FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 30 avg 2009, 10:16

kaizer je rekao da im u odbrani ne teba pojacanja jer imaju jakog demikelisa, a i badst. je odlican
za rafinju je rekao da treba dobro razmisliti prije nego se kaze NE (ovo meni zvuci k´o francov amin na dovodjenje raf.) jer tesko da se igrac tog kalibra pojavi na trzistu a da je tako jeftin
goloman, goloman..
na pomen trutana il´ kako vec bi, samo se nasmijao..evo ovako :) i rekao da bi, poslije onakve predstave buta, pitanje golmana trebalo biti zavrseno(sta cova odbraniii dzekii.. :shock: )
e, sta je mindze, ovaj nindze, sta sam vam govorio, hah :lol:
mozda slijedece godine, ali ove ce da brani h.jbutko ;)
mario?-kanta
nikada necu preboljeti to sto dzeko nije presao u bayern!
cvrsto vjerujem da je wolfs pobjedio studg. dzeko bi bio taj koji nosi curveni dres :(
onakve sanse fulat..jah protiv nacetih vukova, al´ protiv neke top momcadi to bi bilo ravno samoubistvu.
za razliku od dzeke ovaj nas livadar nikada nece moci pratiti robbena i riberija :evil:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 30 avg 2009, 11:12

Admir_Sa je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Za Riberya se zna da ostaje ove sezone!!!! Na klupu ce najvjerovatnije Klose, koji je i danas bio na klupi, kao i Toni.
Za Rafinhu se jos nista ne zna, Kicker prenosi da prelazi, a ko fol Bayern demantovao tu informaciju. Vjerovatno ce se vise znati danas!!! I na kraju Lahm ide na lijevog beka u slucaju dolaska Rafinhe!!!!
Onda Pranjicu klupa? Ak tako bude, onda je sam sebi najvecu glupost uradio ovog ljeta. Svojim parama pomogao da predje u Bayern i sad ce grijat klupu :(
iz heerenvena koji je npr tu negdje sa rotweiss oberhausen iz cvajte po kvaliteti i svemu ostalom preci u bajern i nadati se da ces biti standardan ,neide ,nema teorije...realno ni na klupi tesko da bi imao mjesta

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 avg 2009, 11:17

E hajde sad vi bayernovci na baterije iliti EKG navijači, koji ste se prošle sedmice pitali da li će bayern ostati u ligi a ove sedmice predviđate da je bayern već finalista intergalaktičkog kupa sa FC Aliens Andromeda, recite mi kako će biti naredne sedmice? Čim se jedna izgubi odmah dno, čim se dobije odmah euforija (čast pravim navijačima kao što su ribery, gero, šečer, rz...). Smiješno.

Bayern je bio bolja ekipa sinoć. Nisam htio ništa da komentarišem dok nisam pogledao snimak u miru. Golovi su pali nakon grešaka igrača Wolfsburga, Barzagli nije imao svoju noć sinoć ali ono što je problem Wolfsburga jeste Armin Veh, koji ne zna postaviti igru na pravi način i sukladnu protivniku sa kojim igraju. Treba mu dati još vremena.

Ja sam i prošle sedmice, nakon poraza on Mainza, isticao da je bayern jaka ekipa koja je imala loš dan i koja će biti glavni favorit za titulu ove godine. Naravno, i nakon ove utakmice isto mislim ali isto tako mislim da je Wolfsburg odlična ekipa, koja najozbiljnije konkuriše za prva tri mjesta, odnosno za LP i naredne godine, što bi bio fantastičan uspjeh.

Oni što su usuli drvlje i kamenje na misketa i džeku pojma o fudbalu nemaju i toplo im preporučujem da se odmah uhvate nekog drugog sporta kao što su vateropolo, bočanje ili šah. Momci su i sinoć bili odlični ali u jednoj onakvoj utakmici cijeli tim mora biti dobar. Pa na Misketu i Džeki su vječito visila po 2-3 bayernova igrača a to su morali iskoristiti ostali u ekipi, što nije bio slučaj.

Čestitke pravim navijačima bayerna. Ovim ostalim predlažem da sačekaju još par kola da vide ko je najbolji pa da se onda odluče za koga navijati.

