FK Slavija

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Devil » 08 feb 2012, 21:56

Dragan11 je napisao/la:Zna li se da li ce otici na pripreme?
Ja i ti vise sa tim pripremama i pojacanjima. :roll:
? % не ' " " " & " Сарајева. " " " су ? ? $, $ су у ? " $ ?.

? су се ? 20. јануара " по ? " у ? & се ? ? 06. &. $ $ $ ? " ? " " " & " Сарајева јер " х ? " ? на &
-Све ' ?, $ % у ? ? турс у & $ је " ? " " " " за " $ сезоне. То је ? $ нас, а све ? " у % ". & је " Сарајево ? " " ? " $ " " ", не ' $ ?, ' а ? $ &, & $ се " ? " " ". " се створе ? ? - пут & – & $ ", $ ?.
? " ' $ "
-Јасно је $ " " % &, ? ? је " у најтежој ". $ " Сарајево па " " " " су " у ? " ? " не & " у & су стању. " ? ' % " " " ? " ' " а не ' " " у $, " се " ". " " ? СЦ ? & " ?, & се $ ?, ? то " $-$ " све $ је ? ?. Поготово % & прогнозе " ", / се нове $ – & ".
", " $ " " ' " '
-То - " " % $. ? - & " ? " ' $ $ " $ " " & тога & ? о ? / $ сезоне. ? је " ' $ – " ? " " $ у &. $ ' ' $, " " $ ", а јасно је $ $ & " снаге & $ на " " " ? " & " се % " $ & " – " је $ ".

" " ' ? се у "
" су ? $ ? " у ? $ " & готово је " $ - " ". Јован " " ' ? " ? " " % је " - & $ $ $ на ? ¥ ? " " Сарајева.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dragan11
Kontakt:

Post Postao/la Dragan11 » 08 feb 2012, 22:32

Pa sta cu kada me zanima :(

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 09 feb 2012, 13:54

Dragane evo kad te zanima, ja znam da sam vaše igrače vidio jučer na Ilidži hodaju svi, đir bacili, došli su iz pravca hotela Hollywood i otisli u pravcu IV Gimnazije :D znaci đir oko skole do hotela opet, valjda.
je li ravno ovo? je li ravno?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2012, 15:04

Zgembo Adislić je napisao/la:Dragane evo kad te zanima, ja znam da sam vaše igrače vidio jučer na Ilidži hodaju svi, đir bacili, došli su iz pravca hotela Hollywood i otisli u pravcu IV Gimnazije :D znaci đir oko skole do hotela opet, valjda.
To ti pise i u gornjem tekstu,doduse ne svaki pokret :D ,vec da kada nisu u mogucnosti vec da treniraju u Lukavici da bar idu na Ilidzu da treniraju. ;)

Kad smo vec kod toga,gde imaju dole trenirati,neki stadioncek sa vestackom ili ? :?

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 09 feb 2012, 15:16

Devil je napisao/la:
Zgembo Adislić je napisao/la:Dragane evo kad te zanima, ja znam da sam vaše igrače vidio jučer na Ilidži hodaju svi, đir bacili, došli su iz pravca hotela Hollywood i otisli u pravcu IV Gimnazije :D znaci đir oko skole do hotela opet, valjda.
To ti pise i u gornjem tekstu,doduse ne svaki pokret :D ,vec da kada nisu u mogucnosti vec da treniraju u Lukavici da bar idu na Ilidzu da treniraju. ;)

Kad smo vec kod toga,gde imaju dole trenirati,neki stadioncek sa vestackom ili ? :?
jbg nisam ni čit'o tekst. S obzirom na snijeg, ne vjerujem da im ista preostaje osim dvorane i teretane. Jedino ako neko nije očistio stadion Famosa ili Igmana, ali čisto sumnjam.
je li ravno ovo? je li ravno?

