Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanic
Nas Pjano ga opet zabio 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
bas tako! za mene covjek se jos nije oslobodio potpuno pogotovo u driblingu vidijeli ste sigurno da ne dribla kao u metsu. neznam valjda se boji da pogrijesi i da ga vrate na klupuŽeljoman je napisao/la:dosta mi umanjavamo talent Pjanića,pa ljudi on ima 19 godiina a gledao sam strane emisije pričaju o njemu u studiju nekoliko minuta...na NOVOJ su rekli da cemo uzivat u igrama Pjanića te da je on vanserijski talenat....
Polako ja mislim da će on steći veću slavu nego i Dzeko i svi ostali........
bit ce nas najbolji internacionalac sa dzekom
Ovo je njegova sezona. Poceo je odlicno, izvodi slobodnjake, kornere, vidi se da racunaju na njega. Najveci talenat naseg fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da ga hoće ako Bog da večeras zabiti. Mislim da ne izvodi slobodnjake, već samo kornere, onda je rekao da ga želi i dali su mu da opali.
super je imati igraca kao sto je miralem pjanic
zelim ti srece veceras da akbda zabijes opet
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nece veceras vijerovatno ni igratiBosnier je napisao/la:super je imati igraca kao sto je miralem pjanic
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
nije igrao juce od pocetka(puel odmarao njega i gomis-a), usao u igru deset minuta prije kraja...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa mora odmarat svoje najbolje igrace, ha ya.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Mire je posato standardni član Lyonove prve postave. Sinoć nije igrao od početka jer ih je trener odmarao za tekme Francuske lige. Prava sreća je imati ovakvog igrača u repki.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kad se samo sjetim rasprava, ko je bolji, Mire ili Stila. Ma koliko ja volio Stilica, Mire ce biti paklen igrac!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zasto bi se raspravljali, kad moze obojicaVirtu4l je napisao/la:Kad se samo sjetim rasprava, ko je bolji, Mire ili Stila. Ma koliko ja volio Stilica, Mire ce biti paklen igrac!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Skontajte da naša repka ima jednog Ljevaka kao što je Salihović... jabih NaJvolio kad bi sve naše supertalente ubacili među 11 igrača ali teško je to.Genghis je napisao/la:Zasto bi se raspravljali, kad moze obojicaVirtu4l je napisao/la:Kad se samo sjetim rasprava, ko je bolji, Mire ili Stila. Ma koliko ja volio Stilica, Mire ce biti paklen igrac!
Mada mi je bilo mnogo krivo poslije Irana, što štila nije ulazio...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
JA vjeruj najvise zbog toga gledao utakmicu...da vidim kako covjek igra....on i onaj Zec...ali eto preci je Radeljic....AYAN je napisao/la:Skontajte da naša repka ima jednog Ljevaka kao što je Salihović... jabih NaJvolio kad bi sve naše supertalente ubacili među 11 igrača ali teško je to.Genghis je napisao/la:Zasto bi se raspravljali, kad moze obojicaVirtu4l je napisao/la:Kad se samo sjetim rasprava, ko je bolji, Mire ili Stila. Ma koliko ja volio Stilica, Mire ce biti paklen igrac!
Mada mi je bilo mnogo krivo poslije Irana, što štila nije ulazio...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
pjanica na desnog veznog isprobat...
Igra mali ,svaka čast formi i tehnici,treba ga gurat dat mu priliku !
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
opet u prvih jedanest nas miki lyon-nancy polako postaje glavni igrac svaka cast 
miralem pijanic asistencija gomis gol lyon-nancy 1:0 bravo miki odlicno igra za sada 
- miralem444
- Kontakt:
evo vodi lyon...strijelas gomis..a asistencija pjanic-...krasna asistencija pjane ...u stilu misimovica.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
e napokon nema vise brige IMAMO NOVOG MISKETA,jer svi znamo koliko je Miske nezamjenjiv al sada napokon mozemo odahnuti imamo njegovog nasljednika,,,,,,,,,,,,,,,.....miralem444 je napisao/la:evo vodi lyon...strijelas gomis..a asistencija pjanic-...krasna asistencija pjane ...u stilu misimovica.
ZIVIO MIRCHE!!!!!!!!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: General505, rukometubih23, zeljooo13 i 16 gostiju.