AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

King tiger
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la King tiger » 16 feb 2012, 00:18

IlPrincipe je napisao/la:Počasni gost 8-)

slika
Šta mu je ovo Ibra napisao ovdje :D ?

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 feb 2012, 00:33

AC_Milan4ever je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo i tiziana luđaka, to sam čeko još da pogledam i dosta za noćas :lol:
cek toni jeli ovo neki tv show ili radio ??
tv show, direta stadio, prate utakmice i komentarišu, crudeli navija za milan, a ima i juventina i interista pa se stalno tako prepucavaju, znam da je ovaj što mu uvijek prilazi i što ga najviše provocira interista
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 feb 2012, 00:44

Uff kako je ovo bilo dobro, ne pamtim ovakve partije Milana u zadnje vrijeme, i kad mi neki kazu ' 'ta ce Milan'. Ljudi ja sam nocas uzivao i popio i to je bila jedna od boljih noci u zadnje vrijeme, sve se poklopilo (osim kladionice - igrao Milan keca, Ibra daje gol i isto zutih kartona ali naravno Ambrosini je usao samo da mi taj dodatni ceif pokvari ali neka je halal :D ) Dominacija 90 minuta, evo sad dodje kuci i sad lagano gledati highlights.

P.S.
Juve kiksao i sta moze bolje :D

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 16 feb 2012, 00:55

bravo Rossoneri! Ocitali ste im bukvar. Navijac sam Juventusa, ali ima li ista ljepse kada Talijani sjebu Engleze! Samo naprijed u CLu i nemojte se mnogo veseliti kiksu Juventusa!!!
MENI MOJE, A VAMA VASE

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 16 feb 2012, 01:01

F.G.R. HARMANI je napisao/la:bravo Rossoneri! Ocitali ste im bukvar. Navijac sam Juventusa, ali ima li ista ljepse kada Talijani sjebu Engleze! Samo naprijed u CLu i nemojte se mnogo veseliti kiksu Juventusa!!!
To mi onako takmicarski a abd iduce godine razvaljemo Evropu zajedno ;)

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 16 feb 2012, 01:24

Svaka cast stvarno sam uzivao tokom citavih 90 min. ako se ovakva igra nastavi mislim da osvajanje nije nemoguce :)
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 16 feb 2012, 01:41

Kad su Antonini i Robinjo bili na vrhunskom nivou onda ne treba nista vise dodati :lol:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 16 feb 2012, 02:42

tony-mortale je napisao/la:
AC_Milan4ever je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo i tiziana luđaka, to sam čeko još da pogledam i dosta za noćas :lol:
cek toni jeli ovo neki tv show ili radio ??
tv show, direta stadio, prate utakmice i komentarišu, crudeli navija za milan, a ima i juventina i interista pa se stalno tako prepucavaju, znam da je ovaj što mu uvijek prilazi i što ga najviše provocira interista
ahhh ok hvala

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 16 feb 2012, 08:17

Čestitke na pobjedi i odličnoj igri, trebali ste im utrpati 7 komada...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 feb 2012, 08:37

Nisam sinoć stigao a sada da čestitam!
Fenomenalna igra, ubiše ih sve nogama u glavu, pritisak i konkretnost... svaka čast, izdvojio bih opet Boatenga i Ibru... perverzija od fudbalske igre... prolaz dalje ne bi smio da se stavi pod znak :?:
Naravno da mi je draži Milan od Arsenala.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 feb 2012, 09:03