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 09 feb 2012, 21:35

Ujtru u 9 se krece put prema Baru...Znači od sutra su na pripremama....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Dragan11
Kontakt:

Post Postao/la Dragan11 » 09 feb 2012, 23:07

Jesi li siguran? A ovo vrijeme?

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 10 feb 2012, 02:43

Dragan11 je napisao/la:Jesi li siguran? A ovo vrijeme?
100% tačno....imam kontakt s par igrača pa tako da znam....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 feb 2012, 00:50

& $ $ $ у " ? $ ? су се ? у ? &.

$ - " & $ - " " " " у $ 15 $ 20 $.
- По ? " ' пут је " $ за 06. & ? & $ путева ? " $ ? ' " на &. " су ? ?, " " & $ ' " " ? у ? % ' $ ?. Поготово, % ' ?

у ? $ ' $-" ? " а то ' је ? ' $, " " $ ". ? ' $ " на " " " " ? ? " $ ' % " пут ? на терен. " ' ? $ $ " $ " а & у & & пет – % " - $ на " " на " ? " " је $ ¥ " ' у $ на јесен – & ? ", % ¥ % ?

' " је ? ?: $ ?, & ", " &, ? $, " /, $ ? " ' $ & " " Горан " $ је " $ $ не путују " $ са " ' " $ ", ? " те " " " су јесенас ? $ ?: $ ", ? ", ? Урта, ' ?. & $ ' " " $ " " $ ?.

$ ¥ % ? ", $ " " $ ', те " & % у & су ?: ?: & $, Стефан " " ? & те 18 ": Ђорђе ?, $ Папаз, ? $, % $, Горан ", $ ?, Горан ", " &, Огњен $, & ", ' $, $ ?, & ", " &, $ ", ' %, " /, ? $.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2012, 18:58

Slavija se izgleda odlicno sprema za nastavak sezone.Gutovic je uveo neke novine u rad,i ono sto je najbitnije konacno je Slavija dobila napadace u ekipi,igrace koji ce da tresu mreze.
Do sada su na 100% ucinku pobeda.

Prvo je jos u Sarajevu u prvoj utakmici nastradala Sutjeska iz Foce(Peljto 2x,Rasevic,Pusara,Todorovic,Sadikovic),zatim se otislo na pripreme u Bar,gde je prvo dosla pobeda protiv srpskog nizeligasa Radnickog iz Surudlice 2:1(Vidic 2x),zatim je nastradao i Bar sa 3:0 (Vidic,Peljto,Pusara),pa onda Celik iz Niksica 1:0 (Karamatic) i na kraju Mladost iz Podgorice opet 1:0 i opet strelac Vidic.

IZgleda da su u malom Peljti koji je dosao iz Sarajeva i malo starijem Vidicu iz Radnickog iz Kragujevca dobili lep napadacki tandem koji ce zajedno sa malim Pusarom koji je vec starosedelac u Slaviji pokusati da sto vise puta zatresu mrezu protivnika.A kako kaze Gutovic to jos nije kraj sa pojacanjima,pogotovo sto sada nedostaje jedno mesto u centralnom delu veznog reda nakon (ne)ocekivanog odlaska Seslije.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 feb 2012, 19:02

Drago mi je da Peljto napokon trese mreže. Dobar je igrač, samo ako mu u Slaviji pruže šansu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 feb 2012, 19:08

dzenan01 je napisao/la:Drago mi je da Peljto napokon trese mreže. Dobar je igrač, samo ako mu u Slaviji pruže šansu .
Koliko vidim na pripremama uigrava se tandem Peljto-Vidic a Pusara ulazi sa klupe sto bi znacilo da ce oni i biti udarna igla u nastavku sezone.
Videcemo sada,najavljen je dolazak Dragoslava Djokica igraca koji je prosao vecinu mladjih selekcija Srbije,napadac. ;)

