Šteta za Sorensena skroz malo igra, nadam se da će dobiti više prostora do kraja sezone, bolje da je ostao kod nas i igrao za Primaveru

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Jesil ti došao nešto pametno reć ili ..skyisthelimit je napisao/la:kako se zove ova thema...Koji ste vi trollovi i spameri..Narocito ovaj bjanko lik spava na forumu, da bar nesto pametno napise. Sve mu se svodi na smajlije
Mislim da će Caceres, jer Licht ima 3 žuta, pa Conte vjerovatno neće rizikovati da ga ne bi izgubili za Milan.harebianconero je napisao/la:Jel sutra igra Caceres ili Licht ? Bolje da igra ovaj prvi, nek Licht malo odmori ..
Pa bas zbog tog i treba da igra, neka barem prode jednog igraca stvorit ce malo vise prostora kojeg mi vjerujem mozemo iskoristiti. Nadam se da ce biti tu u nekim kombinacijama ali opet nisam nesto siguran da ce zaigrati.harebianconero je napisao/la:@bianco vidim spominješ Ranocciu, kakav je to bio ?![]()
Jel sutra igramo 4-3-3 ili 3-5-2 ?
Ja mislim da Elia ne igra jer mu je glavno oružje dribling, a protiv nas se igra bunker i ne može on proći sad čitavu odbranu..
Ne baš zbog toga, al et, jedan od razloga.
Upravo to, o ovom sam maloprije nešto razmišljao kad sam pisao post, uvijek kad je on na klupi, Juventus vodi i Conte zatvara utakmicuharebianconero je napisao/la:a i kada je na klupi, mi vodimo i nema potrebe da on uđe, pa onda uđe neki defanzivniji igrač ...
ma Bianconeria su navukli, onaj grande nije ni jednom se javio da nas nije nazvao lopovskim klubom, i odatle to krene a Bianconeri ne moze to trpit i nasjedne.Al hajd da ne sjebajemo temu, tim im je propao, gube redovno, ko im je kriv, mi nismo, a oni su nama sto sta duzni.Oxygen je napisao/la:Svašta se dešava večeras.
Bianco, ne nasjedaj na provokacije neukih ljudi,bespotrebno se spuštaš na njihov nivo.
Hvala Bogu pa sam JUVENTINO.
Pozdrav ti druze, nadam se da ces biti redovan...tomgreen je napisao/la:Moramo Cataniu zgaziti veceras ovaj Milan na celu ljestvice mi vec bode oci.