FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Dominantna igra tokom čitave utakmice Gomez nastavlja cjepati mreže, slijedeća stanica Freiburg.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo je glupo što Olić an ljeto ode u Wolfsburg, a lik je u top formi
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
Rutinska pobjeda. Zalaganje, disciplina i trka od početka. Jedino je šteta što nismo zabili još koji gol iz onih svih silnih prilika. Alaba sjajan na poziciji šestice, Gustavo definitivno opet u dobroj formi. To što Gustavo opet igra dobro, to je možda i ključ sezone jer on drži tu sponu između defanzive i ofanzive.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Hvala Saurmane, ali su mi "štekali".Saurman je napisao/la:sop://broker.sopcast.com:3912/100804" onclick="window.open(this.href);return false;gorstak je napisao/la:Neko link sopcast za tekmu, brzo?
sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;
Pregledao sam utakmicu na onom atdhe neki link slaba slika al' barem nije zapinjalo.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
wow, kakav komentar, de još reci gol bi bio da je neko gredu ondje ukupao.moustapha je napisao/la:Ni kriv ni duzan, pogodi ga lopta u glavu.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Š'a je pi*kolizci, razmontirali smo Stuttgarta i odmah se našli kititi tuđim perjem.
Otkad i otkada trubim da je čisto silovanje Kroos na šestici, ali neki ala secer
A sad Muller ili Robben na krilu, možda nama i svejedno, svakako se ta minutaža ravnopravno dijeli i djeliće se, baš kao i danas.
A eto znamo i da je Muller izgubio osjećaj polušpica.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Danas sigurna pobjeda, u drugom poluvremenu smo igrali i najljepši fudbal, to je taj Robben, danas je radio što se od njega i traži, neumorna trka, lijevo, desno u krivinu, u sredinu, lomi desno, ovo desno odavno nismo vidjeli, ma ljepota jedna.
Umalo da i Badstuber pogodi
A Gomez je jedna strašna baja, današnji gol je neviđena majstorija
Dosta sa izdvajanjima, komplet tim je na svom mjestu.
Nikako, ostaviti Mullera na krilu, a Robbena uvalit' Rusima ili Arapima, zavisi ko vise ponudi. Da se mene pita, k'o sto se ne pita, ja bih tako uradio. Robben drugu godinu za redom nije odigrao postene utakmice, da makar malo podsjeti na onu prvu sezonu. Kupljen je i taj Shaqiri il' kako se vec zove, koji se nece buniti sto je na klupi, a Robben ce dici revoluciju nakon trece koju presjedi. Za njega se od novopecenih bogatasa jos uvijek mogu uzeti velike pare, mozda cak i iste za koje je doveden i to onda uloziti u jednu "sesticu" ili stopera, a Tonija ostaviti na ofanzivnom veznom.moustapha je napisao/la:Odgovara mu kad igra po desnoj strani, koja inace pripada Robbenu. To je jedan od vecih problema u Bayernu, kako ih ukomponovati da igraju zajedno i na zavidnoj razini.
Ovo su moje zelje, koje ce vjerovatno biti ispunjene samo na Socceru
idealna prilika da se osvetimo gladbahu u polufinalu kupa i to na njihovom terenu,,bit ce paklena utakmica 
Borussia Mönchengladbach vs. FC Bayern München,,, 20 ili 21 marta
Borussia Mönchengladbach vs. FC Bayern München,,, 20 ili 21 marta
VOLIM BAYERN
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Dobro je ovo, mnogo dobro.
Na trenutke me potsjetilo na onu najbolju formu, onu s pocetka sezone.
Otprilike ovako treba da izgleda Bayern koji zeli da jurisa na sve trofeje.
Presing, presing i samo presing! To je kljuc uspjeha. To je ono sto mi se najvise svidjelo danas.
Ne treba dati protivniku da dise, prenos lopte do polovice igralista mu mora biti onemogucen u sto vecoj mjeri. Dovoljno je pogledati Barcu ciji su uspjesi u velikoj mjeri plod nevjerovatnog presinga na protivnicke igrace.
