FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ramiral
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ramiral » 14 feb 2012, 12:33

Ronaldo je bio pravo gotivan tada, brz, nezaustavljiv, golgeter par exellance... iz mog razreda tada masovno mu pisali pisma.
Onda ode u Italiju i to tamo gdje sam ga morao ''zamrziti'' :mrgreen:
Ipak za sve kapa do poda. Čudi me da ga Barca pusti tada.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 feb 2012, 13:31

DesimaL je napisao/la:Raul posjetio Barçu u Kelnu
Koja ljudina 8-)
I sad ove bebe/navijaci Reala stave u istu ravan legendu Raula i onog zovotinju/ubicu Pepea. :o
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mestar
Kontakt:

Post Postao/la Mestar » 14 feb 2012, 13:39

Raul legenda, oduvijek sam imao respekt prema njemu, iako je znao ko lud trpati Barcu.

slika

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 14 feb 2012, 16:14

^Grande Raul. 8-)

Uvijek je bio gospodin u nogometu, a to je i ponovo dokazao. Zbog ovog napadača sam i zavolio RMA, a nekoliko njegovih pogodaka ću zauvijek pamtit'. Šteta što je onako otišao iz svetinje, al' vjerujem u njegov povratak makar u upravu jer je je svojim golovima i zaslužio to.

Naravno, želio bih još da se nadovežem na večerašnji susret CL između Bayera i Barçe, te da vam poželim sreću.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 feb 2012, 16:26

Vala svaka ti je na mjestu 8-)
A s obzirom kako igramo u gostima,potrebna im je sreca :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 feb 2012, 16:28

Mestar je napisao/la:Raul legenda, oduvijek sam imao respekt prema njemu, iako je znao ko lud trpati Barcu.

slika
Malo se ko onako dokazao i trpao blaugrani kao Raul i zato ga i gotivim i skidam mu kapu na sjajnu drskost i zelju u tim utakmicama. Milina ga bilo gledati mada nas je cesto rezultatski unistavao. Tesko da ce neko postici velicinu Raula. Dzaba im sva halabuka i mediji danas. ....

p. s. Nocas se nadam rusenju novog rekorda legende Messija.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 feb 2012, 16:32

evo nakon duze pauze napokon pocinje i liga prvaka

gostovanje u leverkuzenu ce biti zanimljivo, mislim da cemo vidjeti prije svega jednu lijepu utakmicu, mislim da nema teorije da gledamo neki bunker leverkuzena, napadat ce oni itekako, nijemci igraju lijepo i posteno, a kako ce nasi pristupiti utakmici, to je ono sto je najbitnije, bude li to maximalno ozbiljno trebali rijesiti pitanje prolaza vec u ovoj prvoj utakmici

ono sto treba uzeti u obzir, jeste prakca barce u zadnjih nekoliko godina kad se igra knock out faza lige prvaka, kad je prva u gostima, mislim da je ona pobjeda protiv reala i jedina u gostima kad je ovako prvo gostovanje, nekako otkad je pep trener uvijek te prve utakmice odigramo rezervisano, bitno je postici gol u gostima, kad ga postignemo onda kocnica, nasi kao da namjerno zele ostaviti neku neizvjesnost i za revansa na kamp nou

dal ce i ove sezone biti tako vidjet cemo, mislim da tu naviku treba mijenjati i trpati odmah koliko se moze, ovak oto opustanje nas je kostalo protiv intera, protiv arsenala takodje smo na gostovanjima uvijek poveli, pa onda opet opustanja i davanje povoda ranim spekulacijama, ovako nismo u gostovanjim uspijevali pobijediti ni lion, stutgart, nekako se vidjelo kako ekipa povlaci rucnu

sad mozda se to i promijeni jer nema vise velikog posla u domacoj ligi, treba se moc ov ekipe dokazati u ligi prvaka ko nikad, nabijati protivnike, gaziti, neka nema ni promil sanse da nam neko zanovijeta bilo sta.