Pokazao je Milan kako se igra fudbal, usudio bih se reći da su podsjećali na one zlatne generacije. 8-) Uh, moram reći da nisam očekivao ovakvo demoliranje Arsenala, koji je nekoć, u osmini finala, došao glave Milanezima. Ali, treba istaći da Topnici nisu pokazali ništa na San Siru, te da je ekipa koja igra i vodi glavnu riječ bio Milan. Sve je počelo eurogolom KPB-a, i to kakvim. U trku je raspalio loptu volejom, a ista se svjetlosnom brzinom, od prečku, unijela u gol. :lol: Majstorski potez, Boa je zaista sve bolji i bolji. Eh, onda su se polušanse redale sve do drugog gola. Ibra je odlično prošao po lijevoj strani i uposlio Robinha, a ovaj je konačno zabio gol. I, na kraju opet stupa Brazilac svojim drugim golom uslijed rezantnog šuta gdje je lopta prohujala odmah pored stative. Tačku na utakmicu i putnika za dalje je stavio Ibra nakon što je izborio penal. Možda je pomenuti i prestrogo dosuđen, no kontakta je definitivno bilo. ;) Szczesny je pročitao udarac, no nije uspio bolje intervenirati. Mogao je Milan do još golova da su Urby, Pato i KPB bili manje sebični, ali šta je - tu je. I ovo je neočekivano dobra zaliha pred revanš na Emiratesu. :D Valjda je dovoljno reći da je Robinho bio dvostruki strijelac, te da je Luca Antonini bio veoma dobar sinoć. :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 feb 2012, 09:37

Na facebooku
Zlatan Ibrahimovic
See you guys in London…
:mrgreen:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 16 feb 2012, 10:28

cestitke , bio sam siguran u pobjedu ali nisam ocekivao demonstraciju slie , isto mislim da ce napoli takodjer proci chelsea tako da englezi mogu prestati gledati LP , najvise problema za prolaz ce imati inter ali se nadam prolazu sva 3 talijana , a onda oderati spance i bayern i to je to

BVB4ever
Kontakt:

Post Postao/la BVB4ever » 16 feb 2012, 10:46

Cestitke Milanezima, strasna tekma od njih Ibra, strasan igrac mogli bi i do finala. ;)
BVB-You'll Never Walk Alone

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2012, 12:51

Sjajna igra Milana i velika pobjeda ali opet tome je doprinio i katastrofalan nastup Arsenala.Ibra je po meni man of the match 2 asistencije uz gol , sinoć je lomio šlempavu odbranu Arsenala kako je htio.
Najbolji trenutak utakmice je gol Boatenga, baš mu je sjela :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 16 feb 2012, 13:06

Previse sam iznenadjen stvarno. Izuzetnu utamkicu smo odigrali. Svi su bili na nivou pa cak i Balerina i Antonini. Silva pokazao da spada u vrh svjetskih defanzivaca (za mene najbolji). Lakoca,mirnoca,tehnika,citanje igre... Sve ovo covjek posjeduje. Boateng mnogo znaci Milanu i to se sinoc vidjelo. Odlicna partija. Doduse svi u veznom redu su pruzili mozda najbolju utakmicu sezone. I Mexes izuzetan kao i Abbiati koji je skinuo ona 2 suta RvP-a. Naravno cast svima, al igrac utakmice definitivno Ibrahimovic. Covjek pokazao da je TOP3 igraca svijeta pa moze pricati ko sta hoce, i mogu se ganjati izbori kakvi hoce. Jaceg individualca od njega nema kao ni kompletnijeg igraca. Onolika mrcina, a onakva tehnika i dribling do sada je nevidjeno. Ne mogu da vjerujem da covjek koji je klasicni centarfor ima onakav pas. Al dobro oni koji redovno prate Milan znaju sve vec o njemu i njegovim sposobnostima.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 16 feb 2012, 13:45

i sta kazu,Arsenal poletna ekipa? :lol:
adointer je napisao/la:ja mislim da ce ih Milan namjerno vama poderat jer prognozirate tu :mrgreen:
8-)
Saurman je napisao/la:Sjajna igra Milana i velika pobjeda ali opet tome je doprinio i katastrofalan nastup Arsenala.Ibra je po meni man of the match 2 asistencije uz gol , sinoć je lomio šlempavu odbranu Arsenala kako je htio.
Najbolji trenutak utakmice je gol Boatenga, baš mu je sjela :D
mozda su bili slempavi jer im Milan nije dopustio da ne budu slempavi :!: ;)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

LambOfGod
Kontakt:

Post Postao/la LambOfGod » 16 feb 2012, 13:51

svaka cast na pobjedi, zasluzeno stvarno moglo je biti i vise samo heba me arsenal na 278 KM, igro oba daju gol :cry:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 feb 2012, 18:23

slika
Una citta', due colori, 7 Coppe dei Campioni
MILANO
(Jedan grad, dve boje, 7 Kupa Šampiona, MILANO)

slika
Inzaghi fuori dalla lista, Allegri subito dallo psicanalista
(Inzaghi van liste [za L.Š.], Allegri odmah kod psihoanalitičara [tj. kod psihijatra])

slika
Melissa Satta, Boatengova devojka
(to je ona što deset puta nedeljno...)

