Everton F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Ja sam se nadao 3 boda, medzutim eto kad se vidi da se ekpa vratila nakon 1:0 nekako sam zadovoljan bodom. 4 bobe u 2 tekme je jako solidno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Ima li ikakvih novosti?
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Sutra dolazi Chelsea na Goodison. Očekujem utakmicu kao što je bila ona sa s City- em.
Who dares, wins !
Imam za tebe jedan zanimljiv snimak,snimi ovoNeToBoLa je napisao/la:Sutra dolazi Chelsea na Goodison. Očekujem utakmicu kao što je bila ona sa s City- em.
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ha ja bola. Najstariji gradski derbi u Engleskoj.
Golemo ima snimak iz 1902. godine.
Btw. Ima prenos protiv Chelsea u 16:00 na sport klubu.
Golemo ima snimak iz 1902. godine.
Btw. Ima prenos protiv Chelsea u 16:00 na sport klubu.
Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Počelo je -počelo.
0:1 Pinnar se vratio!!!
I ljepo je biti Evertonien-samo to.
Mora da je nešto u zraku kad se igra protiv tih velikih-Everton se pomami
Ljepo ljepo!
0:1 Pinnar se vratio!!!
I ljepo je biti Evertonien-samo to.
Mora da je nešto u zraku kad se igra protiv tih velikih-Everton se pomami
Ljepo ljepo!
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
" onclick="window.open(this.href);return false;
plastični opet ništa ne mogu...
Pravi Plavi- Silikonski plavi 1-0
plastični opet ništa ne mogu...
Pravi Plavi- Silikonski plavi 1-0
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
DENIS THE MENACE....2:0
....dragi Mux-oni nisu ni silikon,jer silikon je materijal
....dragi Mux-oni nisu ni silikon,jer silikon je materijal
Neki Chelsea ?
Moyes prekucao ovu ligu, još samo da igrači u glavi shvate da mogu puno više nego što trenutno misle.
Moyes prekucao ovu ligu, još samo da igrači u glavi shvate da mogu puno više nego što trenutno misle.
Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Dobro -ova tekma je gotova i iza nas-tri boda,nije loše,čvrsto 10-to mjesto,sljedača tekma je Blackpool u 5.kolu FA Cup-a ,naravno na Goodisonu,(18.02. u 16h) i naravno da se3 očekuje i želi da se i ova stepenica na putu do final (ili Evrope) preskoči (sa više ili manje problema,ali da se preskoči) a onda jedan malo duži period bez tekme. Trebali smo 25.02. igrati "Merseyside derby" sa malima sa Anfilda ali su na njihovu molbu(jer igraju tekmu s Cardiffom dan kasnije-Carlings Cup) "dobri stari plavi " izašli im u susret i ta se igrače "ko zna kad " a onda 03.marta u London na noge QPR...tri nova boda?!? Do tad...ja se javim sa putovanja-slike i neki mali kratki video s Goodisona
Spiker na ESPN-u reče na kraju "Everton gets what Everton want-every big Premiere League cats scalp!"
COYB
Spiker na ESPN-u reče na kraju "Everton gets what Everton want-every big Premiere League cats scalp!"
COYB
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 12 feb 2012, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ta ce ba Celzi 
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- frankqqqqq
- Kontakt:
Kao navijač Arsenala, zahvaljujem vam se na ovom poklonu 
Dobro je, moram priznati da sam očekivao ovaj ishod, jer valjda se ovi naši uvijek nalože kad vide kakvi plastičari nose svetu boju plavu pa ih dobro naruže..obi-punk-kenobi je napisao/la:Dobro -ova tekma je gotova i iza nas-tri boda,nije loše,čvrsto 10-to mjesto,sljedača tekma je Blackpool u 5.kolu FA Cup-a ,naravno na Goodisonu,(18.02. u 16h) i naravno da se3 očekuje i želi da se i ova stepenica na putu do final (ili Evrope) preskoči (sa više ili manje problema,ali da se preskoči) a onda jedan malo duži period bez tekme. Trebali smo 25.02. igrati "Merseyside derby" sa malima sa Anfilda ali su na njihovu molbu(jer igraju tekmu EL) "dobri stari plavi " izašli im u susret i ta se igrače "ko zna kad " a onda 03.marta u London na noge QPR...tri nova boda?!? Do tad...ja se javim sa putovanja-slike i neki mali kratki video s Goodisona![]()
Spiker na ESPN-u reče na kraju "Everton gets what Everton want-every big Premiere League cats scalp!"![]()
![]()
![]()
COYB
