Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 avg 2009, 23:36

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 30 avg 2009, 00:01

nikad_izvini je napisao/la:
samovasposmatram je napisao/la:al ga berlusconi sipu auuuuu neka neka kad su ko cigani kad su u pitanju transferi sta im je falilo dat oko 30-tak za Dzeku oko 20-tak za robbena itd itd nebi ga primali ko sto ga sad primaju ahhahahaha primaju ga ko derpe sa zada hahaahahah forza inter ale ale ale
Kakve veze imaju Džeko i Roben sa primanjem golova :roll: :roll: Jel ti čitaš šta pišeš :mrgreen:
a jel ti kontas filozofiju fudbala??
jel ti razmisljas prije neg sto glupost napises?
WHUFC

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 30 avg 2009, 00:14

ludilo ludilo ludilooooooooo

milan je velisila hahahahhahaha
jadan berluskoni ima toliko obaveza da je zaboravio dati 4miliona sudijama da milan dobije :mrgreen:

forza inter

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2009, 00:43

Rz88 je napisao/la:Budimo realni, Milan loš do bola, nisu nikoga dobroga doveli, kakav Huntelaar, nema mu ko namjestiti. Trebaju dovesti još dva dobra igrača na to na nešto liči, ovako se brukaju.
Slažem se u potpunosti. 8-) Odavno,odavno nisam gledao lošiji Milan.Trenutno su u rangu Chieva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 00:49

E ovako malo inf. za Seriu A:

Grosso prelazi u Juve, i otplatice sam ostatak ugovora, kako bi presao kao free agent.

Adrian Mutu ako do ponedjeljka ne isplati Chelseau 17 mil, prekida nogometnu karijeru.

Islamski fundamentalisti u Italiji prijete smrcu Mourinhu zbig njegovih izjava za Muntaria.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 30 avg 2009, 03:09

joj milana bruke jbt ... ali očitao murinjo lekciju leonardu ... tactical lessons by murinjo nr.1 :D

izvede leonardo formaciju koja mora imati strašne bekove a jankulovski i zambrotta ni za starog gvožđa nisu ... murinju u zadnji momenat promijenio formaciju (kopirao leonarda) i naravno rezultat je jasan ... maicon i chivu sto puta jači od ove dvojice , oderali im guzove :lol:

bravo za murinja 8-) ne volim ga ni najmanje ali večeras je pokazao kakav je strateg.

..................................

ovoga se plašim u Juventusu ... igramo istu formaciju znači 4:3:1:2 a bekovi klocevi teški ... grygera i molinaro panjuge kakvih nema ... balvani :evil:

kad nam dođe neki tim sa jakim i prodornim bekovima nahebaćemo ...

nadam se samo da Ciro shvata gdje smo najslabiji :|
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 30 avg 2009, 04:04

samovasposmatram je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
samovasposmatram je napisao/la:al ga berlusconi sipu auuuuu neka neka kad su ko cigani kad su u pitanju transferi sta im je falilo dat oko 30-tak za Dzeku oko 20-tak za robbena itd itd nebi ga primali ko sto ga sad primaju ahhahahaha primaju ga ko derpe sa zada hahaahahah forza inter ale ale ale
Kakve veze imaju Džeko i Roben sa primanjem golova :roll: :roll: Jel ti čitaš šta pišeš :mrgreen:
a jel ti kontas filozofiju fudbala??
jel ti razmisljas prije neg sto glupost napises?
Loše primjere si naveo, kontaš. Naveo si napadača i lijevo krilo. Roben, koji je u engleskoj propao kao kauč zbog (pre)grube igre koji mu očito ne odgovara. Kako bi se proveo u još grubljoj ligi Italije, nije teško dokučiti. Niko ne spori da Milan ima istrošenu penzionersku ekipu i da je u prelaznom roku bio jadan(što mi je drago) i štedio na pojačanjima, samo sporim i tvrdim da dva navedena igrača veze nemaju sa primanjem golova. Znači, ubuduće ispeci pa reci ;)
Ne moraš se zahvaljivati :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 30 avg 2009, 07:23

Žao mi Milana... :D jedina ekipa koja bi nešto mogla protiv Intera jeste Juventus... tako da Scudetto osvaja jedna od ove dvije ekipe!!!