U toku TV prenosa, mogao se videti i jedan transparent, na kome je pisalo:
"Senza Inzaghi, non siamo Allegri".
("Bez Inzaghija, nismo Veseli" [Allegri=Veseli]).

Cristian Abbiati: "Večeras sam hteo da igram po svaku cenu i na kraju je odlično ispalo. Ono radovanje posle odbrane je zbog raznih problema koje sam imao u poslednje vreme. Tačno je da smo morali da iskoristimo još neku od prilika, ali ipak treba da budemo zadovoljni, jer smo dobro odigrali".

Luca Antonini: "Pripremili smo dobru taktiku, vršili smo presing još na njohovoj polovini terena. U Enlgeskoj Arsenal neće biti ovakav, a iskustvo nas uči da ne smemo da se opustimo. Veoma sam umoran, pretpostavljam da sam pretrčao mnogo kilometara večeras. Henry je veliki igrač i osvežio je njihov napad, kada je ušao u igru. Loše je za njih, a dobro za nas, što ga neće biti u revanšu".

Zlatan Ibrahimović: "Ne događa se svakoga dana tako ubedljiva pobeda nad Arsenalom. Taktički smo odlično odigrali. Šta je bolje asistencija ili gol? Dobre su obe te stvari. Nisam egoista, volim da igram, a da li će gol da postigne Robinho, Cassano, Pato ili ja, to je za mene manje bitno. Najvažnije je uživanje u igri".

Philippe Mexes: "Kada se cela ekipa maksimalno trudi, sve je mnogo lakše. Bilo bi lepo kada bi uvek ovako igrali".

Robinho: "Predivno veče, odlična utakmica. Nije još sve gotovo, ali ovo je veliki korak ka četvrtfinalu".

Thiago Silva: "Igrali smo onako kako smo se dogovorili i kako smo se taktički pripremili. Danas smo bili perfektni, ali u revanšu se kreće od 0:0 i ne smemo da mislimo da će biti lako. Večeras smo pokazali da, kada igramo timski, možemo mnogo".

Adriano Galliani: "4:0 je dobar rezultat, ali mogli smo da postignemo još neki gol. Perfektna igra, mada smo i očekivali da sa povratkom nekolicine povređenih igrača možemo biti kompetitivni i u Evropi".

Novak Đoković, koji se posle utakmice malo "prepirao" sa Ibrahimovićem na temu ko bi trebalo da plati večeru.: "Doneo sam sreću Milanu, izgleda. Ovo je bila jedna od najboljih Milanovih utakmica. Stanković je moj veliki prijatelj, ali Milan mi je omiljeni klub".

Arsene Wenger: "Milan je večeras bio dobar, a mi smo bili veoma loši. Pravili smo velike greške. Ne znam da li je u Londonu moguć preokret, ali vam mogu obećati da ćemo odigrati bolju utakmicu nego što je bila ova".

Silvio Berlusconi, posle komplimenata upućenih na adresu Zlatana Ibrahimovića, u šali je dodao: "Zadovoljan sam i igrom i rezultatatom, ali nadao sam se petom golu. Javni tužilac ja danas za mene tražio pet godina zatvora, pa sam mislio da bi bilo lepo da Milan odgovori peticom".

Scezsny''Tačno je da nismo bili na svom nivou, ali bez obzira na to, moramo da priznamo da je Milan bio bolji. Oni imaju najbolji napad na svetu, Ibrahimovic je jedan od najboljih protiv koga sam igrao.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 feb 2012, 18:45

Zaboravih reći da me je Allegri razočarao ponovnim nepozivanjem i neuvrštavanjem Pippa u ekipu za CL. Jednostavno, bez njega nije to to, nije zabavno kao inače. Nedostaju mi njegovi golovi i fantastični potezi na terenu. :)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.