FK Slavija
Re: FK Slavija
Pa sta cu kada me zanima 
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Dragane evo kad te zanima, ja znam da sam vaše igrače vidio jučer na Ilidži hodaju svi, đir bacili, došli su iz pravca hotela Hollywood i otisli u pravcu IV Gimnazije
znaci đir oko skole do hotela opet, valjda.
je li ravno ovo? je li ravno?
To ti pise i u gornjem tekstu,doduse ne svaki pokretZgembo Adislić je napisao/la:Dragane evo kad te zanima, ja znam da sam vaše igrače vidio jučer na Ilidži hodaju svi, đir bacili, došli su iz pravca hotela Hollywood i otisli u pravcu IV Gimnazijeznaci đir oko skole do hotela opet, valjda.
Kad smo vec kod toga,gde imaju dole trenirati,neki stadioncek sa vestackom ili ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
jbg nisam ni čit'o tekst. S obzirom na snijeg, ne vjerujem da im ista preostaje osim dvorane i teretane. Jedino ako neko nije očistio stadion Famosa ili Igmana, ali čisto sumnjam.Devil je napisao/la:To ti pise i u gornjem tekstu,doduse ne svaki pokretZgembo Adislić je napisao/la:Dragane evo kad te zanima, ja znam da sam vaše igrače vidio jučer na Ilidži hodaju svi, đir bacili, došli su iz pravca hotela Hollywood i otisli u pravcu IV Gimnazijeznaci đir oko skole do hotela opet, valjda.
,vec da kada nisu u mogucnosti vec da treniraju u Lukavici da bar idu na Ilidzu da treniraju.
![]()
Kad smo vec kod toga,gde imaju dole trenirati,neki stadioncek sa vestackom ili ?
je li ravno ovo? je li ravno?
-
ultra_slavija
- Kontakt:
Ujtru u 9 se krece put prema Baru...Znači od sutra su na pripremama....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
Jesi li siguran? A ovo vrijeme?
-
ultra_slavija
- Kontakt:
100% tačno....imam kontakt s par igrača pa tako da znam....Dragan11 je napisao/la:Jesi li siguran? A ovo vrijeme?
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
& $ $ $ у " ? $ ? су се ? у ? &.
$ - " & $ - " " " " у $ 15 $ 20 $.
- По ? " ' пут је " $ за 06. & ? & $ путева ? " $ ? ' " на &. " су ? ?, " " & $ ' " " ? у ? % ' $ ?. Поготово, % ' ?
у ? $ ' $-" ? " а то ' је ? ' $, " " $ ". ? ' $ " на " " " " ? ? " $ ' % " пут ? на терен. " ' ? $ $ " $ " а & у & & пет – % " - $ на " " на " ? " " је $ ¥ " ' у $ на јесен – & ? ", % ¥ % ?
' " је ? ?: $ ?, & ", " &, ? $, " /, $ ? " ' $ & " " Горан " $ је " $ $ не путују " $ са " ' " $ ", ? " те " " " су јесенас ? $ ?: $ ", ? ", ? Урта, ' ?. & $ ' " " $ " " $ ?.
$ ¥ % ? ", $ " " $ ', те " & % у & су ?: ?: & $, Стефан " " ? & те 18 ": Ђорђе ?, $ Папаз, ? $, % $, Горан ", $ ?, Горан ", " &, Огњен $, & ", ' $, $ ?, & ", " &, $ ", ' %, " /, ? $.
Slavija se izgleda odlicno sprema za nastavak sezone.Gutovic je uveo neke novine u rad,i ono sto je najbitnije konacno je Slavija dobila napadace u ekipi,igrace koji ce da tresu mreze.
Do sada su na 100% ucinku pobeda.
Prvo je jos u Sarajevu u prvoj utakmici nastradala Sutjeska iz Foce(Peljto 2x,Rasevic,Pusara,Todorovic,Sadikovic),zatim se otislo na pripreme u Bar,gde je prvo dosla pobeda protiv srpskog nizeligasa Radnickog iz Surudlice 2:1(Vidic 2x),zatim je nastradao i Bar sa 3:0 (Vidic,Peljto,Pusara),pa onda Celik iz Niksica 1:0 (Karamatic) i na kraju Mladost iz Podgorice opet 1:0 i opet strelac Vidic.
IZgleda da su u malom Peljti koji je dosao iz Sarajeva i malo starijem Vidicu iz Radnickog iz Kragujevca dobili lep napadacki tandem koji ce zajedno sa malim Pusarom koji je vec starosedelac u Slaviji pokusati da sto vise puta zatresu mrezu protivnika.A kako kaze Gutovic to jos nije kraj sa pojacanjima,pogotovo sto sada nedostaje jedno mesto u centralnom delu veznog reda nakon (ne)ocekivanog odlaska Seslije.
Do sada su na 100% ucinku pobeda.
Prvo je jos u Sarajevu u prvoj utakmici nastradala Sutjeska iz Foce(Peljto 2x,Rasevic,Pusara,Todorovic,Sadikovic),zatim se otislo na pripreme u Bar,gde je prvo dosla pobeda protiv srpskog nizeligasa Radnickog iz Surudlice 2:1(Vidic 2x),zatim je nastradao i Bar sa 3:0 (Vidic,Peljto,Pusara),pa onda Celik iz Niksica 1:0 (Karamatic) i na kraju Mladost iz Podgorice opet 1:0 i opet strelac Vidic.
