FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dogovorili ste sa Maksumićem, još samo da on ovih dana riješi spor sa Sarajevom .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Izvor ?dzenan01 je napisao/la:Dogovorili ste sa Maksumićem, još samo da on ovih dana riješi spor sa Sarajevom .
Kanton Sarajevo ce ove godine dodijeliti FK Olimpic 220 000 km,a nas kanton Slobodi koliko ce dati ?? Nulaaaaa !
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 18 feb 2012, 20:28, ukupno mijenjano 2 puta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
mahalaharry_90 je napisao/la:Izvor ?dzenan01 je napisao/la:Dogovorili ste sa Maksumićem, još samo da on ovih dana riješi spor sa Sarajevom .
Odavno stoji ta prica oko Maksumica, on je sam reko da ako ne pronadje inostrani angazman dolazi u Slobodu (to je bilo prije odluke Apleacione komisije) jer se on nadao da ce uspjet raskinut ugovor sa Sarajevom, uglavnom posto nema ino angazmana jedina prepreka trenutno je njegov ugovor sa Sarajevom.
Pripremama tuzlanske Slobode prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba priključio se dvadesetpetogodišnji Japanac Takeshi Miki
koji igra na poziciji lijevog bočnog, te je u dosadašnjoj karijeri nastupao za ekipu Singapura. On će se kroz probni rad pokušati nametnuti treneru Slobode Darku Vojvodiću.
-Takeshi Miki je odigrao pola sata u kontrolnom susretu u Gradskom vrtu protiv ekipe Osijeka. Trenirat će sa nama jedno izvjesno vrijeme, te kroz probni rad pokušati zadovoljiti ukuse stručnog štaba i potpisati ugovor-rekao je u razgovoru za vidiportal.ba trener Slobode Darko Vojvodić.
Izvor je vidoviti portal, al samo sto me cudi u drugom tekstu na istom portalu gdje su napisani sastavi uopste nema tog igraca...
Pripremama tuzlanske Slobode prema saznanjima do kojih je došao vidiportal.ba priključio se dvadesetpetogodišnji Japanac Takeshi Miki

-Takeshi Miki je odigrao pola sata u kontrolnom susretu u Gradskom vrtu protiv ekipe Osijeka. Trenirat će sa nama jedno izvjesno vrijeme, te kroz probni rad pokušati zadovoljiti ukuse stručnog štaba i potpisati ugovor-rekao je u razgovoru za vidiportal.ba trener Slobode Darko Vojvodić.
Izvor je vidoviti portal, al samo sto me cudi u drugom tekstu na istom portalu gdje su napisani sastavi uopste nema tog igraca...

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Ma nema tu neke prepreke. Sarajevo mu je dužno 2 plate TJ. oko 5 000 KM a on neće da oprosti taj dug, dok mu mi nudimo papire u zamjenu za oprost tako da vjerujem da će se dogovoriti ubrzo.classic je napisao/la:Odavno stoji ta prica oko Maksumica, on je sam reko da ako ne pronadje inostrani angazman dolazi u Slobodu (to je bilo prije odluke Apleacione komisije) jer se on nadao da ce uspjet raskinut ugovor sa Sarajevom, uglavnom posto nema ino angazmana jedina prepreka trenutno je njegov ugovor sa Sarajevom.
Ajd nadam se da ce doci Maksumic, mislim da ce on uskoro dobit papire i on dolazi kod nas, a rekao je i sam da zeli da igra sa Hadzicem. Maksumic bi bio veliko pojacanje sigurno, jos kad bi Cejvanovic potpisao bilo bi to super, i da se Joguncic oporavi brzo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Miki Takesi na probi u Slobodi .Ima 25 godina i dolazi iz Japana i igra lijevog bocnog.. info vidoviti portal
Evo nasao sam i jedan klip od ovog momka ..
[youtube][/youtube]

Evo nasao sam i jedan klip od ovog momka ..
[youtube][/youtube]

Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi 

Ne vjerujem da smo imalinime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi

Morat cete platiti odstetu nekom od Chao Lin butikanime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi

Ovaj je igrao u Unisu iz Vogosce 1. dio sezone...On i jos jedan crnac... Uglavnom veze nemaju ni jedan, odbijaju se lopte od njih...
Kojom vezom kod vas zavrsi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a 5% odštete ide Hu Fang Won klubuL_blancos je napisao/la:Morat cete platiti odstetu nekom od Chao Lin butikanime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Posljenji angazman imao u SingapuruArogantni je napisao/la:Ovaj je igrao u Unisu iz Vogosce 1. dio sezone...On i jos jedan crnac... Uglavnom veze nemaju ni jedan, odbijaju se lopte od njih...

Provjeri bolje... Ne znam je l' igrao u Ligi al' sa motao pola godine po Vogosci i Sarajevu(gradu)...fukara87 je napisao/la:Posljenji angazman imao u SingapuruArogantni je napisao/la:Ovaj je igrao u Unisu iz Vogosce 1. dio sezone...On i jos jedan crnac... Uglavnom veze nemaju ni jedan, odbijaju se lopte od njih...
Kojom vezom kod vas zavrsi...tako da lupas bezveze , kakav unis bolan
Arogantni ti ne znas sta bi prije slago, kontas da cu povjerovat u te tvoje price, prvo govoris igrao 1.dio sezone u Unisu , a onda govoris ne znam jel igrao , znam da se motao po vogosci, i ko ce tebi sad vjerovat.
provjeri slobodno... Pa vidi jesam li u pravu... Znam da je trenirao, on i jos jedan crnac(Francuz)...fukara87 je napisao/la:Arogantni ti ne znas sta bi prije slago, kontas da cu povjerovat u te tvoje price, prvo govoris igrao 1.dio sezone u Unisu , a onda govoris ne znam jel igrao , znam da se motao po vogosci, i ko ce tebi sad vjerovat.
Sad da li su igrali to ne znam, a i to mogu provjeriti iako nisam iz Vogosce, al' cesto sam tamo pa poznam neku raju...
A i vidjao sam ga po Vogosci... Ovog Takeschia i Babatoundea...
Miki kamikaza
po ovom klipu bi se moglo reci da je brz ,a takav nam i treba 

I da.. Imali smo cajniza u Olimpicu.. Skroz nizak igrac,sjecam se kako je Isakovica mjesao jednom..nime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi
uopste momak ne izgleda lose. pogledaj malo bolje dal zna sutat loptu. i da li se odbija od njega
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma kakvi nece ovaj proci 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.