Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jocker123
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la jocker123 » 29 avg 2009, 14:35

e ljudi sjecate li se one izjave cire kada je rekao da je dzeko za njega bolji od ibrahimovica i kada su mu se svi smijali,nije on bzvz stručnjak..

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 avg 2009, 14:38

jocker123 je napisao/la:e ljudi sjecate li se one izjave cire kada je rekao da je dzeko za njega bolji od ibrahimovica i kada su mu se svi smijali,nije on bzvz stručnjak..
dadadada.to je bilo na prvom okupljanju repke pod palicom naseg CIRE.pa eto tim je pokazo da je veliki trener.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 29 avg 2009, 17:35

Isto tako Ćiri je Šimić bio bolji od Neste a Vlaović od Henry-a...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 29 avg 2009, 17:43

Prodaje li ko 5 karata za jednu tribinu protiv turaka, cijena nije bitna, molim za sto brzi odgovor .. sorri na offtopicu ;)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 29 avg 2009, 17:49

zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 avg 2009, 17:51

Željoman je napisao/la:zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam
Na cemu gledas tekmu?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 29 avg 2009, 17:53

kako mislis na cemu ,ako mislis na to gledam na justin atdhe i sl.( nisam ti oko toga znalac :) )

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2009, 17:55

Željoman je napisao/la:zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam

Pa gledaj utakmica traje 90 minut kao jedan film. Divi-x nešto, mora ti uzeti oko 700 mb. Također čim završi utakmica , mislim poluvrijeme gasi do drugoga. Dok gledaš utakmicu nemoj imati otvorene druge stranice, te naracno neke sličice koji se kreću to najviše uzima limit.

Zato wirles net, unlimited . Gledam koliko god hoću. :mrgreen:

U stvari po danu slaba konekcija nekad pa se ne može gledati ali NBA , i poslje 1-2 odlična.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 avg 2009, 17:56

Rz88 je napisao/la:

Pa gledaj utakmica traje 90 minut kao jedan film. Divi-x nešto, mora ti uzeti oko 700 mb. Također čim završi utakmica , mislim poluvrijeme gasi do drugoga. Dok gledaš utakmicu nemoj imati otvorene druge stranice, te naracno neke sličice koji se kreću to najviše uzima limit.

U stvari po danu slaba konekcija nekad pa se ne može gledati ali NBA , i poslje 1-2 odlična.
ja mislim da kospicar prica o RAM-u :mrgreen:

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 29 avg 2009, 17:56

Rz88 je napisao/la:

koliko placas

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2009, 18:01

Željoman je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:

koliko placas

15km, prije sam plaćao 30km kao 5 gb paket, na kraju skontao da to nikako ne gledaju, prešao sam na 1 gb i 15km i unlimited mi je. Svi korisnici imaju isti ip, pa ne znaju ko skida šta hahaha.

Inače sretno Edinu danas, neka ga zabije ali izgubiti će :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 avg 2009, 19:01

Evo Bayern vodi sa 1-0 i mnogo bolja igra nego Wolfsburg. Ovaj Diego Benaglio nema pojma. 100% je kriv za gol koji je Wolfsburg primio. :evil:

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 29 avg 2009, 19:20

ovu utakmicu benaglio slabije brani al **** ipak sjeti se zadnjih utakmica on je zvijer
dzeko neprimjecen pokusava probiti al ne ide

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 avg 2009, 19:20

Tarik14 je napisao/la:Evo Bayern vodi sa 1-0 i mnogo bolja igra nego Wolfsburg. Ovaj Diego Benaglio nema pojma. 100% je kriv za gol koji je Wolfsburg primio. :evil:
Koliko si zadnjih tekmi Vfl-a gledao?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2009, 19:23

Genghis je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Evo Bayern vodi sa 1-0 i mnogo bolja igra nego Wolfsburg. Ovaj Diego Benaglio nema pojma. 100% je kriv za gol koji je Wolfsburg primio. :evil:
Haman ni jednu.Benaglio nije kriv vec odbrana koja je pustila trojicu Bajernovaca da biraju ko ce da uhvati odbijenicu.a ovi tri kilometra od njih.
A dzeko pa kao da je on imao Vedinu povredu.Koji mu je klinac.
Sa ovakvim ,,spremnim napadacima,, nepise nam se dobro. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 avg 2009, 19:29

harishp je napisao/la:Haman ni jednu.Benaglio nije kriv vec odbrana koja je pustila trojicu Bajernovaca da biraju ko ce da uhvati odbijenicu.a ovi tri kilometra od njih.
Isli ljudi na ofsajd ;) ali haman im onaj jedan zakasni da izleti :mrgreen:
Benaglio svaku tako odbijo :D
Vom Jäger zum Gejagten

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 avg 2009, 19:35

stalo nesto dzeksona...al tek je pocelo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 29 avg 2009, 19:38

harishp je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
Haman ni jednu.Benaglio nije kriv vec odbrana koja je pustila trojicu Bajernovaca da biraju ko ce da uhvati odbijenicu.a ovi tri kilometra od njih.
A dzeko pa kao da je on imao Vedinu povredu.Koji mu je klinac.
Sa ovakvim ,,spremnim napadacima,, nepise nam se dobro. :roll:

Miske je klasa. Edin se treba jos razigrati ali treba biti realni ovaj bayern, koji je potrosio nekih 100 milijona u pojacanja, je prejak za vukove. Tesko ce se vratiti u igru.. Mozda neko od nasih izvuce zeca iz kape

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2009, 19:52

Ojha iftar Dzeko promasio :roll:Od tolikog gola on u Buttcinu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 avg 2009, 19:56

jos posla sudiju jasno u pm...okurazio se nesto...al ga stalo u pm
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, CAGarfia, enobarca, Mostarska, perun, Rule_hz, Scholl, Sveti, wanakis i 44 gosta.