IZgleda da su u malom Peljti koji je dosao iz Sarajeva i malo starijem Vidicu iz Radnickog iz Kragujevca dobili lep napadacki tandem koji ce zajedno sa malim Pusarom koji je vec starosedelac u Slaviji pokusati da sto vise puta zatresu mrezu protivnika.A kako kaze Gutovic to jos nije kraj sa pojacanjima,pogotovo sto sada nedostaje jedno mesto u centralnom delu veznog reda nakon (ne)ocekivanog odlaska Seslije.
Drago mi je da Peljto napokon trese mreže. Dobar je igrač, samo ako mu u Slaviji pruže šansu .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koliko vidim na pripremama uigrava se tandem Peljto-Vidic a Pusara ulazi sa klupe sto bi znacilo da ce oni i biti udarna igla u nastavku sezone.dzenan01 je napisao/la:Drago mi je da Peljto napokon trese mreže. Dobar je igrač, samo ako mu u Slaviji pruže šansu .
Videcemo sada,najavljen je dolazak Dragoslava Djokica igraca koji je prosao vecinu mladjih selekcija Srbije,napadac.
I očekivao sam da Slavija dovede par iskusnijih igrača , jer im gori pod nogama . Ali, opet vjerujem da će i Peljto dobijati šansu uz Vidića i tog novog. Pušaru sam zapamtio prošle sezone na grbavici kada je promašio nemoguće, ali mlad je ...
Šta je sa Oglečevcom, nema ga na ovom spisku ?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Nedimu je pred mec sa Sarajevom na pocetku sezone neko na treningu uleteo klizeci i neku mu zajebanu povredu "dao",pa je to razlog sto jos nije spreman za igru.dzenan01 je napisao/la:I očekivao sam da Slavija dovede par iskusnijih igrača , jer im gori pod nogama . Ali, opet vjerujem da će i Peljto dobijati šansu uz Vidića i tog novog. Pušaru sam zapamtio prošle sezone na grbavici kada je promašio nemoguće, ali mlad je ...
kako je ovo sve krenulo može se reći da Slavija ima velike šanse za opstanak. jest da je zaostak poveliki ali se možestići pogotovo kad bi se ušlo u neku seriju pobjeda... vidječemo koliko je sve to realno očekivati.
U Slaviju stigao i Jovan Vujanic,lepo pojacanje,igrao za Modricu iz Maksime a prosle godine nosio dres Slobode iz Uzica.Mlad,'92 godiste igra na poziciji stopera.
Inace Slavija odigrala prvu utakmicu na pripremama bez datog gola,ali opet i bez primljenog,0:0 sa Mornarom.A u cetvrtak ce na megdan Spartaku ZV.Usled pomeranja prvenstva uprava je odlucila da Slavija u Baru ostane do 1.marta.
Inace Slavija odigrala prvu utakmicu na pripremama bez datog gola,ali opet i bez primljenog,0:0 sa Mornarom.A u cetvrtak ce na megdan Spartaku ZV.Usled pomeranja prvenstva uprava je odlucila da Slavija u Baru ostane do 1.marta.
Da li se tu radi o posudbi?Devil je napisao/la:U Slaviju stigao i Jovan Vujanic,lepo pojacanje,igrao za Modricu iz Maksime a prosle godine nosio dres Slobode iz Uzica.Mlad,'92 godiste igra na poziciji stopera.
Veliki je potencijal ali u Slobodi nije dobio ni minute prošlu polusezonu, Slavija je pametan izbor
Ne bih ti to znao reci stvarno,da li je pozajmica u pitanju.sony_91 je napisao/la:Da li se tu radi o posudbi?Devil je napisao/la:U Slaviju stigao i Jovan Vujanic,lepo pojacanje,igrao za Modricu iz Maksime a prosle godine nosio dres Slobode iz Uzica.Mlad,'92 godiste igra na poziciji stopera.
Veliki je potencijal ali u Slobodi nije dobio ni minute prošlu polusezonu, Slavija je pametan izbor
Jbg on je u Slobodi na svojoj poziciji imao jednog od najboljih stopera lige Maksimovica koji je sada presao u Crvenu Zvezdu,te jos Vasilica,Gojkovica,Culibrka,sve igraci koji su bili standardni i koji su igrali u odbrani na razlicitim mestima tokom sezone.Pravo resenje za Slaviju svakako jeste,mislim da bi sa Papazom trebao da cini taj tandem ispred gola.
Marko Savinovic je jedini igrac koji je bio pravo pojacanje za slaviju ali nije ostao.Zasto.Odigrao je ukupno minuta kao svi ovi iz kg.
-
Sigurdsson
- Kontakt:
Ja sam i mislio da ce potpisati za Slaviju nakon raskida ugovora sa Borcem,ali mi je ipak bilo sumnjivo njegovo dovodjenje posto je tu vracen Popovic,ali izgleda nakon sto je i Damir otpao,cini mi se da sam procitao da ga je Gutovic precrtao zbog toga sto zeli da se vise posveti faksu,da se otvorila ta pozicija za jos jednog desnog.Mada ja bih licno vise voleo da se tu pokusa isforsirati mali Jankovic,pa ako nesta uspe dobro i jeste,ako ne uspe nikom nista. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.