Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
e ljudi sjecate li se one izjave cire kada je rekao da je dzeko za njega bolji od ibrahimovica i kada su mu se svi smijali,nije on bzvz stručnjak..
- miralem444
- Kontakt:
dadadada.to je bilo na prvom okupljanju repke pod palicom naseg CIRE.pa eto tim je pokazo da je veliki trener.jocker123 je napisao/la:e ljudi sjecate li se one izjave cire kada je rekao da je dzeko za njega bolji od ibrahimovica i kada su mu se svi smijali,nije on bzvz stručnjak..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Isto tako Ćiri je Šimić bio bolji od Neste a Vlaović od Henry-a...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
hordas_Bec
- Kontakt:
Prodaje li ko 5 karata za jednu tribinu protiv turaka, cijena nije bitna, molim za sto brzi odgovor .. sorri na offtopicu 
zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Na cemu gledas tekmu?Željoman je napisao/la:zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
kako mislis na cemu ,ako mislis na to gledam na justin atdhe i sl.( nisam ti oko toga znalac
)
Željoman je napisao/la:zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam
Pa gledaj utakmica traje 90 minut kao jedan film. Divi-x nešto, mora ti uzeti oko 700 mb. Također čim završi utakmica , mislim poluvrijeme gasi do drugoga. Dok gledaš utakmicu nemoj imati otvorene druge stranice, te naracno neke sličice koji se kreću to najviše uzima limit.
Zato wirles net, unlimited . Gledam koliko god hoću.
U stvari po danu slaba konekcija nekad pa se ne može gledati ali NBA , i poslje 1-2 odlična.
ja mislim da kospicar prica o RAM-uRz88 je napisao/la:Željoman je napisao/la:zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam
Pa gledaj utakmica traje 90 minut kao jedan film. Divi-x nešto, mora ti uzeti oko 700 mb. Također čim završi utakmica , mislim poluvrijeme gasi do drugoga. Dok gledaš utakmicu nemoj imati otvorene druge stranice, te naracno neke sličice koji se kreću to najviše uzima limit.
U stvari po danu slaba konekcija nekad pa se ne može gledati ali NBA , i poslje 1-2 odlična.
koliko placasRz88 je napisao/la:Željoman je napisao/la:zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam
Željoman je napisao/la:koliko placasRz88 je napisao/la:Željoman je napisao/la:zasto meni kad gledam utakmicu preko neta uvijek uzima preko pola gige a mnogima max 300 to ne kontam
15km, prije sam plaćao 30km kao 5 gb paket, na kraju skontao da to nikako ne gledaju, prešao sam na 1 gb i 15km i unlimited mi je. Svi korisnici imaju isti ip, pa ne znaju ko skida šta hahaha.
Inače sretno Edinu danas, neka ga zabije ali izgubiti će
Evo Bayern vodi sa 1-0 i mnogo bolja igra nego Wolfsburg. Ovaj Diego Benaglio nema pojma. 100% je kriv za gol koji je Wolfsburg primio. 
ovu utakmicu benaglio slabije brani al **** ipak sjeti se zadnjih utakmica on je zvijer
dzeko neprimjecen pokusava probiti al ne ide
dzeko neprimjecen pokusava probiti al ne ide
Koliko si zadnjih tekmi Vfl-a gledao?Tarik14 je napisao/la:Evo Bayern vodi sa 1-0 i mnogo bolja igra nego Wolfsburg. Ovaj Diego Benaglio nema pojma. 100% je kriv za gol koji je Wolfsburg primio.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Haman ni jednu.Benaglio nije kriv vec odbrana koja je pustila trojicu Bajernovaca da biraju ko ce da uhvati odbijenicu.a ovi tri kilometra od njih.Genghis je napisao/la:Koliko si zadnjih tekmi Vfl-a gledao?Tarik14 je napisao/la:Evo Bayern vodi sa 1-0 i mnogo bolja igra nego Wolfsburg. Ovaj Diego Benaglio nema pojma. 100% je kriv za gol koji je Wolfsburg primio.
A dzeko pa kao da je on imao Vedinu povredu.Koji mu je klinac.
Sa ovakvim ,,spremnim napadacima,, nepise nam se dobro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Isli ljudi na ofsajdharishp je napisao/la:Haman ni jednu.Benaglio nije kriv vec odbrana koja je pustila trojicu Bajernovaca da biraju ko ce da uhvati odbijenicu.a ovi tri kilometra od njih.
Benaglio svaku tako odbijo
Vom Jäger zum Gejagten
stalo nesto dzeksona...al tek je pocelo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
harishp je napisao/la:Haman ni jednu.Benaglio nije kriv vec odbrana koja je pustila trojicu Bajernovaca da biraju ko ce da uhvati odbijenicu.a ovi tri kilometra od njih.Genghis je napisao/la:Koliko si zadnjih tekmi Vfl-a gledao?Tarik14 je napisao/la:Evo Bayern vodi sa 1-0 i mnogo bolja igra nego Wolfsburg. Ovaj Diego Benaglio nema pojma. 100% je kriv za gol koji je Wolfsburg primio.
A dzeko pa kao da je on imao Vedinu povredu.Koji mu je klinac.
Sa ovakvim ,,spremnim napadacima,, nepise nam se dobro.
Miske je klasa. Edin se treba jos razigrati ali treba biti realni ovaj bayern, koji je potrosio nekih 100 milijona u pojacanja, je prejak za vukove. Tesko ce se vratiti u igru.. Mozda neko od nasih izvuce zeca iz kape
Ojha iftar Dzeko promasio :roll:Od tolikog gola on u Buttcinu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jos posla sudiju jasno u pm...okurazio se nesto...al ga stalo u pm
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Lekqqq1921 i 11 gostiju.