ova liga prvaka ce biti vjerovatno laksa nego zadnjih 5-6. nema unteda, celzi nikad losiji, arsenal nikad tanji, milan takodje lagano mozemo dobiti sto smo vec i dokazali, real takodje dokazano nasa lijeha standardna, nema tu vise ni nezgodnog porta, lion katastrofa, inter takodje nikad losiji.. tu je i bayern, al i on mislim nikakav problem ne bi bio, imaju puno manje kvaliteta nego nasi, jos i stil igre njihov je dusu dao da ih nabijemo

sve u svemu imamo lijepu priliku za odbranu titule, prvo sto nema opterecenja u spanskoj ligi, drugo sto je konkurencija nikad slabija. na srecu uspjeli smo izbjeci ove istocnoevropske ekipe tvrde koje su po meni i najnezgodnije jos po ovim hladnocama, leverkuzen igra fudbal kakav nam i odgovara, lagani prolaz i onda vec ide cetvrtfinale, i tu se moze desiti da nam protivnik bude recimo lion, benfica i li takvi

malo mi je zao sto nema vise velikih imena pa da gledamo derbije, ovako vjerovtno ce do polufinala biti samo rutinsko odradjivanje posla

ako govorimo o tome ko bi mogao biti neugodan kasnije, mogao bi to biti po inter s nekim bunkreima ako uspiju proci marseja, mogao bi biti i celzi ako se presabere, bayern mislim da nema sanse da nas ugrozi ozbiljnije, oni igraju lijep i posten fudbal, real takodje nogi ce reci da je najozbiljniji konkurent, al vidjeli smo vec da su nemocni protiv nas, pogotovo sad kad bi njih dobili u ligi prvaka nasi bi bili motivisani ko nikad i mislim da bih samjeli ko za bureka. po meni jedini problem bi mozda mogla biti finalna utakmici ako nesto krene po zlu, ovako u dvije utakmice mislim da niko od konkurencije nema ni 20 posto sanse da ugrozi odbranu titule
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 feb 2012, 17:00

Raul se ne moze porediti ni sa kim u Realu. To je jednostavno najveca legenda kluba ikada i najveci gospodin koji je igrao fudbal. Nijedan crveni u karijeri, mnostvo golova barci a katalonci ga postuju. Ovaj njegov gest je samo potvrdio da je ovo prije svega igra i da rivalstvo treba da bude u granicama sporta ;)
Sto se vecerasnje tekme tice, leverkusen je dosta neugodan, svabe su to ali mislim da barca ne bi trebala imati vecih problema u 2 tekme.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Mestar
Kontakt:

Post Postao/la Mestar » 14 feb 2012, 17:18

MESSI RUŠI JOŠ JEDAN REKORD?

Najbolji strijelci Lige prvaka u nokaut fazi:

1. Lionel Messi 18
2. Raul 18
3. Andrij Shevchenko 18
4. Filippo Inzaghi 16
5. Wayne Rooney 14

1/4 UEFA Kup 1987/88.
Bayer 04 Leverkusen vs. FC Barcelona 0:0
FC Barcelona vs. Bayer 04 Leverkusen 0:1

1. faza skupine LP 2001/02.
Bayer 04 Leverkusen vs. FC Barcelona 2:1
FC Barcelona vs. Bayer 04 Leverkusen 2:1

2. faza skupine LP 2002/03.
Bayer 04 Leverkusen vs. FC Barcelona 1:2
FC Barcelona vs. Bayer 04 Leverkusen 2:0

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 feb 2012, 17:38

Romario ti si stvarno puko,Barcelona jest najveci favorit za osvajanje lige prvaka ali reci da svi ostali timovi imaju samo 20% sansi protiv Barce je zaista smijesno,veceras mislim da ce te obezbjediti prolaz vec protiv Bayera ali dalje sve zavisi od protivnika,Barca protiv Reala ,Bayerna,Milana pa cak i Napolia nema 80% prolaz....!!
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 feb 2012, 17:41

Raul7 je napisao/la:Raul se ne moze porediti ni sa kim u Realu. To je jednostavno najveca legenda kluba ikada i najveci gospodin koji je igrao fudbal. Nijedan crveni u karijeri, mnostvo golova barci a katalonci ga postuju. Ovaj njegov gest je samo potvrdio da je ovo prije svega igra i da rivalstvo treba da bude u granicama sporta ;)
Sto se vecerasnje tekme tice, leverkusen je dosta neugodan, svabe su to ali mislim da barca ne bi trebala imati vecih problema u 2 tekme.
Naravno da je postovan jer i on zna da postuje druge. Evo ti jedan od razloga zasto ne volim Real. Otjeraju tako veliku legendu kako bi neki balavac po ugovoru morao imati najveca primanja ikad.

p.s. Nemoj sad da pocinjemo pricu jel otjeran ili je otisao. dovoljno je sto je postovan na sve strane, a ako je sam otisao - nije ni cudo. Njegova zivotna i fudbalska filozofija je mnogo drugacija od Pepeove i slicnih budalasa. .. pozz

