Izvor ?dzenan01 je napisao/la:Dogovorili ste sa Maksumićem, još samo da on ovih dana riješi spor sa Sarajevom .
Kanton Sarajevo ce ove godine dodijeliti FK Olimpic 220 000 km,a nas kanton Slobodi koliko ce dati ?? Nulaaaaa !
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Izvor ?dzenan01 je napisao/la:Dogovorili ste sa Maksumićem, još samo da on ovih dana riješi spor sa Sarajevom .
mahalaharry_90 je napisao/la:Izvor ?dzenan01 je napisao/la:Dogovorili ste sa Maksumićem, još samo da on ovih dana riješi spor sa Sarajevom .
Ma nema tu neke prepreke. Sarajevo mu je dužno 2 plate TJ. oko 5 000 KM a on neće da oprosti taj dug, dok mu mi nudimo papire u zamjenu za oprost tako da vjerujem da će se dogovoriti ubrzo.classic je napisao/la:Odavno stoji ta prica oko Maksumica, on je sam reko da ako ne pronadje inostrani angazman dolazi u Slobodu (to je bilo prije odluke Apleacione komisije) jer se on nadao da ce uspjet raskinut ugovor sa Sarajevom, uglavnom posto nema ino angazmana jedina prepreka trenutno je njegov ugovor sa Sarajevom.

Ne vjerujem da smo imalinime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi
Morat cete platiti odstetu nekom od Chao Lin butikanime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi
a 5% odštete ide Hu Fang Won klubuL_blancos je napisao/la:Morat cete platiti odstetu nekom od Chao Lin butikanime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi
Posljenji angazman imao u SingapuruArogantni je napisao/la:Ovaj je igrao u Unisu iz Vogosce 1. dio sezone...On i jos jedan crnac... Uglavnom veze nemaju ni jedan, odbijaju se lopte od njih...
Kojom vezom kod vas zavrsi...
Provjeri bolje... Ne znam je l' igrao u Ligi al' sa motao pola godine po Vogosci i Sarajevu(gradu)...fukara87 je napisao/la:Posljenji angazman imao u SingapuruArogantni je napisao/la:Ovaj je igrao u Unisu iz Vogosce 1. dio sezone...On i jos jedan crnac... Uglavnom veze nemaju ni jedan, odbijaju se lopte od njih...
Kojom vezom kod vas zavrsi...tako da lupas bezveze , kakav unis bolan
provjeri slobodno... Pa vidi jesam li u pravu... Znam da je trenirao, on i jos jedan crnac(Francuz)...fukara87 je napisao/la:Arogantni ti ne znas sta bi prije slago, kontas da cu povjerovat u te tvoje price, prvo govoris igrao 1.dio sezone u Unisu , a onda govoris ne znam jel igrao , znam da se motao po vogosci, i ko ce tebi sad vjerovat.
I da.. Imali smo cajniza u Olimpicu.. Skroz nizak igrac,sjecam se kako je Isakovica mjesao jednom..nime_tm87 je napisao/la:Ne znam jesmol ikada imali cajniza u ligi
Na klipovima Lazar Popovic djeluje kao najbolji napadac svijeta, a u stvarnosti si vidio kakav je igrac....Truba obicna... Uostalom svaki igrac ce na klipove stavljati sam one dobre stvari koje je uradio...fukara87 je napisao/la:uopste momak ne izgleda lose. pogledaj malo bolje dal zna sutat loptu. i da li se odbija od njega![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.