Šta mu je ovo Ibra napisao ovdjeIlPrincipe je napisao/la:Počasni gost![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Šta mu je ovo Ibra napisao ovdjeIlPrincipe je napisao/la:Počasni gost![]()
tv show, direta stadio, prate utakmice i komentarišu, crudeli navija za milan, a ima i juventina i interista pa se stalno tako prepucavaju, znam da je ovaj što mu uvijek prilazi i što ga najviše provocira interistaAC_Milan4ever je napisao/la:cek toni jeli ovo neki tv show ili radio ??tony-mortale je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo i tiziana luđaka, to sam čeko još da pogledam i dosta za noćas
To mi onako takmicarski a abd iduce godine razvaljemo Evropu zajednoF.G.R. HARMANI je napisao/la:bravo Rossoneri! Ocitali ste im bukvar. Navijac sam Juventusa, ali ima li ista ljepse kada Talijani sjebu Engleze! Samo naprijed u CLu i nemojte se mnogo veseliti kiksu Juventusa!!!
ahhh ok hvalatony-mortale je napisao/la:tv show, direta stadio, prate utakmice i komentarišu, crudeli navija za milan, a ima i juventina i interista pa se stalno tako prepucavaju, znam da je ovaj što mu uvijek prilazi i što ga najviše provocira interistaAC_Milan4ever je napisao/la:cek toni jeli ovo neki tv show ili radio ??tony-mortale je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo i tiziana luđaka, to sam čeko još da pogledam i dosta za noćas
Zlatan Ibrahimovic
See you guys in London…
adointer je napisao/la:ja mislim da ce ih Milan namjerno vama poderat jer prognozirate tu
mozda su bili slempavi jer im Milan nije dopustio da ne budu slempaviSaurman je napisao/la:Sjajna igra Milana i velika pobjeda ali opet tome je doprinio i katastrofalan nastup Arsenala.Ibra je po meni man of the match 2 asistencije uz gol , sinoć je lomio šlempavu odbranu Arsenala kako je htio.
Najbolji trenutak utakmice je gol Boatenga, baš mu je sjela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.