Uh,ovdje nema lajka... Ništa znači, uzimamo obatroje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
dr.adnan je napisao/la:Ajmo lajk ko daje titulu BL za titule kupa i LP-a
Centre forward je napisao/la:Moj klub iz snova je Smradalona !
Mladi Švicarac albanskih korijena i prvo pojačanje Bayerna za sljedeću sezonu Xherdan Shaqiri, na pitanje da li je FC Bayern za njega klub u kojem bi mogao zauvijek ostati, dao je jako čudan odgovor. "Lijepo je otići iz FCB-a u veći FCB. No, poznato je da je moj klub iz snova FC Barcelona. Budem li stvarno napuštao Bayern, nadam se ću ponovo otići u FCB." , rekao je 20-godišnjak koji je ove sedmice u Münchenu potpisao ugovor s Bayernom koji će ga od sljedećeg ljeta vezati do 30. juna 2016.No, prije nego što se preseli u München, Shaqiri će morati sa Baselom odigrati dvije utakmice u sklopu Lige prvaka protiv svog budućeg kluba. On se ne boji svog novog kluba i kaže: "Za Basel ću do zadnje minute igrati maksimalno i trudit ću se da osvojimo još dva naslova, a također i kada budemo igrali protiv Bayerna dat ću sve od sebe.
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacnotoliko od mene.
To ti nesto o Lekiću moždaRomariooo je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Moj klub iz snova je Smradalona !
Mladi Švicarac albanskih korijena i prvo pojačanje Bayerna za sljedeću sezonu Xherdan Shaqiri, na pitanje da li je FC Bayern za njega klub u kojem bi mogao zauvijek ostati, dao je jako čudan odgovor. "Lijepo je otići iz FCB-a u veći FCB. No, poznato je da je moj klub iz snova FC Barcelona. Budem li stvarno napuštao Bayern, nadam se ću ponovo otići u FCB." , rekao je 20-godišnjak koji je ove sedmice u Münchenu potpisao ugovor s Bayernom koji će ga od sljedećeg ljeta vezati do 30. juna 2016.No, prije nego što se preseli u München, Shaqiri će morati sa Baselom odigrati dvije utakmice u sklopu Lige prvaka protiv svog budućeg kluba. On se ne boji svog novog kluba i kaže: "Za Basel ću do zadnje minute igrati maksimalno i trudit ću se da osvojimo još dva naslova, a također i kada budemo igrali protiv Bayerna dat ću sve od sebe.
Dobro kod mene komsija kaze:Nije ih trebalo bacat na Hiroshimu i Nagasaki nego jednu kod Vardara a drugu kod Triglava.Djubre jedno izdajnicko.Ako je ovo tacnotoliko od mene.
hi hi hi, zna se ko je iznad svih
ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
Romariooo je napisao/la: ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
Jedan od tri takva kluba, pored Reala i Ajaxa.effe_sa je napisao/la:Ovo što je Shaqiri izjavio, uvijek treba uzimat s rezervom, pa novinari dosta toga izvuku iz konteksta, a sjećate li se nabrijane atmosfere oko Riberyja i kako danas Ribery priča o Bayernu. Čak i tek kad je došao hvalio je on Bayerna, bio je sretan, al tad je bio samo sretan a sad presretan. Shaqiri ako se pokaže, a nekako vjerujem da hoće jer je ogroman talenat, onda će kod nas ostat za sva vremena kao Scholl, Kahn......A dobra je ona rečenica koju je Omer imao u svom potpisu jedno vrijeme a to je da: Nema većih klubova od Bayerna, samo ih ima koji mogu biti isti kao Bayern. Znači ili lošiji, ili približni nama ili isti. Nešto drugačije od toga ne postoji. Ja sam davno pisao da mi nismo nikad bili klub koji po nekoliko godina nismo ništa osvajali, nije kod nas bilo bijelih maramica i sličnih stvari, a mi smo jedan od rijetki klubova koji je 3 puta uzastopno uzeo Ligu šampiona, doduše tad Kup šampiona. Ali po mnogo čemu smo jedinstveni.
