Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dabogda dao Armencima 5 golova pa da malo razuvjeri taj tvoj pesimizam....
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ija sam musliman i postim i na to 15 godina dodaj jos 17 smije on postovat svoju vjeru al jarane nema logike igrat utakmicu i postit i drugo kazes mozda je tuca uticala na njega pa nije se bezbol palicama tuko pokoskali se malo i razvadili ih nemam ja nista protiv ramazana nedaj bozeomerbavarac je napisao/la:@mrzim_ulizice jel ti imas nesto protiv posta i Ramazana??? A bolje da se ne raspravljam, vidim da si klinac od 15- tak godina.... Nema razloga de ne posti. Covjek je Musliman, i ima pravo kazem opet, da postuje svoju vjeru!!!!!
cuj nema logike igrat utakmicu i postiti,pa ako je ovo tebi logicno nemam vise sta dodati .....mrzim_ulizice je napisao/la:ija sam musliman i postim i na to 15 godina dodaj jos 17 smije on postovat svoju vjeru al jarane nema logike igrat utakmicu i postit i drugo kazes mozda je tuca uticala na njega pa nije se bezbol palicama tuko pokoskali se malo i razvadili ih nemam ja nista protiv ramazana nedaj bozeomerbavarac je napisao/la:@mrzim_ulizice jel ti imas nesto protiv posta i Ramazana??? A bolje da se ne raspravljam, vidim da si klinac od 15- tak godina.... Nema razloga de ne posti. Covjek je Musliman, i ima pravo kazem opet, da postuje svoju vjeru!!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
de ti ne dipr matereti stvarno si paglu dzeko,dzeko,dzeko,koda je ronaldo polako tako smo dizali i ibisevica pa covjek gdje zavrsi majke ti bolje vam je da sutite i gledate utakmiceMinche je napisao/la:cuj nema logike igrat utakmicu i postiti,pa ako je ovo tebi logicno nemam vise sta dodati .....mrzim_ulizice je napisao/la:ija sam musliman i postim i na to 15 godina dodaj jos 17 smije on postovat svoju vjeru al jarane nema logike igrat utakmicu i postit i drugo kazes mozda je tuca uticala na njega pa nije se bezbol palicama tuko pokoskali se malo i razvadili ih nemam ja nista protiv ramazana nedaj bozeomerbavarac je napisao/la:@mrzim_ulizice jel ti imas nesto protiv posta i Ramazana??? A bolje da se ne raspravljam, vidim da si klinac od 15- tak godina.... Nema razloga de ne posti. Covjek je Musliman, i ima pravo kazem opet, da postuje svoju vjeru!!!!!
Dabogda dao Armencima 5 golova pa da malo razuvjeri taj tvoj pesimizam....vidi se ko si i sta si bolje bi ti bilo da ides na spavanac..........
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jarane moj stvarno mi se svidza sa tobom pisat majke mi koda si psiholog oca mi sve mi interesantnije postaje moguce je sveomerbavarac je napisao/la:Pardon ako sam pogrijesio godine!!! Tuca moze uticati na psihu, sto se naravno moze odraziti na utakmicama, ili u zivotu, npr. na ulici, stanu..... A ko zna mozda se sprema za Armence i Turke, pa da njima uvali golove.
Ja panike ko da hala gori.
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Omerbavarac
- Kontakt:
de ti ne dipr matereti stvarno si paglu dzeko,dzeko,dzeko,koda je ronaldo polako tako smo dizali i ibisevica pa covjek gdje zavrsi majke ti bolje vam je da sutite i gledate utakmice[/quote]
i ti ono kazes da si Musliman,pa zasto ti je potrebno vrijeđanje i svađanje za vrijeme svetog mjeseca.........
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma svaka tebi cast jarane proradice i dzeko polako samo imamo mi jos dobrih igraca u napadu nebude radio dzeko radice drugi samo se netreba sekiratomerbavarac je napisao/la:Ko zna mozda sam po profesiji psiholog!!!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
de ti ne dipr matereti stvarno si paglu dzeko,dzeko,dzeko,koda je ronaldo polako tako smo dizali i ibisevica pa covjek gdje zavrsi majke ti bolje vam je da sutite i gledate utakmice[/quote]Minche je napisao/la:cuj nema logike igrat utakmicu i postiti,pa ako je ovo tebi logicno nemam vise sta dodati .....vidi se ko si i sta si bolje bi ti bilo da ides na spavanac..........
i ti ono kazes da si Musliman,pa zasto ti je potrebno vrijeđanje i svađanje za vrijeme svetog mjeseca.........[/quote]
prvo ja se nisam nisakim svadzo nisam nikog ni vrijedzo a to ako sam tebe nesto uvredio izvini nemoj mi sta zamjerit mozda sam se malo zanjeo
- Omerbavarac
- Kontakt:
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ako bog da bice to sve dobro ja se vise bojim utakmice sa armenijom nego sa turskom ako prodzemo armence turci su gotoviomerbavarac je napisao/la:Ma ja sam 100% siguran da ce on davati golove. Inace ima jedan vec ove sezone, a kad krene, znas kako je bilo prosle sezone u proljetnom dijelu???? Rasulo!! Svaka tekma po 1 ili 2 gola, a ABD i ove sezone ce isto tako!!!!
- miralem444
- Kontakt:
dada..pored dzeke odma dvojica ..pa nije momak mogo sisat..a pogledajte malo rasspored wolsburga blago receno bio je strasanahmic je napisao/la:Aman pa dvojica pored njega svakog trenutka,nije mogao disat..Dzeko je bio ponajbolji,imao je neke sanse...Zadnji red im ja katastrofa,Vfl nema sta trazit ni u bundes ni ligi sampiona...Nece ni Bayern biti onakav kao sinoc,dok se ekipe konsoliduju kako igrat protiv Robena i Riberija...S njima dvojicom su druga ekipa,jos dodaju atleticara Olica ,uf kako su brzi...
- miralem444
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Adnan33, AlenHalilovic, AmorVincitOmnia, ArtemisFowl, atomac123, Austinpowers, bordobijeli, Bosnjo22, bvsic, CrvenoCrnaArmija, Daduli, dariolovrinovic00, dedo26, eaglebvb09, Edbh21, Edincapitano, ELDIABLO20, Frankie, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Halix131, HariTz, Iceplayer, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kovacic, legendarnadruga, Lekqqq1921, lisander, LoveFootball1987, Majstorinho, majstorS35, Marokanci58, Mostarska, Mumk63, NebeskaSila96, NKZ199207, perun, prisonbreak, random11, RaZuti, Riziko, RoadRunner85, rukometubih23, Scholl, Sensei, Shevko, ShojaStojan, Slobodanpad1945, soccerfan, Soli, THEC, Tihi, VensanKasel, Zeka, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 373 gosta.