Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: Serie A
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- samovasposmatram
- Kontakt:
a jel ti kontas filozofiju fudbala??nikad_izvini je napisao/la:Kakve veze imaju Džeko i Roben sa primanjem golovasamovasposmatram je napisao/la:al ga berlusconi sipu auuuuu neka neka kad su ko cigani kad su u pitanju transferi sta im je falilo dat oko 30-tak za Dzeku oko 20-tak za robbena itd itd nebi ga primali ko sto ga sad primaju ahhahahaha primaju ga ko derpe sa zada hahaahahah forza inter ale ale ale![]()
Jel ti čitaš šta pišeš
jel ti razmisljas prije neg sto glupost napises?
WHUFC
ludilo ludilo ludilooooooooo
milan je velisila hahahahhahaha
jadan berluskoni ima toliko obaveza da je zaboravio dati 4miliona sudijama da milan dobije
forza inter
milan je velisila hahahahhahaha
jadan berluskoni ima toliko obaveza da je zaboravio dati 4miliona sudijama da milan dobije
forza inter
- alan_kardec
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti.Rz88 je napisao/la:Budimo realni, Milan loš do bola, nisu nikoga dobroga doveli, kakav Huntelaar, nema mu ko namjestiti. Trebaju dovesti još dva dobra igrača na to na nešto liči, ovako se brukaju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
E ovako malo inf. za Seriu A:
Grosso prelazi u Juve, i otplatice sam ostatak ugovora, kako bi presao kao free agent.
Adrian Mutu ako do ponedjeljka ne isplati Chelseau 17 mil, prekida nogometnu karijeru.
Islamski fundamentalisti u Italiji prijete smrcu Mourinhu zbig njegovih izjava za Muntaria.
Grosso prelazi u Juve, i otplatice sam ostatak ugovora, kako bi presao kao free agent.
Adrian Mutu ako do ponedjeljka ne isplati Chelseau 17 mil, prekida nogometnu karijeru.
Islamski fundamentalisti u Italiji prijete smrcu Mourinhu zbig njegovih izjava za Muntaria.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- L'Avvocato
- Kontakt:
joj milana bruke jbt ... ali očitao murinjo lekciju leonardu ... tactical lessons by murinjo nr.1
izvede leonardo formaciju koja mora imati strašne bekove a jankulovski i zambrotta ni za starog gvožđa nisu ... murinju u zadnji momenat promijenio formaciju (kopirao leonarda) i naravno rezultat je jasan ... maicon i chivu sto puta jači od ove dvojice , oderali im guzove
bravo za murinja
ne volim ga ni najmanje ali večeras je pokazao kakav je strateg.
..................................
ovoga se plašim u Juventusu ... igramo istu formaciju znači 4:3:1:2 a bekovi klocevi teški ... grygera i molinaro panjuge kakvih nema ... balvani
kad nam dođe neki tim sa jakim i prodornim bekovima nahebaćemo ...
nadam se samo da Ciro shvata gdje smo najslabiji
izvede leonardo formaciju koja mora imati strašne bekove a jankulovski i zambrotta ni za starog gvožđa nisu ... murinju u zadnji momenat promijenio formaciju (kopirao leonarda) i naravno rezultat je jasan ... maicon i chivu sto puta jači od ove dvojice , oderali im guzove
bravo za murinja
ovoga se plašim u Juventusu ... igramo istu formaciju znači 4:3:1:2 a bekovi klocevi teški ... grygera i molinaro panjuge kakvih nema ... balvani
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- nikad_izvini
- Kontakt:
Loše primjere si naveo, kontaš. Naveo si napadača i lijevo krilo. Roben, koji je u engleskoj propao kao kauč zbog (pre)grube igre koji mu očito ne odgovara. Kako bi se proveo u još grubljoj ligi Italije, nije teško dokučiti. Niko ne spori da Milan ima istrošenu penzionersku ekipu i da je u prelaznom roku bio jadan(što mi je drago) i štedio na pojačanjima, samo sporim i tvrdim da dva navedena igrača veze nemaju sa primanjem golova. Znači, ubuduće ispeci pa recisamovasposmatram je napisao/la:a jel ti kontas filozofiju fudbala??nikad_izvini je napisao/la:Kakve veze imaju Džeko i Roben sa primanjem golovasamovasposmatram je napisao/la:al ga berlusconi sipu auuuuu neka neka kad su ko cigani kad su u pitanju transferi sta im je falilo dat oko 30-tak za Dzeku oko 20-tak za robbena itd itd nebi ga primali ko sto ga sad primaju ahhahahaha primaju ga ko derpe sa zada hahaahahah forza inter ale ale ale![]()
Jel ti čitaš šta pišeš
jel ti razmisljas prije neg sto glupost napises?