Pozdrav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 avg 2009, 12:43

ma pitanje je kako bi se ovo zavrsili da im nije bilo Riberya i Madridiste :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 12:53

To madridista forget. Sad ga oslovljaji kao div iz Bavarske. :mrgreen: :mrgreen:
Ko zna kako bi bilo, da nije bilo njih dvojice, ali vidio si da su i u prvom poluvremenu bez njih igrali dobro, i na kraju krajeva dali su gol. A bio bi vjerovatno neki drugi Ribey ili Robben, da nema njih!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 12:58

Ma sa Bayernovim sastavom i konkurencijom zucker bi osvojio slataru :mrgreen: ...valja napravit nešto u LP...pitanje je dali možete dati koliko možete primiti..kao i mi...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 13:33

Pa nevjerujem ja da bi Bayern pusti Riberya nakon utakmice od sinoc!!! Davno je izjavio UH da nece pustiti Bilala, a i on je sam izjavio da mu je lijepo u Bayernu!!!!! Pa brate imate vi predobrih igraca u Realu, ne treba Bilal!!! :mrgreen: :mrgreen: Sto se tice odlazaka, mislim da bi VdV mogao otici, a to je sigurno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 30 avg 2009, 13:40

BrnJeeH je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Genghis je napisao/la: Pazi sad ovo : Sneider 15mil, Robben 25mil = 40mil ; Benzema = 35mil ... nema potrebe da sta komentarisem ...
Ma ne mozes ti to njima objasniti. Ne shvataju koliko su para dali i kako lose sve to moze zavrsiti. A mislim... prodati (otjerati) takva dva igraca... :roll: Ma to samo Circo moze. :mrgreen:
Otjerati? - Ti mislis da je Robben otjeran? - nikad on ne bi pristao na klupu

@omerbavarac - lass je, jos otkako je dosao, uvijek drzao ekipu Reala, i Robben je bio jedan prosjecni igrac.. sad ce biti to pises zato sto je otisao u Bayern, da ti odmah kazem to sam uvijek mislio i sve te postove imas na temi Real Madrid CF
ali ne govori to nista o robbenu vec o t vom poznavanju tacnioje ne poznavanju fudbalske igre Robben nije prosjecan Robbben nije odbar Robben nije odlican Robben ce ove godine aBd pa ga zaobidju ovrede biti jedan od trinajbolja fudbalera svijeta i to je n jegov realan domet sa onakom brzinom i sutem moze da radi sta hoce a tek kako mu je ubrzanje pa j.bo ferarija, nevjerovatno da ste vi realovci talentovani za izbor fudbalera isto ko i presjednik vam i zato ce te osvojiti .... ma nece te nista osvojiti i tako vam i treba.
U ime Gospodara...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 13:48

Ovaj James nije fanatik Reala...čudno..ja mislim da je Ribi kaparisan sljedeče godine 100%..kako bi Valdano i Hoenes..Pero i Rumenigen sjeli za isti stol...to je dogovoreno...

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 30 avg 2009, 13:51

Raul_64 je napisao/la:Ovaj James nije fanatik Reala...čudno..ja mislim da je Ribi kaparisan sljedeče godine 100%..kako bi Valdano i Hoenes..Pero i Rumenigen sjeli za isti stol...to je dogovoreno...

a je li tebi realno prodati robben i snajdera jeftinije nego sto kupis alonsa ili benzemu da ne pricam o istrosenom ronaldu koji je jedno 4 X skuplji od ove dvojice zajedno e Kaku ne treba dirati nisu ga skupo ni platili on je klasa za sebe i uvijek ce biti...
U ime Gospodara...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 13:57

a je li tebi realno prodati robben i snajdera jeftinije nego sto kupis alonsa ili benzemu da ne pricam o istrosenom ronaldu koji je jedno 4 X skuplji od ove dvojice zajedno e Kaku ne treba dirati nisu ga skupo ni platili on je klasa za sebe i uvijek ce biti...[/quote]

To Pero neželi Calderonove igrače...glup je to potez nisam rekao da nije..Alonsa su pretplatili €30...pa Lass je izmislio fudbal za njega...ali eto drži konce igre...reče eminentni komentator sinoć....a za Benzemu se neslažem..
vrijedi tih €35miliona. pa kao Gomez..sam što Benz ima 21god. i več tri odlične sezone iza njega..za dvije,tri godine bi če zlatana kopačka evrope...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 30 avg 2009, 14:19

Uli kaze nema vise transfera !

