) Nije igrao skoro pola godine - znači treba mu bar još pola da uđe u takmičarsku formu, tako da bi teško igrao prije Svrake
2) Nije uigran sa ekipom- nači treba mu bar 6-7 prvenstvenih utakmica da se uigra
3) potpisao je ugovor sa Sarajevom na pola godine, uz mogućnost eventalnog produženja za još jednu godinu, što sumnjam da bi Osim pristao
4) pored Nyeme i Svrake na ovoj poziciji igra i Zoletić, koji je superperspektivan junior, i koji će vjerovatno više dobivati šansu ove sezone
Mislim da su ovo glavni razlozi zašto Željo nije pokušao da potpiše Husića.
Nijema, Svraka, Zolotić, Jamak, ako potpiše Bekrić. Strašni smo na tim pozicijama. Realno nam ne treba taj tip igrača, ni blizu.HZ_ilidzaa je napisao/la:veza , defanzivni i centralninick je napisao/la:na kojoj pozicijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi hin sto su nalozili![]()
Da je štoper pa hajde, ovako, niđe veze. Potpuno nerealna priča. Gomilanje igrača. Hladno smo Savića pustili, ista pozicija
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Sto se tice Bekrica, ako su u pitanju samo Zeljo i Rijeka, valjda nije lud
Jedina prevaga mogu biti pare. Ne znam koliko mu ovi mogu dati vise od nas, ne mogu biti toliko vise parali od nas. Sto se tice napretka i buducnosti, u Zelji ce mu svakako biti bolje, jer cemo igrati u Evropi. Rijeka je trenutno sedma i sumnjam da ce se puno toga promijeniti glede toga. Care, cekamo te!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, AvantiBL, Bordo10, dark44, delinjo, drzgemboadislic, fks74, GIBRA, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, JohannWolfgang, Kaunas, Lynx, Napapijri, OzmoodPinglewood, Plavi74, rimljanin90, ristagrad i 273 gosta.