Onda ode u Italiju i to tamo gdje sam ga morao ''zamrziti''

Ipak za sve kapa do poda. Čudi me da ga Barca pusti tada.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
I sad ove bebe/navijaci Reala stave u istu ravan legendu Raula i onog zovotinju/ubicu Pepea.
Malo se ko onako dokazao i trpao blaugrani kao Raul i zato ga i gotivim i skidam mu kapu na sjajnu drskost i zelju u tim utakmicama. Milina ga bilo gledati mada nas je cesto rezultatski unistavao. Tesko da ce neko postici velicinu Raula. Dzaba im sva halabuka i mediji danas. ....Mestar je napisao/la:Raul legenda, oduvijek sam imao respekt prema njemu, iako je znao ko lud trpati Barcu.
Naravno da je postovan jer i on zna da postuje druge. Evo ti jedan od razloga zasto ne volim Real. Otjeraju tako veliku legendu kako bi neki balavac po ugovoru morao imati najveca primanja ikad.Raul7 je napisao/la:Raul se ne moze porediti ni sa kim u Realu. To je jednostavno najveca legenda kluba ikada i najveci gospodin koji je igrao fudbal. Nijedan crveni u karijeri, mnostvo golova barci a katalonci ga postuju. Ovaj njegov gest je samo potvrdio da je ovo prije svega igra i da rivalstvo treba da bude u granicama sporta![]()
Sto se vecerasnje tekme tice, leverkusen je dosta neugodan, svabe su to ali mislim da barca ne bi trebala imati vecih problema u 2 tekme.
Necemo o tome ali malo se bolje raspitaj. Jel po tebi bolje za tim da ode ako vec ne moze toliko pomoci ili da ko totti ostane i smeta razvoju nekih drugih igraca. Covjek je sam otisao, rekao benzema i pipita su trenutno bolji od mene, bolje se uklapaju, ne zelim im smetati i trazio da mu nadju drugi klub. To je jos jedan ogromni gest legende. Da ne idemo vise u off, ovo je prava istina i nemoj pricati da su ga otjeralibparena je napisao/la:Naravno da je postovan jer i on zna da postuje druge. Evo ti jedan od razloga zasto ne volim Real. Otjeraju tako veliku legendu kako bi neki balavac po ugovoru morao imati najveca primanja ikad.Raul7 je napisao/la:Raul se ne moze porediti ni sa kim u Realu. To je jednostavno najveca legenda kluba ikada i najveci gospodin koji je igrao fudbal. Nijedan crveni u karijeri, mnostvo golova barci a katalonci ga postuju. Ovaj njegov gest je samo potvrdio da je ovo prije svega igra i da rivalstvo treba da bude u granicama sporta![]()
Sto se vecerasnje tekme tice, leverkusen je dosta neugodan, svabe su to ali mislim da barca ne bi trebala imati vecih problema u 2 tekme.
p.s. Nemoj sad da pocinjemo pricu jel otjeran ili je otisao. dovoljno je sto je postovan na sve strane, a ako je sam otisao - nije ni cudo. Njegova zivotna i fudbalska filozofija je mnogo drugacija od Pepeove i slicnih budalasa. .. pozz
Nema to veze sa primanjem, nego znaci i Guardiolu su otjerali iz Barse kao igracabparena je napisao/la:Naravno da je postovan jer i on zna da postuje druge. Evo ti jedan od razloga zasto ne volim Real. Otjeraju tako veliku legendu kako bi neki balavac po ugovoru morao imati najveca primanja ikad.Raul7 je napisao/la:Raul se ne moze porediti ni sa kim u Realu. To je jednostavno najveca legenda kluba ikada i najveci gospodin koji je igrao fudbal. Nijedan crveni u karijeri, mnostvo golova barci a katalonci ga postuju. Ovaj njegov gest je samo potvrdio da je ovo prije svega igra i da rivalstvo treba da bude u granicama sporta![]()
p.s. Nemoj sad da pocinjemo pricu jel otjeran ili je otisao. dovoljno je sto je postovan na sve strane, a ako je sam otisao - nije ni cudo. Njegova zivotna i fudbalska filozofija je mnogo drugacija od Pepeove i slicnih budalasa. .. pozz
Del Piero ok, ali Totti smeta. Nije on taj nivo vise a mora igrati u prvoj postavi. Voli on klub i ogromno postovanje za njega, gotivim ga nenormalno ali ne razumijes me sta zelim reci. Raul zna da je ogroman autoritet i da ga Mou postuje i da bi zbog toga igrao mnogo utakmica u prvoj postavi jer bi i navijaci to zahtijevali ali i Mou iz postovanja bi ga stavljao. Zna da su benz i higuain bolji i da mogu trenutno vise doprinijeti timu i zato je otisao. Ali dzaba vama objasnjavat, vi ste vidjeli samo da je Raul otisao a koja je pozadina price to nije bitno.Ad0 je napisao/la:Cuj ovog da smeta razvoju drugih igraca! Pa Totti i Del Piero su primjeri da se klub voli pa makar bili stalno na klupi,to Raul nije zelio i zato je otisao!
Nemoj fulat o ovome govorim...URL je napisao/la:Nema to veze sa primanjem, nego znaci i Guardiolu su otjerali iz Barse kao igracabparena je napisao/la:Naravno da je postovan jer i on zna da postuje druge. Evo ti jedan od razloga zasto ne volim Real. Otjeraju tako veliku legendu kako bi neki balavac po ugovoru morao imati najveca primanja ikad.Raul7 je napisao/la:Raul se ne moze porediti ni sa kim u Realu. To je jednostavno najveca legenda kluba ikada i najveci gospodin koji je igrao fudbal. Nijedan crveni u karijeri, mnostvo golova barci a katalonci ga postuju. Ovaj njegov gest je samo potvrdio da je ovo prije svega igra i da rivalstvo treba da bude u granicama sporta![]()
Ne gledam ja na FTV (ukoliko na toga mislis), preporučujem i tebi ako imaš, prebaci na Novu TVred devil88 je napisao/la:Valja slusati ovog levata od komentatora , jel ovo onaj sto mjesa hrvatski i bosanki ono greda pa precka haha