Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Diaby i Jack.Profesor je napisao/la:Trenutno od ovih nasih mogu izdvojiti samo Verminatora, covjek ima kratak fitilj i nema zaebancije sa njim. Isto tako je sa Frimpongom.AllGunsBlazing je napisao/la:
OVo treba Arsenalu, i ne kazem da treba biti previse prljav, ali ne smijes dopustiti nekom da te tuce kako on hoce. Ovo zajednistvo i ove budale, e to kad se vrati i titula ce tu biti, kad ne budu mekani vec grubi onda se na nesto i moze racunati..Ali vjerovatno ce se naci jos kakav nakon prve vece hucke
Vidjet cete vi kad Mert dobije na mudima,samo dok se malo privikneAllGunsBlazing je napisao/la:Hajd Diaby, al Jack??? Visok metar i zilet![]()
![]()
Mislim jest borben, ali treba neko visi i malo jaci da se zauzima za druge igrace, eh da je sad Adamsa nekako vratiti u ekipu
Znači govorim dedi, Čupi( tako on zove Gervinha) fula 100 %, kaze on meni ma jok gledaj sad kako ga Čupi daje, reko ja ti kazem da fula i bogami ofulaDesole je napisao/la:znao sam da ce fuliti
Hoce li Gervinho biti spreman protiv Milanaarmin arsenalovac je napisao/la:Izgleda da Henry igra vs Milan !!![]()
Ma ne,suvise je rano,valja doci iz afrike a vec sutra igraci putujumeho-medo je napisao/la:Hoce li Gervinho biti spreman protiv Milanaarmin arsenalovac je napisao/la:Izgleda da Henry igra vs Milan !!![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.