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 feb 2012, 22:19

I očekivao sam da Slavija dovede par iskusnijih igrača , jer im gori pod nogama . Ali, opet vjerujem da će i Peljto dobijati šansu uz Vidića i tog novog. Pušaru sam zapamtio prošle sezone na grbavici kada je promašio nemoguće, ali mlad je ...
Šta je sa Oglečevcom, nema ga na ovom spisku ?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2012, 00:46

dzenan01 je napisao/la:I očekivao sam da Slavija dovede par iskusnijih igrača , jer im gori pod nogama . Ali, opet vjerujem da će i Peljto dobijati šansu uz Vidića i tog novog. Pušaru sam zapamtio prošle sezone na grbavici kada je promašio nemoguće, ali mlad je ...
Šta je sa Oglečevcom, nema ga na ovom spisku ?
Nedimu je pred mec sa Sarajevom na pocetku sezone neko na treningu uleteo klizeci i neku mu zajebanu povredu "dao",pa je to razlog sto jos nije spreman za igru. ;)

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 20 feb 2012, 10:03

kako je ovo sve krenulo može se reći da Slavija ima velike šanse za opstanak. jest da je zaostak poveliki ali se možestići pogotovo kad bi se ušlo u neku seriju pobjeda... vidječemo koliko je sve to realno očekivati.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2012, 12:25

U Slaviju stigao i Jovan Vujanic,lepo pojacanje,igrao za Modricu iz Maksime a prosle godine nosio dres Slobode iz Uzica.Mlad,'92 godiste igra na poziciji stopera.

Inace Slavija odigrala prvu utakmicu na pripremama bez datog gola,ali opet i bez primljenog,0:0 sa Mornarom.A u cetvrtak ce na megdan Spartaku ZV.Usled pomeranja prvenstva uprava je odlucila da Slavija u Baru ostane do 1.marta.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 21 feb 2012, 12:27

Devil je napisao/la:U Slaviju stigao i Jovan Vujanic,lepo pojacanje,igrao za Modricu iz Maksime a prosle godine nosio dres Slobode iz Uzica.Mlad,'92 godiste igra na poziciji stopera.

Inace Slavija odigrala prvu utakmicu na pripremama bez datog gola,ali opet i bez primljenog,0:0 sa Mornarom.A u cetvrtak ce na megdan Spartaku ZV.Usled pomeranja prvenstva uprava je odlucila da Slavija u Baru ostane do 1.marta.
Da li se tu radi o posudbi?
Veliki je potencijal ali u Slobodi nije dobio ni minute prošlu polusezonu, Slavija je pametan izbor

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2012, 20:14

sony_91 je napisao/la:
Devil je napisao/la:U Slaviju stigao i Jovan Vujanic,lepo pojacanje,igrao za Modricu iz Maksime a prosle godine nosio dres Slobode iz Uzica.Mlad,'92 godiste igra na poziciji stopera.

Da li se tu radi o posudbi?
Veliki je potencijal ali u Slobodi nije dobio ni minute prošlu polusezonu, Slavija je pametan izbor
Ne bih ti to znao reci stvarno,da li je pozajmica u pitanju.
Jbg on je u Slobodi na svojoj poziciji imao jednog od najboljih stopera lige Maksimovica koji je sada presao u Crvenu Zvezdu,te jos Vasilica,Gojkovica,Culibrka,sve igraci koji su bili standardni i koji su igrali u odbrani na razlicitim mestima tokom sezone.Pravo resenje za Slaviju svakako jeste,mislim da bi sa Papazom trebao da cini taj tandem ispred gola.

bato
Kontakt:

Post Postao/la bato » 21 feb 2012, 23:21

Marko Savinovic je jedini igrac koji je bio pravo pojacanje za slaviju ali nije ostao.Zasto.Odigrao je ukupno minuta kao svi ovi iz kg.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 23 feb 2012, 16:00

Vukašine dobro došao nazad
$ ? $ ? ? " " ".

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.