Moderator/ica: vlakanje
sudija vam navukao bodSimpatizer je napisao/la:Ja sam prezadovoljan! Ovakav skor sa ovom mladjarijom u ekipi nisam mogao ni sanjati. Bilibija, zlatna ljevico!
Kako nam je navukao pobjedu kada je zavrsilo 1-1?edo_malesak je napisao/la:sudija vam navukao pobjeduSimpatizer je napisao/la:Ja sam prezadovoljan! Ovakav skor sa ovom mladjarijom u ekipi nisam mogao ni sanjati. Bilibija, zlatna ljevico!
izvinjavam se..jos sam u soku..pokisao ko piiiiiSimpatizer je napisao/la:Kako nam je navukao pobjedu kada je zavrsilo 1-1?edo_malesak je napisao/la:sudija vam navukao pobjeduSimpatizer je napisao/la:Ja sam prezadovoljan! Ovakav skor sa ovom mladjarijom u ekipi nisam mogao ni sanjati. Bilibija, zlatna ljevico!
![]()
Mora da je to neka gradacacka racunica koju mi smrtnici ne razumijemo.
sad ide jedna pauza do slijedecih utakmica i onda ce bit hladan tus celik je tezak protivnik svakom zapamti moj nik i cujemo se poslije tekmeSchlager je napisao/la:ne bi to bilo lose,ali sad je dole takva euforija da ce biti jako tesko....
Hahah..prvo da cestitam na novom radjanju iz pepela.. A za nas se ne sekirajete...gledajte vi ove druge sto imaju para za kupovanje bodova...ovo ti je kod nas bajka koja traje, a znate i vi da Velez ne moze uzeti prvenstvo...hahah..kazu, tako potpisali u Daytonu..jbg...Nego, drago mi je da ste i vi konacno krenuli naprijed...samo kad se sjetim one tuge, kad smo hodali po drugoligaskim stadionima....fujjjjj.....Nadam se da cete doci u Mostar sa Borcem kao i ranije...ako neko zeli neka mi se javi privatnom porukom da negdje pivu popijemo prije tekme...pozzz....Schlager je napisao/la:ne bi to bilo lose,ali sad je dole takva euforija da ce biti jako tesko....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.