Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
evo snimak na evrosportu pa da vidim sta je dobro odigro,danas ga nisam primjetio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Omerbavarac
- Kontakt:
@mrzim_ulizice jel ti imas nesto protiv posta i Ramazana??? A bolje da se ne raspravljam, vidim da si klinac od 15- tak godina.... Nema razloga de ne posti. Covjek je Musliman, i ima pravo kazem opet, da postuje svoju vjeru!!!!!
Dabogda dao Armencima 5 golova pa da malo razuvjeri taj tvoj pesimizam....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne posti Dzeko 100%, inace nebi sudiju poslao u p1cku maternu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ija sam musliman i postim i na to 15 godina dodaj jos 17 smije on postovat svoju vjeru al jarane nema logike igrat utakmicu i postit i drugo kazes mozda je tuca uticala na njega pa nije se bezbol palicama tuko pokoskali se malo i razvadili ih nemam ja nista protiv ramazana nedaj bozeomerbavarac je napisao/la:@mrzim_ulizice jel ti imas nesto protiv posta i Ramazana??? A bolje da se ne raspravljam, vidim da si klinac od 15- tak godina.... Nema razloga de ne posti. Covjek je Musliman, i ima pravo kazem opet, da postuje svoju vjeru!!!!!
cuj nema logike igrat utakmicu i postiti,pa ako je ovo tebi logicno nemam vise sta dodati .....mrzim_ulizice je napisao/la:ija sam musliman i postim i na to 15 godina dodaj jos 17 smije on postovat svoju vjeru al jarane nema logike igrat utakmicu i postit i drugo kazes mozda je tuca uticala na njega pa nije se bezbol palicama tuko pokoskali se malo i razvadili ih nemam ja nista protiv ramazana nedaj bozeomerbavarac je napisao/la:@mrzim_ulizice jel ti imas nesto protiv posta i Ramazana??? A bolje da se ne raspravljam, vidim da si klinac od 15- tak godina.... Nema razloga de ne posti. Covjek je Musliman, i ima pravo kazem opet, da postuje svoju vjeru!!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pardon ako sam pogrijesio godine!!! Tuca moze uticati na psihu, sto se naravno moze odraziti na utakmicama, ili u zivotu, npr. na ulici, stanu..... A ko zna mozda se sprema za Armence i Turke, pa da njima uvali golove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
de ti ne dipr matereti stvarno si paglu dzeko,dzeko,dzeko,koda je ronaldo polako tako smo dizali i ibisevica pa covjek gdje zavrsi majke ti bolje vam je da sutite i gledate utakmiceMinche je napisao/la:cuj nema logike igrat utakmicu i postiti,pa ako je ovo tebi logicno nemam vise sta dodati .....mrzim_ulizice je napisao/la:ija sam musliman i postim i na to 15 godina dodaj jos 17 smije on postovat svoju vjeru al jarane nema logike igrat utakmicu i postit i drugo kazes mozda je tuca uticala na njega pa nije se bezbol palicama tuko pokoskali se malo i razvadili ih nemam ja nista protiv ramazana nedaj bozeomerbavarac je napisao/la:@mrzim_ulizice jel ti imas nesto protiv posta i Ramazana??? A bolje da se ne raspravljam, vidim da si klinac od 15- tak godina.... Nema razloga de ne posti. Covjek je Musliman, i ima pravo kazem opet, da postuje svoju vjeru!!!!!
Dabogda dao Armencima 5 golova pa da malo razuvjeri taj tvoj pesimizam....vidi se ko si i sta si bolje bi ti bilo da ides na spavanac..........
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jarane moj stvarno mi se svidza sa tobom pisat majke mi koda si psiholog oca mi sve mi interesantnije postaje moguce je sveomerbavarac je napisao/la:Pardon ako sam pogrijesio godine!!! Tuca moze uticati na psihu, sto se naravno moze odraziti na utakmicama, ili u zivotu, npr. na ulici, stanu..... A ko zna mozda se sprema za Armence i Turke, pa da njima uvali golove.
Ljudi, Džeko je propustio 2 sedmice treninga, i to one odlučujuće pred početak sezone, neka ga malo. Odigrao ispod nivoa tekmu, pa šta, odigrat će ih još ovakvih do kraja sezone. Šta paničite ba. Unatoč slabijoj predstavi opet je bio jedan od najboljih vukova na terenu. Moguće je da je malo i psihički pao, moguće je da još nij eprežalio Milan, neka ga, nadoće ba.
Ja panike ko da hala gori.
Ja panike ko da hala gori.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko zna mozda sam po profesiji psiholog!!!!!
cuj nema logike igrat utakmicu i postiti,pa ako je ovo tebi logicno nemam vise sta dodati .....
vidi se ko si i sta si bolje bi ti bilo da ides na spavanac..........[/quote]
de ti ne dipr matereti stvarno si paglu dzeko,dzeko,dzeko,koda je ronaldo polako tako smo dizali i ibisevica pa covjek gdje zavrsi majke ti bolje vam je da sutite i gledate utakmice[/quote]
i ti ono kazes da si Musliman,pa zasto ti je potrebno vrijeđanje i svađanje za vrijeme svetog mjeseca.........
de ti ne dipr matereti stvarno si paglu dzeko,dzeko,dzeko,koda je ronaldo polako tako smo dizali i ibisevica pa covjek gdje zavrsi majke ti bolje vam je da sutite i gledate utakmice[/quote]
i ti ono kazes da si Musliman,pa zasto ti je potrebno vrijeđanje i svađanje za vrijeme svetog mjeseca.........