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... s-aus.html

Znaci nista od Rafinhe.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 30 avg 2009, 18:28

secer je napisao/la:kaizer je rekao da im u odbrani ne teba pojacanja jer imaju jakog demikelisa, a i badst. je odlican
za rafinju je rekao da treba dobro razmisliti prije nego se kaze NE (ovo meni zvuci k´o francov amin na dovodjenje raf.) jer tesko da se igrac tog kalibra pojavi na trzistu a da je tako jeftin
goloman, goloman..
na pomen trutana il´ kako vec bi, samo se nasmijao..evo ovako :) i rekao da bi, poslije onakve predstave buta, pitanje golmana trebalo biti zavrseno(sta cova odbraniii dzekii.. :shock: )
e, sta je mindze, ovaj nindze, sta sam vam govorio, hah :lol:
mozda slijedece godine, ali ove ce da brani h.jbutko ;)
mario?-kanta
nikada necu preboljeti to sto dzeko nije presao u bayern!
cvrsto vjerujem da je wolfs pobjedio studg. dzeko bi bio taj koji nosi curveni dres :(
onakve sanse fulat..jah protiv nacetih vukova, al´ protiv neke top momcadi to bi bilo ravno samoubistvu.
za razliku od dzeke ovaj nas livadar nikada nece moci pratiti robbena i riberija :evil:
Ne slažem se u vezi Gomeza... i polahko iz utakmice u utakmicu sve će jači biti, kao i cijeli tim Bayerna!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 avg 2009, 18:36

Šteta za Rafinhu, dobar igrač za samo 10 miliona. Uli je opet škrt postao. Znao sam ako pobjede da neće dovesti nikoga. Da je Butt primio neki smiješan gol , došao bi čak i novi golman. A ne znam, odbrana nam je pravo kritična, Pranjić najveći promašaj Bundeslige. Olić je čudesno odigrao u dosadašnjem djelu sezone. Muller je igračina. Sve u svemu napad je među top 5 u Europi a odbrana je iza 10 mjesta , čak i gore, ali zna se kada ono kažu "Napad je najbolja odbrana".

Vidjeli smo da je Bayern dozvolio Edinu slalom u šesnestercu, i onda još par prilika, to se ne smije dešavati u LP, alp želimo do polufinala što je po mojim predviđanjima maksimum za ovu sezone. Sljedeće sezone ako Bog da, novi golman, desni bek i novi štoper i onda imamo tim sposoban za najveće domete, trenutno je za velike domete.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2009, 19:01