Sto se tice pojedinaca, naravno da treba pohvaliti fantastican nastup Luiza Gustava. Momak se vratio u formu kakvu je imao na pocetku sezone.
U svakom slucaju ga puno vise volim vidjeti na terenu nego plavusana iz ruske skole.
Muller konacno proradio, Ribery nastavlja sjajnu sezonu, a Mario trpa li trpa.
Samo mi se ne svidja stav pojedinaca koji su osuli drvlje i kamenje na naseg, mozda i najboljeg igraca. Naravno, rijec je o Robben Arjenu.
Zaboravlja se sta je taj covjek sve napravio za Bayern i koliko taj isti covjek ima kvaliteta. Pa porazgovarajte malo sa navijacima drugih klubova o Bayernu. Mnogi ce potcjenjivati Gomeza, za mnoge je Muller smotan, Ribery precijenjen, ali svi ce reci da je Robben svjetska klasa.
Jos kad mi kazu da je los jer se stalno izvlaci na lijevu nogu, da je predvidiv.
Pa ljudi moji, zar on to ne radi cijelu svoju karijeru? Pa takav je bio i prvu sezonu kad je dosao, takav je bio i u svojim bivsim klubovima.
A uvijek je bio igracina...
Zato nemojte na Robbena, zakivat cete ga u zvijezde uskoro, siguran sam.
A sad (ne bukvalno sad) je red da Gladbach plati za sve nestasluke koje radi ove sezone.
Moze i rakija, vodka, vino, tekila...
Na trenutke me potsjetilo na onu najbolju formu, onu s pocetka sezone.
Otprilike ovako treba da izgleda Bayern koji zeli da jurisa na sve trofeje.
Presing, presing i samo presing! To je kljuc uspjeha. To je ono sto mi se najvise svidjelo danas.
Ne treba dati protivniku da dise, prenos lopte do polovice igralista mu mora biti onemogucen u sto vecoj mjeri. Dovoljno je pogledati Barcu ciji su uspjesi u velikoj mjeri plod nevjerovatnog presinga na protivnicke igrace.
Sto se tice pojedinaca, naravno da treba pohvaliti fantastican nastup Luiza Gustava. Momak se vratio u formu kakvu je imao na pocetku sezone.

U svakom slucaju ga puno vise volim vidjeti na terenu nego plavusana iz ruske skole.
Muller konacno proradio, Ribery nastavlja sjajnu sezonu, a Mario trpa li trpa.
Samo mi se ne svidja stav pojedinaca koji su osuli drvlje i kamenje na naseg, mozda i najboljeg igraca. Naravno, rijec je o Robben Arjenu.
Zaboravlja se sta je taj covjek sve napravio za Bayern i koliko taj isti covjek ima kvaliteta. Pa porazgovarajte malo sa navijacima drugih klubova o Bayernu. Mnogi ce potcjenjivati Gomeza, za mnoge je Muller smotan, Ribery precijenjen, ali svi ce reci da je Robben svjetska klasa.
Jos kad mi kazu da je los jer se stalno izvlaci na lijevu nogu, da je predvidiv.
Pa ljudi moji, zar on to ne radi cijelu svoju karijeru? Pa takav je bio i prvu sezonu kad je dosao, takav je bio i u svojim bivsim klubovima.
A uvijek je bio igracina...
Zato nemojte na Robbena, zakivat cete ga u zvijezde uskoro, siguran sam.
A sad (ne bukvalno sad) je red da Gladbach plati za sve nestasluke koje radi ove sezone.
Pa nije bas tako druze.Omerbavarac je napisao/la: Što se tiče tih ispita, samo se pivo moŽe ispiti, Hantro, sta misliŠ?![]()
Moze i rakija, vodka, vino, tekila...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Centre forward
- Kontakt:
Moj klub iz snova je Smradalona !