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma svaka tebi cast jarane proradice i dzeko polako samo imamo mi jos dobrih igraca u napadu nebude radio dzeko radice drugi samo se netreba sekiratomerbavarac je napisao/la:Ko zna mozda sam po profesiji psiholog!!!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
de ti ne dipr matereti stvarno si paglu dzeko,dzeko,dzeko,koda je ronaldo polako tako smo dizali i ibisevica pa covjek gdje zavrsi majke ti bolje vam je da sutite i gledate utakmice[/quote]Minche je napisao/la:cuj nema logike igrat utakmicu i postiti,pa ako je ovo tebi logicno nemam vise sta dodati .....vidi se ko si i sta si bolje bi ti bilo da ides na spavanac..........
i ti ono kazes da si Musliman,pa zasto ti je potrebno vrijeđanje i svađanje za vrijeme svetog mjeseca.........[/quote]
prvo ja se nisam nisakim svadzo nisam nikog ni vrijedzo a to ako sam tebe nesto uvredio izvini nemoj mi sta zamjerit mozda sam se malo zanjeo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ja sam 100% siguran da ce on davati golove. Inace ima jedan vec ove sezone, a kad krene, znas kako je bilo prosle sezone u proljetnom dijelu???? Rasulo!! Svaka tekma po 1 ili 2 gola, a ABD i ove sezone ce isto tako!!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ako bog da bice to sve dobro ja se vise bojim utakmice sa armenijom nego sa turskom ako prodzemo armence turci su gotoviomerbavarac je napisao/la:Ma ja sam 100% siguran da ce on davati golove. Inace ima jedan vec ove sezone, a kad krene, znas kako je bilo prosle sezone u proljetnom dijelu???? Rasulo!! Svaka tekma po 1 ili 2 gola, a ABD i ove sezone ce isto tako!!!!
Nece Dzeko dati ni pola od onoga sto je dao prosle sezone...On je dobar igrac ali ga je trenutno pogodio onaj prelazak u AC Milan, imam osjecaj da mu forma pada iz dana u dan....Volio bih da nije tako, ali gledam sve utakmice Wolfsburga i mogu reci da onaj Dzeko na kraju prosle sezone i ovaj Dzeko sto je danas igrao ili proslu utakmicu sa HSV-om, uopste ne lice jedan drugome....Ali neka, Wolfsburg je ovo i zasluzio..Umjesto da prodaju Dzeko za one velike pare oni se prave ludi i nisu ga htjeli pustiti misleci da ce biti u vrhu i ove sezone, no sada dozivljavaju sudbinu Hoffenheima....
Aman pa dvojica pored njega svakog trenutka,nije mogao disat..Dzeko je bio ponajbolji,imao je neke sanse...Zadnji red im ja katastrofa,Vfl nema sta trazit ni u bundes ni ligi sampiona...Nece ni Bayern biti onakav kao sinoc,dok se ekipe konsoliduju kako igrat protiv Robena i Riberija...S njima dvojicom su druga ekipa,jos dodaju atleticara Olica ,uf kako su brzi...
- miralem444
- Kontakt:
dada..pored dzeke odma dvojica ..pa nije momak mogo sisat..a pogledajte malo rasspored wolsburga blago receno bio je strasanahmic je napisao/la:Aman pa dvojica pored njega svakog trenutka,nije mogao disat..Dzeko je bio ponajbolji,imao je neke sanse...Zadnji red im ja katastrofa,Vfl nema sta trazit ni u bundes ni ligi sampiona...Nece ni Bayern biti onakav kao sinoc,dok se ekipe konsoliduju kako igrat protiv Robena i Riberija...S njima dvojicom su druga ekipa,jos dodaju atleticara Olica ,uf kako su brzi...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- miralem444
- Kontakt:
ma ljudi moji ja sinoc nisam gledo tekmu tbog nevremena..dzeko je odigro solidno...sta hocete..veditel jednog ibrahimovica u barci nemmoze covjek kako treba da sastavi s loptom.dzeko je pokazao kakav je napadac cetvoricu u sesnestercu prode al bayern je bayern ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Gdje su oni strucnjaci sto su podrzavali ostanak Dzeke u Wolfsburgu? Ova ekipa ce se boriti za Ligu UEFA, a nas dijamant ce naredne sezone vrijediti jedva 15 miliona... on je dotakao vrh Bundeslige, bolje od prosle sezone jednostavno ne moze i svako pametan bi otisao na vrijeme, ali eto, Veh je imao 'planove', hehe, smijesan trener!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Kaunas, NerminFatic, Sheyi i 32 gosta.