Grosse Likedr.adnan je napisao/la:Ajmo lajk ko daje titulu BL za titule kupa i LP-a
Ma i ja bi se i s tim naravno složio. Liga prvaka je nešto posebno ali s njom zlobnicima pogotovo začepiš usta, a i to je taj veliki trofej i dolazi vrijeme da ga osvojimo. Iako prvenstvo ko prvenstvo je uvijek velika stvar, naravno tu se nađu oni koji kažu tad liga ovakva ili onakva, pa to je lako, te priče su iste skoro za svaku ligu, uvijek klub koji osvoji prvenstvo neko mu nalazi te neke zamjerke. Prvenstvo međutim ima veliku vrijednost, jer često je znao i Beckenbauer (a i drugi stručnjaci) reći da je to najpoštenija titula...Razlog je taj što ti u prvenstvu moraš 34 kola biti konstantan , a u Ligi prvaka možeš imat nekad i loš dan i neka te bez veze ekipa izbaci. Ali naravno da je Liga prvaka najvrijednija, a prvenstvo, salatara ima neku opet svoju drugu vrijednost. Kup isto vrijedan, ali od ove 3 najmanje vrijedan naravno.The Game je napisao/la: Grosse Like
I to ne mora kup, nek Borussije podijele medjusobno svapske tituleja sam LP nesto pozelio, jos na Allianzu
![]()
![]()
secer je napisao/la:hahahahaha
zahvalite se trecem najgorem menadzerskom flopu svih vremena(prvi je magat, drugo mjesto dijele braca henes), nerlingeru i ishlapljelom treneru kojeg je pregazilo vrijeme - don hejnkesu, na jos jednom flopu koji, ruku na srce, nije kvalitetniji od onog japanca natakarija il´ kako vec bi.
cuj, bayern da mu posluzi kao odskocna daska na putu ka barceloni![]()
precijenio se mali buregdzija, sto jes´ jes´![]()
jos kad uz taj ´opasni skauting´ dodam silnog marija gomu(kakvu golcinu jucer zabi riberi i to od martinel) koji ne bi imao mjesta niti u jednom jedinom evropskom top klubu(ako hoce da se takmice sa barcom, realom itd. onda riberi mora preci u vrh napada, dok bi roben presao na lijevu stranu), onda dobijemo bayern koji je tek treci najjaci klub u ligi.
da je srece i kakvog favrea, bayern bi obje borusije prasio sa 3+ razlikom. kvaliteta u timu ima, sto jes´ jes´.
secer je napisao/la:hahahahaha
zahvalite se trecem najgorem menadzerskom flopu svih vremena(prvi je magat, drugo mjesto dijele braca henes), nerlingeru i ishlapljelom treneru kojeg je pregazilo vrijeme - don hejnkesu, na jos jednom flopu koji, ruku na srce, nije kvalitetniji od onog japanca natakarija il´ kako vec bi.
cuj, bayern da mu posluzi kao odskocna daska na putu ka barceloni![]()
precijenio se mali buregdzija, sto jes´ jes´![]()
jos kad uz taj ´opasni skauting´ dodam silnog marija gomu(kakvu golcinu jucer zabi riberi i to od martinel) koji ne bi imao mjesta niti u jednom jedinom evropskom top klubu(ako hoce da se takmice sa barcom, realom itd. onda riberi mora preci u vrh napada, dok bi roben presao na lijevu stranu), onda dobijemo bayern koji je tek treci najjaci klub u ligi.
da je srece i kakvog favrea, bayern bi obje borusije prasio sa 3+ razlikom. kvaliteta u timu ima, sto jes´ jes´.
Mojne tako i vi ste imali srece , mogli ste naletit na zajebaniju Borussia-uSaurman je napisao/la:Opet u žrijebu nemamo sreće, biće teško protiv M'Gladbacha ali uvjeren sam u prolaz.Žutalje i dalje mazi sreća
Ma da kada te silne "igracine i talenti" Barcelone budu u stanju da uzmu bod(ove) od Osasune i slicnih klubova onda se javljaj i hvali te "magove"Romariooo je napisao/la:ovaj šaćiri kojeg najavljuju kao veliko pojacanje za bayern, na kamp nou bi mogo doci samo kao prodavač košpi i ljemonade
Vidjet ćemo na kraju ko će bit jačiHzBvB je napisao/la:Mojne tako i vi ste imali srece , mogli ste naletit na zajebaniju Borussia-uSaurman je napisao/la:Opet u žrijebu nemamo sreće, biće teško protiv M'Gladbacha ali uvjeren sam u prolaz.Žutalje i dalje mazi sreća
Bayern spasio BvB s 2 mil a mi dugovali 200 milDelirium je napisao/la: Vidjet ćemo na kraju ko će bit jačiMožda vam i Bayern pusti da ovo osvojite, kako bi zaradili šta para da vas ne moraju opet izvlačit iz krize, al što je najgluplje nadimak BVB-u je milioneri a stalno su u krizi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.