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 30 avg 2009, 07:32

L'Avvocato je napisao/la:joj milana bruke jbt ... ali očitao murinjo lekciju leonardu ... tactical lessons by murinjo nr.1 :D

izvede leonardo formaciju koja mora imati strašne bekove a jankulovski i zambrotta ni za starog gvožđa nisu ... murinju u zadnji momenat promijenio formaciju (kopirao leonarda) i naravno rezultat je jasan ... maicon i chivu sto puta jači od ove dvojice , oderali im guzove :lol:

bravo za murinja 8-) ne volim ga ni najmanje ali večeras je pokazao kakav je strateg.

..................................

ovoga se plašim u Juventusu ... igramo istu formaciju znači 4:3:1:2 a bekovi klocevi teški ... grygera i molinaro panjuge kakvih nema ... balvani :evil:

kad nam dođe neki tim sa jakim i prodornim bekovima nahebaćemo ...

nadam se samo da Ciro shvata gdje smo najslabiji :|
Da da... kad vam dođe Bayern sa bekovima: Pranjić (možda Rafinha) i Lahm i sa krilnim igračima: Robben i Ribery... ima da lom bude :D :D :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 avg 2009, 07:44

alan_kardec je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Budimo realni, Milan loš do bola, nisu nikoga dobroga doveli, kakav Huntelaar, nema mu ko namjestiti. Trebaju dovesti još dva dobra igrača na to na nešto liči, ovako se brukaju.
Slažem se u potpunosti. 8-) Odavno,odavno nisam gledao lošiji Milan.Trenutno su u rangu Chieva.
To ti meni jel' :evil: :twisted:

Danas "nebeskoplavi" padaju :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 avg 2009, 07:54

omerbavarac je napisao/la:E ovako malo inf. za Seriu A:

Grosso prelazi u Juve, i otplatice sam ostatak ugovora, kako bi presao kao free agent.

Adrian Mutu ako do ponedjeljka ne isplati Chelseau 17 mil, prekida nogometnu karijeru.

Islamski fundamentalisti u Italiji prijete smrcu Mourinhu zbig njegovih izjava za Muntaria.
Ne mogu da vjerujem za to sa Mutuom..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 avg 2009, 12:09

razvaljotka intera, uz celzi , barsu i reala glavni favoriti za osvajanje evropskog trofeja. posebno su jaki u odbrani po meni su tu najači na svijetu. od milana ostala samo futrola, sto ono kazu koliko para toliko i muzike

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 avg 2009, 12:17

ma sta vam je nije Inter tolko jak kolko je Milan slab bgm...pa da nedobi onaj rudonja crveni do kraja Boga pitaj sta bi bilo...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 avg 2009, 12:23

zar niko ne prenosi od nasih **** tv stanica seriju A ? :evil:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 avg 2009, 12:30

ima htv2

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 30 avg 2009, 12:34

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mrez ... 2009-08-30

hrt prenosi samo evropske derbije ko i prosle sezone
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 avg 2009, 12:35

zatamne nam izgleda samo sarajevo nema pravo gledati hrt !! :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 30 avg 2009, 13:08

A_d_0 je napisao/la:ma sta vam je nije Inter tolko jak kolko je Milan slab bgm...pa da nedobi onaj rudonja crveni do kraja Boga pitaj sta bi bilo...
Vidjet cemo koliko je Inter jak, ja mislim da je izuzetno jak, jedan od najjacih ove sezone, vjerovatno u top 5. Sto se tice Milana, doci ce i oni vjerovatno na svoje, samo ce trebati neko vrijeme...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 30 avg 2009, 14:25

bh hrvat je napisao/la:razvaljotka intera, uz celzi , barsu i reala glavni favoriti za osvajanje evropskog trofeja. posebno su jaki u odbrani po meni su tu najači na svijetu. od milana ostala samo futrola, sto ono kazu koliko para toliko i muzike
Nema sanse pored Chelsea i Uniteda 'zivih'... :) ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2009, 19:56

Roma-Juve 1-3 Diego x2,Melo - De Rosi za Romu ,Juventus i Inter ko zemlja ostavit ce sve iza sebe 10 bodova najmanje...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.