Mladi Švicarac albanskih korijena i prvo pojačanje Bayerna za sljedeću sezonu Xherdan Shaqiri, na pitanje da li je FC Bayern za njega klub u kojem bi mogao zauvijek ostati, dao je jako čudan odgovor. "Lijepo je otići iz FCB-a u veći FCB. No, poznato je da je moj klub iz snova FC Barcelona. Budem li stvarno napuštao Bayern, nadam se ću ponovo otići u FCB." , rekao je 20-godišnjak koji je ove sedmice u Münchenu potpisao ugovor s Bayernom koji će ga od sljedećeg ljeta vezati do 30. juna 2016.No, prije nego što se preseli u München, Shaqiri će morati sa Baselom odigrati dvije utakmice u sklopu Lige prvaka protiv svog budućeg kluba. On se ne boji svog novog kluba i kaže: "Za Basel ću do zadnje minute igrati maksimalno i trudit ću se da osvojimo još dva naslova, a također i kada budemo igrali protiv Bayerna dat ću sve od sebe.
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacno
toliko od mene. 
Mladi Švicarac albanskih korijena i prvo pojačanje Bayerna za sljedeću sezonu Xherdan Shaqiri, na pitanje da li je FC Bayern za njega klub u kojem bi mogao zauvijek ostati, dao je jako čudan odgovor. "Lijepo je otići iz FCB-a u veći FCB. No, poznato je da je moj klub iz snova FC Barcelona. Budem li stvarno napuštao Bayern, nadam se ću ponovo otići u FCB." , rekao je 20-godišnjak koji je ove sedmice u Münchenu potpisao ugovor s Bayernom koji će ga od sljedećeg ljeta vezati do 30. juna 2016.No, prije nego što se preseli u München, Shaqiri će morati sa Baselom odigrati dvije utakmice u sklopu Lige prvaka protiv svog budućeg kluba. On se ne boji svog novog kluba i kaže: "Za Basel ću do zadnje minute igrati maksimalno i trudit ću se da osvojimo još dva naslova, a također i kada budemo igrali protiv Bayerna dat ću sve od sebe.
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacno
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Nije ni dosao a vec je pokazao svoj balkanski karakterCentre forward je napisao/la:Moj klub iz snova je Smradalona !
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacnotoliko od mene.
**** vam .... siptar ,odmah
Nije njega dzaba Klopp prekrizio....
Ajmo lajk ko daje titulu BL za titule kupa i LP-a 
Uh,ovdje nema lajka... Ništa znači, uzimamo obatroje
Sent from my Philips Smart TV.
- kraljttbvb
- Kontakt:
dr.adnan je napisao/la:Ajmo lajk ko daje titulu BL za titule kupa i LP-a
Ima jos nekih ovamo koji se pitaju oko duple krune
A i u CL-u ima nekoliko precih koje se pita za misljenje
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Centre forward je napisao/la:Moj klub iz snova je Smradalona !
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacnotoliko od mene.
hi hi hi, zna se ko je iznad svih
ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Centre forward
- Kontakt:
To ti nesto o Lekiću moždaRomariooo je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Moj klub iz snova je Smradalona !
hi hi hi, zna se ko je iznad svih
ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Romariooo je napisao/la: ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
Taj bi posao prije svih trebali raditi Pedro,S.Roberto,Pinto i slicni Barselonini talenti...