steta sto nam se rfinja nece pridruziti :(
vjerujem da sinosnjih 3:0 kod uprave probudilo onu bolesnu aroganciju pa su pomislili kako ih vise niko ne moze pobjediti. ok, za bl je to dovoljno, a lp?
do ulaska robbena i riberija utakmica i nije bila jednostrana.
bas mi je zao sto dzeko nije zabio one 2 100% sanse jer bi se u tom slucaju cicije iz uprave odlucile na dovodjenje rafinje.
protiv vrhunskih momcada ala prva 4 iz engleske ili dva iz spanije, riberi i roben nece imati toliko mjesta kao protiv bl klubova i vrlo je bitno imati jake bekove koji ce ih podrzavati.
zar su pranjic ili brafhajd ta klasa koja ce podrzavati riberija?-sigurno je da nisu.
lam, koji je deno barm 30% slabiji nego lijevo, nije u stanju uraditi sa robbenom ono sto je radio sa riberijem.
samo me zanima koji dilov moze ispustiti dobitnu kombinaciju tj. lam-riberi i upustiti se u neke avanture zvane pranjici, brafhajdi i slicne.
jos pred sezonu arogantna uprava je govorila kako im je cilj doci daleko u lp.
l.v.g. to planira sa formacijom 4-3-3 ali, ruku na srce, nemamo mi igraca za tu formaciju.
demikelis i badst. bi mozda i mogli proci, lam sigurno, ali nam fali jos jedan celicni bek.
problem sa kojim se borimo toliko dugo ne rjesava se prko noci dovodjenjem pranjica, brafhajda.., nego mjesecima.
timo+pranja+brafhajd=20 miliona.
100% sam ubjedjen da bi inter za tu lovu + lucio dao onog maicona.
jah, lahko je biti general poslije bitke..ali zar nam je trebao napadac pored reprezentativnih napadaca ala kloze, toni, olic ali i mali muler koji ce ostale mozda i zasjeniti.
35+7+2=44 :mrgreen:
znaci, herr oranje, stara, dobra 4-4-2 formacija i puna saka brade :mrgreen:
eh, nebi ja bio bosnjo a da se ne osvrnem na naseg dijOmanta :)
citam kako her virtual vec u nekoliko posteva kritikuje dzekinu odluku da ostane u wolfsburgu pa ponavlja kako je trebao otici kada je bio na vrhuncu.
bas me zanima na kakvom je to on vrhuncu bio?
u prosloj sezoni dzeko je bio na 80% svojih mogucnosti a tih 20% koje mu fale moze dobiti samo u bl.
prosla i ova godina su vrijeme u kojem se zito odvaja od kukolja iliti, u nasem slcaju, top igrac od prosjecnih.
protivnici su procitali naseg edina i vec na samom pocetku se vidi koliko mu je teze u odnosu na proslu godinu.
to je odlicno jer ce dzeko morati mobilisati i onih 20% a kada to ucini obistinit ce se ona cirina kako ce dzeko biti bolj od ibrahimovica.
cvrsto sam ubjedjen da ce dzeko to i postici.
po meni igrac neogranicenih kapaciteta i kada doda tih 20% moze otici u klub ala celsi i to bez brige da li ce igrati u prvih 11, nego cvrsto ubjedjen kako bi bio medju 11 u svakom klubu na svijetu.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 19:13

Raul_64 je napisao/la:Ma sa Bayernovim sastavom i konkurencijom zucker bi osvojio slataru :mrgreen: ...valja napravit nešto u LP...pitanje je dali možete dati koliko možete primiti..kao i mi...
Evo upravu sam zucker bi mogao osvojiti salataru :D a dobra mu je i matematika..ti meni ..ja tebi..i eto...
u ovom postu sam primjetio poštovanje sa strane zuckera za Perin Madrid....mora da je izgubio koncentraciju na trenutak....pa ljudi imate Lelu svatite več jednom i iskoristite njegov talenat...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2009, 19:15

ok davude imas pravo na svoje misljenje ;) mozda cak vidis i ono sto ja ne vidim
sjecam se izjave kajzera u kojoj je rekao da su prije gomeza razmisljali o dovodjenju dzeke ali su odustali posto si ga nisu mogli priustiti :shock: ja ja gomez je gomez al dzeko je gomez x 2
akcija miske i dzeko..pa brza im je bila kontra od ri-ro-ve jucerasnje ;)
sjet se tog gola ili ibijevog bayernu pa to uporedi sa mariovim krkanlukom jucer..balvan :twisted:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2009, 19:24

Raul_64 je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Ma sa Bayernovim sastavom i konkurencijom zucker bi osvojio slataru :mrgreen: ...valja napravit nešto u LP...pitanje je dali možete dati koliko možete primiti..kao i mi...
Evo upravu sam zucker bi mogao osvojiti salataru :D a dobra mu je i matematika..ti meni ..ja tebi..i eto...
u ovom postu sam primjetio poštovanje sa strane zuckera za Perin Madrid....mora da je izgubio koncentraciju na trenutak....pa ljudi imate Lelu svatite več jednom i iskoristite njegov talenat...
predlozi me upravi :D
sala je sala ali ako cemo ozbiljno taj real itekako pripada u grupu top 8 klubova.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 30 avg 2009, 21:10

BrnJeeH je napisao/la:evo valdano vas spasava :D http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 00944.aspx
jbm ga u usta zvaljava,bolje da nam je izvrsni direktor Zidane neg ovaj seljak 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.