steta sto nam se rfinja nece pridruziti
vjerujem da sinosnjih 3:0 kod uprave probudilo onu bolesnu aroganciju pa su pomislili kako ih vise niko ne moze pobjediti. ok, za bl je to dovoljno, a lp?
do ulaska robbena i riberija utakmica i nije bila jednostrana.
bas mi je zao sto dzeko nije zabio one 2 100% sanse jer bi se u tom slucaju cicije iz uprave odlucile na dovodjenje rafinje.
protiv vrhunskih momcada ala prva 4 iz engleske ili dva iz spanije, riberi i roben nece imati toliko mjesta kao protiv bl klubova i vrlo je bitno imati jake bekove koji ce ih podrzavati.
zar su pranjic ili brafhajd ta klasa koja ce podrzavati riberija?-sigurno je da nisu.
lam, koji je deno barm 30% slabiji nego lijevo, nije u stanju uraditi sa robbenom ono sto je radio sa riberijem.
samo me zanima koji dilov moze ispustiti dobitnu kombinaciju tj. lam-riberi i upustiti se u neke avanture zvane pranjici, brafhajdi i slicne.
jos pred sezonu arogantna uprava je govorila kako im je cilj doci daleko u lp.
l.v.g. to planira sa formacijom 4-3-3 ali, ruku na srce, nemamo mi igraca za tu formaciju.
demikelis i badst. bi mozda i mogli proci, lam sigurno, ali nam fali jos jedan celicni bek.
problem sa kojim se borimo toliko dugo ne rjesava se prko noci dovodjenjem pranjica, brafhajda.., nego mjesecima.
timo+pranja+brafhajd=20 miliona.
100% sam ubjedjen da bi inter za tu lovu + lucio dao onog maicona.
jah, lahko je biti general poslije bitke..ali zar nam je trebao napadac pored reprezentativnih napadaca ala kloze, toni, olic ali i mali muler koji ce ostale mozda i zasjeniti.
35+7+2=44
znaci, herr oranje, stara, dobra 4-4-2 formacija i puna saka brade
eh, nebi ja bio bosnjo a da se ne osvrnem na naseg dijOmanta
citam kako her virtual vec u nekoliko posteva kritikuje dzekinu odluku da ostane u wolfsburgu pa ponavlja kako je trebao otici kada je bio na vrhuncu.
bas me zanima na kakvom je to on vrhuncu bio?
u prosloj sezoni dzeko je bio na 80% svojih mogucnosti a tih 20% koje mu fale moze dobiti samo u bl.
prosla i ova godina su vrijeme u kojem se zito odvaja od kukolja iliti, u nasem slcaju, top igrac od prosjecnih.
protivnici su procitali naseg edina i vec na samom pocetku se vidi koliko mu je teze u odnosu na proslu godinu.
to je odlicno jer ce dzeko morati mobilisati i onih 20% a kada to ucini obistinit ce se ona cirina kako ce dzeko biti bolj od ibrahimovica.
cvrsto sam ubjedjen da ce dzeko to i postici.
po meni igrac neogranicenih kapaciteta i kada doda tih 20% moze otici u klub ala celsi i to bez brige da li ce igrati u prvih 11, nego cvrsto ubjedjen kako bi bio medju 11 u svakom klubu na svijetu.