Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 12 feb 2012, 23:00

Ma bitno je da je dobra atmosfera.
:mrgreen:
Volio bih da Alex ostane, može on još toga pokazati, sigurno ne bi bio glavna rola u ekipi ali dobro ga je imati zbog raspoloženja, karizme, statusa i pozitivnog duha koji donosi timu.

@ultrassstyle
ma kakav Giovinco i zamjena Pepeu nema šanse.
Zaboravio si Gariba, a on po prikazanom ima vrlo perspektivnu budućnost, borac i trkač - Conteu +
Ne vjerujem da će Borriella otkupiti, ne znam, osim ako šušne jedno 15-ak komada

Čuj onog trolla što se javlja.. nemoj da ti tam' dolazim :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 feb 2012, 23:04

Jovetić/Gio dolazi u obzir,o lavezziu sam se izjašnjavao,ne podnosim ga.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 feb 2012, 23:06

Između prve dvojice uvijek bih izabrao Giovinca - dijete Juvea.. čast Jovetiću ali ljubav je ljubav.

Lavezzi bi sigurno dobro došao, koliko je to u mogućnosti Marrotine 389473 rate vidjeti ćemo. :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 feb 2012, 23:08

Ma kakva ljubav prema Juventusu, Giovinco u pojedinim svojim izjavama nije bio nimalo nježan prema Juventusu. Skeptičan sam što se tiče Giovincovog povratka, puno Parma traži para, možda bi im mogli uvaliti Pepea. :lol:

Nije ni meni nešto Lavezzi mio, ali ne bih imao ništa protiv da dođe kod nas, ali 31 milion je puno, dobro bi bilo kad bi on otišao u City, pa bi Džeko postao višak i da dovedemo Džeku. :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 feb 2012, 23:11

Džeko bi nam legao k'o hodži burek

Treba nam takav napadač koji je može spustiti i proslijediti do saigrača, ojačao je u engleskoj, onaj pokušaj od trenera ga ne gotivi, dobro bi nam došao.. Borriello out Edin in.

Edit : ovi samo nešto o dizanju i uvaljivanju :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 feb 2012, 23:15

Ne do Bog da Džeko dođe, to bi značilo opet pola milke na račun želje, daleko bilo :mrgreen:

Samo me zanima da li će Marotta ikada dovesti 20+ miliona igrača. Već smo konstantovali da ima "strah" od velikih kupovina i neuspjeha, ali mora i on shvatiti da radi u klubu čiji je cilj biti najbolji na svijetu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 feb 2012, 23:17

Gia uvijek opravdavam jer se Juventus katastrofalno ponio prema njemu,tu nema sumnje,drugo je kako mediji vole senzacije i prenose vijesti kako im je volja.
Zato i ne podnosim onog bolida ranierija koji ga je uništio,kada je najbolji bio (vs Chelsea) i na vrhuncu,odjednom klupa po 10 utakmica,ali imat će šansu ponovo u to sam siguran.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 feb 2012, 23:19

Kad bi Edin došao vidio bi tek gužve ovdje na temi Juventus, ne bi nas ni metlom mogli načistiti... :mrgreen:

Zatvorim oči, zamišljam Pirlove pasove prema Džeki, centaršuteve, realiziranje istih ili spuštanje saigračima - dobitna kombinacija

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 feb 2012, 23:34

Eh zato ja i ne želim Džeku u Juventusu, preko glave mi je kvazi navijača. :D
Ž '21!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 feb 2012, 23:45

Bianconeri1988 je napisao/la:Eh zato ja i ne želim Džeku u Juventusu, preko glave mi je kvazi navijača. :D
cini ti se! 99% forumasa igre Dzeke komentarisu na njegovoj temi! eno pogledajte temu Mancester City,skoro prazna,svega 2-3 tu kadkad napise nesto...tako da ako bi Dzeko presao u Juventus niko od njegovih fanova ne bi ovdje nista pisao ,nego na njegovoj temi! ali sumnjam nesto da ce se on odreci silnih miliona u Cityu,i mislim da ce prije otici u Milan,Inter ili Bayern..ali po meni Juventus bi mu najbolje prijao i tu bi pokazao da je medju najboljim napadacima svijeta,kao sto realno i jeste... kad bi na ljeto Juventus doveo Sisoka iz Liona i Dzeku iz Mancestera mislim da bi tada imali top tim!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 12 feb 2012, 23:53

Kad bi Džekson došao, to bi bio extra potez.

Prodaja Bonuccia bi bio katastrofalan potez. :!:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 feb 2012, 23:57

Pa s obzirom kakve igre prikazuje Bonucci uopšte nije opravdao onih uloženih 15 miliona u njega, zato ukoliko dođe neka slična takva ponuda treba je prihvatiti.

@bosnas_

Ne mislim na ss.ba forum, već opčenito, svi bi odjednom počeli navijati za Juventus i počeli bi pametovati o Juventusu nama koji od kad znamo za sebe. Zato ja to govorim, oni bi odmah počeli pričati o Juventusu kao da čitav život navijaju za njega, a do eventulanog prelaska Džeke nisu znali za 3 igrača.