Ovo što je Shaqiri izjavio, uvijek treba uzimat s rezervom, pa novinari dosta toga izvuku iz konteksta, a sjećate li se nabrijane atmosfere oko Riberyja i kako danas Ribery priča o Bayernu. Čak i tek kad je došao hvalio je on Bayerna, bio je sretan, al tad je bio samo sretan a sad presretan. Shaqiri ako se pokaže, a nekako vjerujem da hoće jer je ogroman talenat, onda će kod nas ostat za sva vremena kao Scholl, Kahn......A dobra je ona rečenica koju je Omer imao u svom potpisu jedno vrijeme a to je da: Nema većih klubova od Bayerna, samo ih ima koji mogu biti isti kao Bayern. Znači ili lošiji, ili približni nama ili isti. Nešto drugačije od toga ne postoji. Ja sam davno pisao da mi nismo nikad bili klub koji po nekoliko godina nismo ništa osvajali, nije kod nas bilo bijelih maramica i sličnih stvari, a mi smo jedan od rijetki klubova koji je 3 puta uzastopno uzeo Ligu šampiona, doduše tad Kup šampiona. Ali po mnogo čemu smo jedinstveni.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Jedan od tri takva kluba, pored Reala i Ajaxa.effe_sa je napisao/la:Ovo što je Shaqiri izjavio, uvijek treba uzimat s rezervom, pa novinari dosta toga izvuku iz konteksta, a sjećate li se nabrijane atmosfere oko Riberyja i kako danas Ribery priča o Bayernu. Čak i tek kad je došao hvalio je on Bayerna, bio je sretan, al tad je bio samo sretan a sad presretan. Shaqiri ako se pokaže, a nekako vjerujem da hoće jer je ogroman talenat, onda će kod nas ostat za sva vremena kao Scholl, Kahn......A dobra je ona rečenica koju je Omer imao u svom potpisu jedno vrijeme a to je da: Nema većih klubova od Bayerna, samo ih ima koji mogu biti isti kao Bayern. Znači ili lošiji, ili približni nama ili isti. Nešto drugačije od toga ne postoji. Ja sam davno pisao da mi nismo nikad bili klub koji po nekoliko godina nismo ništa osvajali, nije kod nas bilo bijelih maramica i sličnih stvari, a mi smo jedan od rijetki klubova koji je 3 puta uzastopno uzeo Ligu šampiona, doduše tad Kup šampiona. Ali po mnogo čemu smo jedinstveni.
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- Omerbavarac
- Kontakt:
Momak je samo iskren i ima respect od mene. Vise volim ovakve igrace nego one koji se ulizuju govorivsi da im je Bayern ili bilo kojo drugi tim omiljeni (naravno u onaj koji igrac predje) a lazu.
On ce dobiti ugovor na cetiri godine i pozamasnu svotu novca za ugovor kao i za pruzene partije a rijetko se koji igrac zalio na Bayern nakon sto je u istom proveo nekoliko sezone. Cist primjer je Ribery ili Robben koji su uvidjeli kakva atmosfera vlada.
On ce dobiti ugovor na cetiri godine i pozamasnu svotu novca za ugovor kao i za pruzene partije a rijetko se koji igrac zalio na Bayern nakon sto je u istom proveo nekoliko sezone. Cist primjer je Ribery ili Robben koji su uvidjeli kakva atmosfera vlada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Grosse Likedr.adnan je napisao/la:Ajmo lajk ko daje titulu BL za titule kupa i LP-a
I to ne mora kup, nek Borussije podijele medjusobno svapske titule
Ma i ja bi se i s tim naravno složio. Liga prvaka je nešto posebno ali s njom zlobnicima pogotovo začepiš usta, a i to je taj veliki trofej i dolazi vrijeme da ga osvojimo. Iako prvenstvo ko prvenstvo je uvijek velika stvar, naravno tu se nađu oni koji kažu tad liga ovakva ili onakva, pa to je lako, te priče su iste skoro za svaku ligu, uvijek klub koji osvoji prvenstvo neko mu nalazi te neke zamjerke. Prvenstvo međutim ima veliku vrijednost, jer često je znao i Beckenbauer (a i drugi stručnjaci) reći da je to najpoštenija titula...Razlog je taj što ti u prvenstvu moraš 34 kola biti konstantan , a u Ligi prvaka možeš imat nekad i loš dan i neka te bez veze ekipa izbaci. Ali naravno da je Liga prvaka najvrijednija, a prvenstvo, salatara ima neku opet svoju drugu vrijednost. Kup isto vrijedan, ali od ove 3 najmanje vrijedan naravno.The Game je napisao/la: Grosse Like
I to ne mora kup, nek Borussije podijele medjusobno svapske tituleja sam LP nesto pozelio, jos na Allianzu
![]()
![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.