Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
igramo,i vi ce te igrati sa Dubai znakom naprijed kada budete gostovaliIlPrincipe je napisao/la:da ne bude off, jel fakat igrate u ovim baš ovim dresovima večeras ??
Gledam neku sliku izgleda da ce nam stucne biti crne,sto ne bih bas volio !!chily-rz je napisao/la:Ovako bi trebali izgledati naši dresovi za iduću sezonu,perverzija![]()
0-2 il 1-3, milan je totalno van forme,ovo cemo apsolvirat lakse neg blekburna neki danBosco je napisao/la: Večeras će bit **** do zla boga, ne očekujem nikakvu pobjedu iskreno, ja bih i sa iksom bio prezadovoljan.
Bgm ja sam zadovoljan arsenalovim dresovima,samo ako budu stucne bijele,al bit ce,i ove sezone na predstavljanju bile samo crvene stucne,a evo kao sto mozemo vidjet igramo u bijelimBosco je napisao/la:Ma kakvi, u ovakvim utakmicama forma ništa ne znači...
Dresovi???
arsenalovi dresovi mi se i sviđaju al ova dva od mancestera i barce su komedijaarmin arsenalovac je napisao/la:Bgm ja sam zadovoljan arsenalovim dresovima,samo ako budu stucne bijele,al bit ce,i ove sezone na predstavljanju bile samo crvene stucne,a evo kao sto mozemo vidjet igramo u bijelimBosco je napisao/la:Ma kakvi, u ovakvim utakmicama forma ništa ne znači...
Dresovi???
Jucasnji,nisu danas 100% treniraliProfesor je napisao/la:Danasnji trening!![]()
dobro jucerasnji... mislim jucasnji (armin arsenalovac je napisao/la:Jucasnji,nisu danas 100% treniraliProfesor je napisao/la:Danasnji trening!![]()
'ebes ti mene porucniceProfesor je napisao/la:dobro jucerasnji... mislim jucasnji (armin arsenalovac je napisao/la:Jucasnji,nisu danas 100% treniraliProfesor je napisao/la:Danasnji trening!![]()
)
van Persie was once late to training, Arsène fined the other players for being early.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.