true storyMarchelow je napisao/la:Haha negdje procitah , Julio Cesar se posle 3. gola naslonio na stativu,i poceo da place..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
true storyMarchelow je napisao/la:Haha negdje procitah , Julio Cesar se posle 3. gola naslonio na stativu,i poceo da place..
to Senci brate, ljubi te daffy tvojsenad_flamin je napisao/la:Sutra Juve-Catania na Arenisport 1
Juve u najgoroj sezoni u istoriji nije primio 8 golova u 4 dana.To mora da je neka umjetnost mracnog stila ala moratti.Bianconeri1988 je napisao/la:A Zidane gleda u njega i kaže: "Ma vidiš da mu nije ništa, trebao sam ga još jače!"![]()
![]()
I mi smo prošlih godina bili nikakvi, ali vala ne sjećam se da smo gubili 3 utakmice zaredom uz gol razliku 0:7.![]()
oni i Bayern te Celta, to je sa cetvorkom u ovom nekom novijem periodu.Bianconeri1988 je napisao/la:Bilo je svega, ali 8 golova u 4 dana vala nije.![]()
Ja otkako navijam za Juve, znači 15 godina sjećam se da smo samo jednom primili 4 gola i to protiv Rome ima 9 ili 10 godina.
Ma Bonucci je za njega Barzagli.Bianconeri1988 je napisao/la:Pogledaj golove s večerašnje utakmice pa se sam uvjeri u igračke kvalitete "najboljeg" mladog italijanskog štopera.![]()
![]()
Igrat ćemo 4-3-3, u napadu vjerovatno Pepe, Quagliarella i Vučinić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.