FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
HAJ FAJV
- edo_malesak
sudija vam navukao bodSimpatizer je napisao/la:Ja sam prezadovoljan! Ovakav skor sa ovom mladjarijom u ekipi nisam mogao ni sanjati. Bilibija, zlatna ljevico!
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 29 avg 2009, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- Simpatizer
- Kontakt:
Kako nam je navukao pobjedu kada je zavrsilo 1-1?edo_malesak je napisao/la:sudija vam navukao pobjeduSimpatizer je napisao/la:Ja sam prezadovoljan! Ovakav skor sa ovom mladjarijom u ekipi nisam mogao ni sanjati. Bilibija, zlatna ljevico!
Mora da je to neka gradacacka racunica koju mi smrtnici ne razumijemo.
HAJ FAJV
- edo_malesak
izvinjavam se..jos sam u soku..pokisao ko piiiiiSimpatizer je napisao/la:Kako nam je navukao pobjedu kada je zavrsilo 1-1?edo_malesak je napisao/la:sudija vam navukao pobjeduSimpatizer je napisao/la:Ja sam prezadovoljan! Ovakav skor sa ovom mladjarijom u ekipi nisam mogao ni sanjati. Bilibija, zlatna ljevico!
![]()
Mora da je to neka gradacacka racunica koju mi smrtnici ne razumijemo.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Ljubav vaša, veća je od Laktaša!!!
Čestitam!!!
Čestitam!!!
Čestitam momcima na osvojenom bodu u gradačcu, očekivao sam pobjedu al i ovo je dovoljno, čini mi se da zvijezda do sada nije izgubila ni jednu utakmicu kao domaćin, a malo ih je igralo i neriješeno...
Svaka čast momci...
Svaka čast momci...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ako dobijemo mostarce vec smo jednom nogom u evropi.Smijesno zvuci to nakon 6 kola ali znamo kakva je liga,imamo +7 sa gostovanja i kuci stopostotan ucinak sa teskim protivnicima,tako da nema sile da ne odemo bar u kvalifikacije za ligu uefa.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
velezu sad ide novi celik kojem treba svaki bod i uzece ga bas u mostaru gdje se svi naj manje nadaju vidicete
ne bi to bilo lose,ali sad je dole takva euforija da ce biti jako tesko....
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
sad ide jedna pauza do slijedecih utakmica i onda ce bit hladan tus celik je tezak protivnik svakom zapamti moj nik i cujemo se poslije tekmeSchlager je napisao/la:ne bi to bilo lose,ali sad je dole takva euforija da ce biti jako tesko....
Čestitke momci iz Gradačca, super ekipu imate. Nisam osobno gledao, ali čuo sam da je bilo sudijskog navlačenja za Borac, doduše bilo ne bilo, naši su me u potpunosti razočarali.
Još jednom, sve najbolje i puno sreće u nastavku prvenstva.
Još jednom, sve najbolje i puno sreće u nastavku prvenstva.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hvala.
i dobro sad, jel zna neko ali definitivno oce se moci na istok sad protiv zrinjskog?!
PS - ovo za sudiju preslo je vise u provokaciju, istina nisam gledao utakmicu ali svaka tekma, borcu sudija navlacio bod, tri boda, penal....strasni ste!
PS - ovo za sudiju preslo je vise u provokaciju, istina nisam gledao utakmicu ali svaka tekma, borcu sudija navlacio bod, tri boda, penal....strasni ste!
ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!
Ne razumijem pitanje,naravno da ce se moci na istok...ako mislis za ono sto je press najavljivao neku kaznu,cak i da je bilo nesto od toga bio bi citav stadion suspendovan a ne samo istok....
Ustvari pogrijesno sam ti odgovorio.Nece se noci na istok.
Osim ako ne dodjes bar sat prije pocetka utakmice.
Ustvari pogrijesno sam ti odgovorio.Nece se noci na istok.
Osim ako ne dodjes bar sat prije pocetka utakmice.
jel josip crnjac igra u borcu?
Da,ali jos je mlad pa zasad dobija prilike da igra samo prijateljske utakmice utorkom protiv nizerazrednih ekipa iz okoline Banjaluke...Zasto? Je li ga poznajes,kakav je potencijal?
ma jok neznam skoro nista o njemu.
nego selekor u-19 repke zoran bubalo je izjavio u san-u da igra za siroki. a znam da su neki mladi reprezentativci presli u borac prije sezone.
sad se vidi koji strucnjaci vode nase repke.
nego selekor u-19 repke zoran bubalo je izjavio u san-u da igra za siroki. a znam da su neki mladi reprezentativci presli u borac prije sezone.
sad se vidi koji strucnjaci vode nase repke.
OK moram da kažem da samo dobre ekipe osvajaju bodove i kad ne igraju baš vrhunske utakmice. Džabe je umiranje u ljepoti kad ne osvajaš bodove...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hahah..prvo da cestitam na novom radjanju iz pepela.. A za nas se ne sekirajete...gledajte vi ove druge sto imaju para za kupovanje bodova...ovo ti je kod nas bajka koja traje, a znate i vi da Velez ne moze uzeti prvenstvo...hahah..kazu, tako potpisali u Daytonu..jbg...Nego, drago mi je da ste i vi konacno krenuli naprijed...samo kad se sjetim one tuge, kad smo hodali po drugoligaskim stadionima....fujjjjj.....Nadam se da cete doci u Mostar sa Borcem kao i ranije...ako neko zeli neka mi se javi privatnom porukom da negdje pivu popijemo prije tekme...pozzz....Schlager je napisao/la:ne bi to bilo lose,ali sad je dole takva euforija da ce biti jako tesko....
m' da mislio sam na ono iz press-a pa reko bolje pitati...svakako bi ja dosao ako nista sa prakinga da gledam
. kad sam rekao isto mislio sam cijeli stadion jer ce svi da navijaju za Borac
xexexexe
ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.