Neki dan dolazi jedan na našu temu i pita igra li Buffon još u Juventusu!? :mrgreen: :lol:

Sad ozbiljno, onako sam ja spomenuo Džekino ime, nisam ja za njegov dolazak, jer mislim da nam ne treba toliko taj centralni napadač koliko lijevi bek i krilo. To se pogotovo osjeti u utakmicama protiv slabijih ekipa. Mislim da bi uzalud potrošili 30 miliona ukoliko bi doveli centralnog napadača, a ne krilo. Lijevi bek svakako dolazi, samo je pitanje koji igrač to biti.
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 feb 2012, 00:00

Bonucci je još mlad, ima potencijala i njegove godine tek dolaze. Doveli smo ga za 15 mil. i ogromna glupost bi bila ga prodati za vjerovatno 5-6 mil. manjoj cijeni.

On će valjda još dosta napredovati uz Contea jer je njega Conte ''pronašao'' u Bariju ...

A to za Buffona :lol: :lol: :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 feb 2012, 00:11

Pitanje je koliko je Bonucci spreman biti na klupi i imati rezervnu ulogu u najboljim fudbalskim godinama. Nisam ja napisao da želim njegov odlazak, već on možda sam odluči da ode s obzirom da neće puno igrati. Zenit je nudio za njega 12 miliona pa je to odbijeno, dakle ako ga Marotta bude prodavao sigurno nećemo na njemu ništa izgubiti. Sad recimo ako Conte ima u glavi nekog drugog štopera recimo Hummelsa, svaka para od Bonuccijeve prodaja bi dobro legla za taj transfer.

Puno je kombinacija, kao na svakom prelaznom roku, jedini igrači koji će sigurno biti tu i sljedeće sezone su Buffon, Storari, Chiellini, Barzagli, Lichsteiner, Caceres, Pirlo, Vidal, Marchisio, Vučinić i Matri. Dakle njih 11, a ostanak svih ostalih je upitan.
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 feb 2012, 00:16

Sjediti na klupi u Juventusu sa 4 zvjezdice na dresu, što da ne. :mrgreen:

Sjećate se kada su neki prigovarali Marotti zbog dolaska Bonnucia, a ne Ranocchie.. Eto sad kakav je Ranocchia, u onakvom interu grije klupu, Cordoba prije njega igra. :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 feb 2012, 00:24

Bonucci je tehnički potkovaniji igrač od Ranocchije, dok je Ranocchija bolji u skoku zbog visine, mada im je u posljednje vrijeme obojici samopouzdanje na niskom nivou. Obojica oni imaju svoje prednosti i mane, po meni su isti, samo što Bonucci prolazi kroz bolji period u karijeri jer mu klub bolje kotira trenutno, dok seRanocchija utopio u sivilo intera.

Samo da pozdravim @BigBena i @Montera, nema mi ih nigdje čitav dan. Mora da im je @ramiral neke gare sredio. :P :mrgreen: :lol:
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 feb 2012, 00:27

I ja vidim nema nam @montera sa svojim izvještajima. :mrgreen:

Ja se nadam da će Bonucci biti neka verzija Chiellinija, sa boljom kontrolom lopte. :mrgreen:

Juventus tjera Grossa? - :lol: :lol: :lol:

Evo jedna za @ramirala, nije gara al ne'a veze. :mrgreen:

slika

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 13 feb 2012, 01:26

Juve na kraju sezone treba da reši status četvorice pozajmljenih igrača. Čini se da neće svi ostati.
Najsigurniji da će njegov ugovor biti otkupljen je Kaseres koji je tek stigao. Ne samo golovi protiv Milana već činjenica da može da igra na više pozicija sigurno će mu doneti ostanak u Torinu.

Slično važi i za Đakerinija koji je eksplodirao pod Konteom i predstavlja otkrovenje. Ako ovako bude nastavio moguće je da će biti pozvan u reprezentaciju.

Za Paragvajca Estigaribiju klub mora da isplati 5 miliona evra njegovom klubu Maldonadu, ovaj fudbaler dobija šansu, ali nije sigurno da će se Juventus odlučiti na ovu investiciju.

I na kraju Borijelo, za njega se procenjuje da će teško ostati. Naime, klub će dovesti jednog napadača i to, kako tvrdi Marota svetske klase, pa je jasno da će Matri imati prednost, a da bi Borijelo bio višak.

-Nadam se da ce taj napadac biti Dzeko,ukoliko ga puste iz Citya,sve je moguce,jer ce i Juve biti mamac za mnoge poznate igrace,ipak igraju LP sigurno,imaju sjajnu historiji itd,sponzori dolaze lagano i vjerujem da ce Juventus smoci snage na ljeto dovesti bar 2 zvucna pojacanja,napadac je prioritet svih prioriteta kao i lijevi bek naravno! od LP ce se zaraditi veliki novac i to treba investirati u ekipu! Trenutno Juvetus u svojoj ekipi nema svjetski poznatih igraca i to je veliki minus za njih,pogotovo ako se zna da taj klub mora biti rame uz rame svjetskim velikanima,Barci,Realu,Bayernu,Mancesteru...na pravom su putu da se vrate na staze stare slave i vjerujem da cemo na ljeto gledati jos jaci Juventus koji ce biti pravo osvjezenje u evropskom fudbalu!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 feb 2012, 01:30

k_c je napisao/la:Trenutno Juvetus u svojoj ekipi nema svjetski poznatih igraca
Buffon, Chiellini, Pirlo, Del Piero, Vučinić, Marchisio ... itd. ima ih još ..

Pretpostavljam da si htio reći da nemamo mnogo igrača svjetske klase ..

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 13 feb 2012, 01:33

Imam osjećaj da je @montero u Banovićima zbog onih silnih izvještaja,a i moguće zbog onih prepucavanja sa merdistima.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []