Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Diaby i Jack.Profesor je napisao/la:Trenutno od ovih nasih mogu izdvojiti samo Verminatora, covjek ima kratak fitilj i nema zaebancije sa njim. Isto tako je sa Frimpongom.AllGunsBlazing je napisao/la:
OVo treba Arsenalu, i ne kazem da treba biti previse prljav, ali ne smijes dopustiti nekom da te tuce kako on hoce. Ovo zajednistvo i ove budale, e to kad se vrati i titula ce tu biti, kad ne budu mekani vec grubi onda se na nesto i moze racunati..Ali vjerovatno ce se naci jos kakav nakon prve vece hucke
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajd Diaby, al Jack??? Visok metar i zilet
Mislim jest borben, ali treba neko visi i malo jaci da se zauzima za druge igrace, eh da je sad Adamsa nekako vratiti u ekipu 
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Vidjet cete vi kad Mert dobije na mudima,samo dok se malo privikneAllGunsBlazing je napisao/la:Hajd Diaby, al Jack??? Visok metar i zilet![]()
![]()
Mislim jest borben, ali treba neko visi i malo jaci da se zauzima za druge igrace, eh da je sad Adamsa nekako vratiti u ekipu
- frankqqqqq
- Kontakt:
Gledal ko Gervinha na AKNu sada?
Imao je onu priliku kad mu je Drogba asistirao, morao je bolje pucati. A onaj kapiten Zambije, Katongo nije uopšte loš čovječe 
@Profa: Ma mislio sam na to ko je za tuču, a ne ko je grdosija.
Ne gledam AKN-a, imam nekog posla. Možda pogledam koju minutu.
Ne gledam AKN-a, imam nekog posla. Možda pogledam koju minutu.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
na gervinhu napravljen penal, drogba promasio
haha
zambia moze do iznenadjenja
zambia moze do iznenadjenja
- frankqqqqq
- Kontakt:
Profula Gervinho penal, izgubi Obala Slonovače. Pih, a imali su više od igre.
znao sam da ce fuliti
- vedofeelgood
- Kontakt:
Znači govorim dedi, Čupi( tako on zove Gervinha) fula 100 %, kaze on meni ma jok gledaj sad kako ga Čupi daje, reko ja ti kazem da fula i bogami ofulaDesole je napisao/la:znao sam da ce fuliti
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma gore sto je Drogba promasio penal, nego sto je to Gervinho uradio.. Dobar je on igrac, kako samo ide po toj desnoj strani.. Eh on i oX ima da oru..
Celik!3,2,2.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Trebat ce mu dosta vremena da zaboravi na ovo !
E sad ce covjek imati traume jos 3 mjeseca i nece smjeti po golu opucati kako treba
eboga ACN, sto nisu ispali vec u grupnoj fazi
A vala zalostno je da jedno krilo puca zadnji u svojoj repki (cak je i Kolo Toure puco prije njega, samo golman nije). Mora obavezno proraditi na tim sutevima. 
Dobre vesti za Masilijana Alegrija stižu iz medicinske službe, Alešandre Pato, Kevin Princ Boateng i Alesandro Nesta vraćaju se u ekipu za meč Lige Šampiona protiv Arsenala.
Već pomenuti Pato, Boateng, Nesta, ali i Flamini, trenirali su punim intenzitetom sa svojim saigračima, dok je dobra vest za rosonere i to da suspenzije koje su zadobili Zlatan Ibrahimović i Mark van Bomel ne važe na evropskoj sceni.
Osim već pomenutih igrača, Alegri će već za nekoliko dana moći da računa i na Jepesa i Akvilanija koji su na dobrom putu ka potpunom oporavku.
Već pomenuti Pato, Boateng, Nesta, ali i Flamini, trenirali su punim intenzitetom sa svojim saigračima, dok je dobra vest za rosonere i to da suspenzije koje su zadobili Zlatan Ibrahimović i Mark van Bomel ne važe na evropskoj sceni.
Osim već pomenutih igrača, Alegri će već za nekoliko dana moći da računa i na Jepesa i Akvilanija koji su na dobrom putu ka potpunom oporavku.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Izgleda da Henry igra vs Milan !!

Koliko ja znam, i bio je prijavljen za LP
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hoce li Gervinho biti spreman protiv Milanaarmin arsenalovac je napisao/la:Izgleda da Henry igra vs Milan !!![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Ma ne,suvise je rano,valja doci iz afrike a vec sutra igraci putujumeho-medo je napisao/la:Hoce li Gervinho biti spreman protiv Milanaarmin arsenalovac je napisao/la:Izgleda da Henry igra vs Milan !!![]()
![]()
- vedofeelgood
- Kontakt:
Thierry sigurno igra protiv Milana, to je i on potvrdio, uostalom ne znam odakle im to da je protiv Sunderlanda bila zadnja njegova utakmica, jer logično je da posto je posudba do 16. a tekma sa Milanom 15. da je on naš igrač te da ima pravo nastupat 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Jel' se meni učinilo ili Arshavin stvarno ima koji kg viška?
Mada bili su obojica fantastičan potez Wengera protiv Crnih mački
Mada bili su obojica fantastičan potez Wengera protiv Crnih mački
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.