Nek je sa srećom kad već ideš tamo, red bi bio kad bi nama ( petorici otprilike ) vijernih simpatizera ovog starog velikog kluba donio bar po jednu perikicu u stilu Felle
valjda ćemo i mi obični smrtnici doživjeti da posjetimo taj hram fudbala nekad. Očekujemo sličice...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
muXmania je napisao/la:Dobro je, moram priznati da sam očekivao ovaj ishod, jer valjda se ovi naši uvijek nalože kad vide kakvi plastičari nose svetu boju plavu pa ih dobro naruže..obi-punk-kenobi je napisao/la:Dobro -ova tekma je gotova i iza nas-tri boda,nije loše,čvrsto 10-to mjesto,sljedača tekma je Blackpool u 5.kolu FA Cup-a ,naravno na Goodisonu,(18.02. u 16h) i naravno da se3 očekuje i želi da se i ova stepenica na putu do final (ili Evrope) preskoči (sa više ili manje problema,ali da se preskoči) a onda jedan malo duži period bez tekme. Trebali smo 25.02. igrati "Merseyside derby" sa malima sa Anfilda ali su na njihovu molbu(jer igraju tekmu EL) "dobri stari plavi " izašli im u susret i ta se igrače "ko zna kad " a onda 03.marta u London na noge QPR...tri nova boda?!? Do tad...ja se javim sa putovanja-slike i neki mali kratki video s Goodisona![]()
Spiker na ESPN-u reče na kraju "Everton gets what Everton want-every big Premiere League cats scalp!"![]()
![]()
![]()
COYB
Nek je sa srećom kad već ideš tamo, red bi bio kad bi nama ( petorici otprilike ) vijernih simpatizera ovog starog velikog kluba donio bar po jednu perikicu u stilu Fellešalim se naravno
valjda ćemo i mi obični smrtnici doživjeti da posjetimo taj hram fudbala nekad. Očekujemo sličice...
Kad smo vec kod toga, sto vise slikica to bolje.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Jooj-to sa slikama malo će tanko biti-jer kako je onaj gol Gibbsona pao-ja ,kao i sav Goodison, smo skočili ko ludi-to frka , skaka vriska -i naravno aparat zviz iz đepa -maaa ništa njemu samo se baterija po*ebala mi malo-tako da ni iz grada nemam baš fotki(žena baš to htjela da joj "slikujem"
)Nisam bio pametan da si punjač ponesem
maaa ima nešto ali ču i napisati koju onako-viđeno iz mog ugla,doživljaji i sve to-a i vi, bujrum sa pitanjima-cijene,cuga, gdje kuda kako i slično....moj Mux nije bitna brojka več srce-eno i Cityjevaca i Chelski fanova ima ko mrava na šečeru pa ...nebih bio na njihovu mjestu
Maaa biče i toga-otičete ,aBd, i vi svi vidjeti "old good lady" (Goodison Park)
Sorry što ja to polagano-ali me neka prehlada spucala i i sa ovom tehnikom sam na Vi
COYB
p.s.
Mux,ja sam več svoj "hadž" obavio 31.01. u tekmi sa City-em,a kako to uvjek biva-kad se osladiš hočeš još pa još-ženu muntam da kao ičićemo ponovo do Liverpoola ,ljep grad, shoping ,muzeji bla bla,
-pa vidječemo (najbolje onaj period oko Božića /Boxing day-tad ima sigurno jedna domača i neka u blizini (Stoke,Wigan,Manchisi,komše?!?)
Maaa biče i toga-otičete ,aBd, i vi svi vidjeti "old good lady" (Goodison Park)
Sorry što ja to polagano-ali me neka prehlada spucala i i sa ovom tehnikom sam na Vi
COYB
p.s.
Mux,ja sam več svoj "hadž" obavio 31.01. u tekmi sa City-em,a kako to uvjek biva-kad se osladiš hočeš još pa još-ženu muntam da kao ičićemo ponovo do Liverpoola ,ljep grad, shoping ,muzeji bla bla,
Jel ono Saha zabio dva gola za Tottenhem??
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Aha.Izasao je u rubrici "Vjerovali ili ne"zeljocity je napisao/la:Jel ono Saha zabio dva gola za Tottenhem??
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Hehehe zabio jedan go za Everton u ne znam koliko tekmi a za ove vec 2 u prvoj tekmi??Shanks je napisao/la:Aha.Izasao je u rubrici "Vjerovali ili ne"zeljocity je napisao/la:Jel ono Saha zabio dva gola za Tottenhem??
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ma dobro, nadavao se Saha golova i za plave. Ne treba ga ružiti
, korektan je maksimala bio. Ipak znalo se da to nije onaj stari Saha, svjesno se išlo u to i mislim da je u dosta stvari ispunio očekivanja Moyesa. Sretno mu u Tottenhamu, samo mu želim da sa Goodisona poražen ode kada budu gostovali. 
Who dares, wins !
Razlika je ove sezone velika kada je ofanzivnost u pitanju Evertona i Tottenhema tako da me i ne cudi.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.