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 feb 2012, 17:51

bparena je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Raul se ne moze porediti ni sa kim u Realu. To je jednostavno najveca legenda kluba ikada i najveci gospodin koji je igrao fudbal. Nijedan crveni u karijeri, mnostvo golova barci a katalonci ga postuju. Ovaj njegov gest je samo potvrdio da je ovo prije svega igra i da rivalstvo treba da bude u granicama sporta ;)
Naravno da je postovan jer i on zna da postuje druge. Evo ti jedan od razloga zasto ne volim Real. Otjeraju tako veliku legendu kako bi neki balavac po ugovoru morao imati najveca primanja ikad.

p.s. Nemoj sad da pocinjemo pricu jel otjeran ili je otisao. dovoljno je sto je postovan na sve strane, a ako je sam otisao - nije ni cudo. Njegova zivotna i fudbalska filozofija je mnogo drugacija od Pepeove i slicnih budalasa. .. pozz
Necemo o tome ali malo se bolje raspitaj. Jel po tebi bolje za tim da ode ako vec ne moze toliko pomoci ili da ko totti ostane i smeta razvoju nekih drugih igraca. Covjek je sam otisao, rekao benzema i pipita su trenutno bolji od mene, bolje se uklapaju, ne zelim im smetati i trazio da mu nadju drugi klub. To je jos jedan ogromni gest legende. Da ne idemo vise u off, ovo je prava istina i nemoj pricati da su ga otjerali ;)

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 14 feb 2012, 17:59

Cuj ovog da smeta razvoju drugih igraca! Pa Totti i Del Piero su primjeri da se klub voli pa makar bili stalno na klupi,to Raul nije zelio i zato je otisao! :mrgreen:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

URL
Kontakt:

Post Postao/la URL » 14 feb 2012, 18:03

bparena je napisao/la:

Nema to veze sa primanjem, nego znaci i Guardiolu su otjerali iz Barse kao igraca :roll:

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 14 feb 2012, 18:40

Ad0 je napisao/la:Cuj ovog da smeta razvoju drugih igraca! Pa Totti i Del Piero su primjeri da se klub voli pa makar bili stalno na klupi,to Raul nije zelio i zato je otisao! :mrgreen:
Del Piero ok, ali Totti smeta. Nije on taj nivo vise a mora igrati u prvoj postavi. Voli on klub i ogromno postovanje za njega, gotivim ga nenormalno ali ne razumijes me sta zelim reci. Raul zna da je ogroman autoritet i da ga Mou postuje i da bi zbog toga igrao mnogo utakmica u prvoj postavi jer bi i navijaci to zahtijevali ali i Mou iz postovanja bi ga stavljao. Zna da su benz i higuain bolji i da mogu trenutno vise doprinijeti timu i zato je otisao. Ali dzaba vama objasnjavat, vi ste vidjeli samo da je Raul otisao a koja je pozadina price to nije bitno.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 feb 2012, 19:06

URL je napisao/la:
bparena je napisao/la:

Nema to veze sa primanjem, nego znaci i Guardiolu su otjerali iz Barse kao igraca :roll:
Nemoj fulat o ovome govorim...

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ron ... aler/74670" onclick="window.open(this.href);return false;

Dosla neka nova sorta ljudi i balavaca i legendi nije vise bilo mjesta tu. Njegova velicina je i u toj izjavi o benzemi. Covjek zna kako se postaje i ostaje legenda a nikad se ne pomiris sa onim sta te okruzuje. Sam odes ..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 feb 2012, 19:46

Valdes, Alves, Mascherano, Puyol, Abidal, Busquets, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi i Adriano.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 14 feb 2012, 20:16

Klupa:Pinto, Bartra, Thiago, Dos Santos, Roberto, Pedro i Cuenca!

Ovo maturanti na klupi :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 14 feb 2012, 20:45

Valja slusati ovog levata od komentatora , jel ovo onaj sto mjesa hrvatski i bosanki ono greda pa precka haha
Glory Glory Man United !!! :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 feb 2012, 20:48

red devil88 je napisao/la:Valja slusati ovog levata od komentatora , jel ovo onaj sto mjesa hrvatski i bosanki ono greda pa precka haha
Ne gledam ja na FTV (ukoliko na toga mislis), preporučujem i tebi ako imaš, prebaci na Novu TV ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.