Ne moraš se zahvaljivati
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Žao mi Milana...
jedina ekipa koja bi nešto mogla protiv Intera jeste Juventus... tako da Scudetto osvaja jedna od ove dvije ekipe!!!
Da da... kad vam dođe Bayern sa bekovima: Pranjić (možda Rafinha) i Lahm i sa krilnim igračima: Robben i Ribery... ima da lom budeL'Avvocato je napisao/la:joj milana bruke jbt ... ali očitao murinjo lekciju leonardu ... tactical lessons by murinjo nr.1![]()
izvede leonardo formaciju koja mora imati strašne bekove a jankulovski i zambrotta ni za starog gvožđa nisu ... murinju u zadnji momenat promijenio formaciju (kopirao leonarda) i naravno rezultat je jasan ... maicon i chivu sto puta jači od ove dvojice , oderali im guzove![]()
bravo za murinjane volim ga ni najmanje ali večeras je pokazao kakav je strateg.
ovoga se plašim u Juventusu ... igramo istu formaciju znači 4:3:1:2 a bekovi klocevi teški ... grygera i molinaro panjuge kakvih nema ... balvani![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
To ti meni jel'alan_kardec je napisao/la:Slažem se u potpunosti.Rz88 je napisao/la:Budimo realni, Milan loš do bola, nisu nikoga dobroga doveli, kakav Huntelaar, nema mu ko namjestiti. Trebaju dovesti još dva dobra igrača na to na nešto liči, ovako se brukaju.Odavno,odavno nisam gledao lošiji Milan.Trenutno su u rangu Chieva.
Danas "nebeskoplavi" padaju
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne mogu da vjerujem za to sa Mutuom..omerbavarac je napisao/la:E ovako malo inf. za Seriu A:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
razvaljotka intera, uz celzi , barsu i reala glavni favoriti za osvajanje evropskog trofeja. posebno su jaki u odbrani po meni su tu najači na svijetu. od milana ostala samo futrola, sto ono kazu koliko para toliko i muzike
ma sta vam je nije Inter tolko jak kolko je Milan slab bgm...pa da nedobi onaj rudonja crveni do kraja Boga pitaj sta bi bilo...
zar niko ne prenosi od nasih **** tv stanica seriju A ? 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ima htv2
- Evil Genius
- Kontakt:
http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mrez ... 2009-08-30
hrt prenosi samo evropske derbije ko i prosle sezone
hrt prenosi samo evropske derbije ko i prosle sezone
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
zatamne nam izgleda samo sarajevo nema pravo gledati hrt !! 
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Vidjet cemo koliko je Inter jak, ja mislim da je izuzetno jak, jedan od najjacih ove sezone, vjerovatno u top 5. Sto se tice Milana, doci ce i oni vjerovatno na svoje, samo ce trebati neko vrijeme...A_d_0 je napisao/la:ma sta vam je nije Inter tolko jak kolko je Milan slab bgm...pa da nedobi onaj rudonja crveni do kraja Boga pitaj sta bi bilo...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nema sanse pored Chelsea i Uniteda 'zivih'...bh hrvat je napisao/la:razvaljotka intera, uz celzi , barsu i reala glavni favoriti za osvajanje evropskog trofeja. posebno su jaki u odbrani po meni su tu najači na svijetu. od milana ostala samo futrola, sto ono kazu koliko para toliko i muzike
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Roma-Juve 1-3 Diego x2,Melo - De Rosi za Romu ,Juventus i Inter ko zemlja ostavit ce sve iza sebe 10 bodova najmanje...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.