Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ovako bi trebali izgledati naši dresovi za iduću sezonu,perverzija

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
igramo,i vi ce te igrati sa Dubai znakom naprijed kada budete gostovaliIlPrincipe je napisao/la:da ne bude off, jel fakat igrate u ovim baš ovim dresovima večeras ??
Rođen s tobom da budem
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Gledam neku sliku izgleda da ce nam stucne biti crne,sto ne bih bas volio !!chily-rz je napisao/la:Ovako bi trebali izgledati naši dresovi za iduću sezonu,perverzija![]()
Patrick Vieira On Twitter:
'Good Luck To My Friends At Arsenal Tonight As They Take On @ACMilan In The Champions League tonight'
Samir Nasri On Twitter:
Once a gooner,always a gooner,same for me as well,.
uaaa Moneygrabber
@ armin arsenalovac - Vidio sam i ja,meni djeluju dobro
'Good Luck To My Friends At Arsenal Tonight As They Take On @ACMilan In The Champions League tonight'
Samir Nasri On Twitter:
Once a gooner,always a gooner,same for me as well,.
uaaa Moneygrabber
@ armin arsenalovac - Vidio sam i ja,meni djeluju dobro
na rukavima jos samo fali G G M U
malo sale 
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; evo,jos ako budu bijele stucne bit ce (Y)
Sad kad bi Arsenal htio vratit Nasrija nazad on bi se pokupio ko najveća hinja iz Citya i vratio bi se nama. Vidi se da se kaje ali jbg...nije mislio na vrijeme i sad nek gleda odakle se vedri.
Večeras će bit **** do zla boga, ne očekujem nikakvu pobjedu iskreno, ja bih i sa iksom bio prezadovoljan.
Večeras će bit **** do zla boga, ne očekujem nikakvu pobjedu iskreno, ja bih i sa iksom bio prezadovoljan.
0-2 il 1-3, milan je totalno van forme,ovo cemo apsolvirat lakse neg blekburna neki danBosco je napisao/la: Večeras će bit **** do zla boga, ne očekujem nikakvu pobjedu iskreno, ja bih i sa iksom bio prezadovoljan.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ma kakvi, u ovakvim utakmicama forma ništa ne znači...
Dresovi???

Dresovi???

- armin arsenalovac
- Kontakt:
Bgm ja sam zadovoljan arsenalovim dresovima,samo ako budu stucne bijele,al bit ce,i ove sezone na predstavljanju bile samo crvene stucne,a evo kao sto mozemo vidjet igramo u bijelimBosco je napisao/la:Ma kakvi, u ovakvim utakmicama forma ništa ne znači...
Dresovi???
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zasto crna?? Dobro onaj i napisa jos samo da stavimo ovdje izmedju crnog i crvenog GGMU. Nike je katastrofa sto se tice dresova, ne pamtim kad je Arsenal imao neki dobar i jedinstven dres, cak ni ovaj za 125 godina nisu mogli posebno napraviti, mislim da bi Adidas bio mnogo bolji(Adidas je bio prije Nikea).
Cak ni boja dresova sad i onih prije 10 godina nije ista

Cak ni boja dresova sad i onih prije 10 godina nije ista

Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 15 feb 2012, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
arsenalovi dresovi mi se i sviđaju al ova dva od mancestera i barce su komedijaarmin arsenalovac je napisao/la:Bgm ja sam zadovoljan arsenalovim dresovima,samo ako budu stucne bijele,al bit ce,i ove sezone na predstavljanju bile samo crvene stucne,a evo kao sto mozemo vidjet igramo u bijelimBosco je napisao/la:Ma kakvi, u ovakvim utakmicama forma ništa ne znači...
Dresovi???
Meni su ovi sad jako dobri i nebi ih mjenjao ,kad mančester nije imao smješan dres? 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Star Wars 3d pa utakmica
Mislim da ova ekipa moze dobiti Milana na njihovom terenu, ali moze i podbaciti totalno. Nadam se da ce se desiti ipak ovo prvo.
Celik!3,2,2.
Danasnji trening!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- armin arsenalovac
- Kontakt:
Jucasnji,nisu danas 100% treniraliProfesor je napisao/la:Danasnji trening!![]()
dobro jucerasnji... mislim jucasnji (armin arsenalovac je napisao/la:Jucasnji,nisu danas 100% treniraliProfesor je napisao/la:Danasnji trening!![]()
van Persie was once late to training, Arsène fined the other players for being early.
- armin arsenalovac
- Kontakt:
'ebes ti mene porucniceProfesor je napisao/la:dobro jucerasnji... mislim jucasnji (armin arsenalovac je napisao/la:Jucasnji,nisu danas 100% treniraliProfesor je napisao/la:Danasnji trening!![]()
)
van Persie was once late to training, Arsène fined the other players for being early.![]()

Terena i sra.nja. Spreman da zaustavi igru Oxa i Thea.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.