BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Hare_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Hare_BvB » 19 feb 2012, 23:46

Damir_BvB je napisao/la:Ovo sto je Klopp izjavio da je Hummy dobio temp tokom utakmice je tolika glupost, izveo ga je jer je bio LOS i tacka, i uvjeren sam da je ovo laz sto je reko da je izasao van temp. I svaka mu cast na tome izveo je naseg najboljeg i najkonstantnijeg igraca ove sezone jer je igro lose veliki respekt za to .
Ček', ček' - jel' mene đozle handre, ili ti fakat prvo nazva Jurgena muljatorom, pa mu potom cestita? :mrgreen:

Dama, Dama, koji li si ti zafrkant. :D

I ja, kakav bola' Slomkin ghnoj, primice frtalja k'o i lani. :lol:
ultrasdortmund je napisao/la:Ko god kaze da Barioss-a ne treba prodati i da Götze nije bitan toliko u igri Dortmunda- ON JE GLUP!
Tako je bracuka. :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Klare

Post Postao/la Klare » 20 feb 2012, 00:14

Ovaj vam je upravu za Hummelsa, kakva gripa, kakvi li bakrači.
Low ga prati budnim okom, a izvlakuša je bila, al' dobro možda neko i povjeruje.

Ne umanjujem kvalitet Hummelsa, ali hoću reći kakav je kriterij nekih odavde i ljudi uopšte.
Badstuber igra sezonu bez greške, konstantan je, a da se njemu ovo desi odmah bi pljuštale kojekakve kritike, ne bi se moglo ostati od zvocanja, međutim to je Hummels, koji igra ništa bolju sezonu od već pomenutog Holgija, tako da nikom ništa. ;)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 20 feb 2012, 14:27

slika

Malaga je spremna ocigledno platit 13 mio eura za Phantera . Ako bi mogli izvuc ove pare mozda to ne bi ni bilo tako lose. Ma da sam ja misljenja da ga treba zadrzat jer adekvatnu zamjenu cemo tesko pronac . Taj iz Lecha sto se spominje mi nikako ne mirise, pa covjece mi cemo abd sledece sezone imat dupli krunu abd . I trebamo se dokazat u lp a mi dovodimo tog nesretnika iz Lecha bezveze ... Sto se tice Lucas brat bratu los je bruka je trenutno ali nikakvo cudo treba covjeku dat povjerenja i utakmica i on bi se vratio 100 %, jer tesko onakav igrac moze zaboravit zabijat golove tako da samo vise povjerenja .

Sto se tice pomenute spekulacije, sportski direktor Malage je izjavio sledece : Barrios nam se mnogo svidja, iako u zadnje vrijeme nije mnogo igrao, mi ga i dalje pratimo sama ta cinjenica pokazuje koliko ga cjenimo . Bild prenosi kako su Spanci zapravo sejkovi spremni dat 13 mio eura . Ako se te pare vec mogu izvuc i ako covjek bas zeli ic onda uzet pare i sutit , jer to je plafon sto se izvuc moze ... I onda gledat pregled Primere i tugovat kakvo smo igraca izgubili jer ce se raspucat samo tako po Spaniji 15 do 20 golova moze svakako zabit .

slika

I naravno po ko zna koji put spominje se Gotzeov odlazak. Kako Daily Mail prenosi Arsenal ce dobit budzet za sledecu sezonu 66 mio eura, i naravno prva meta je ko drugi nego trenutno najperspektivniji igrac svijeta Mario Gotze ! Wenger ne odustaje zeli Podolskog i Gotzea u paketu za tih 66 mio eura . Iskreno mislim da od Gotzeovog odlaska u Arsenal nista nema, jer Arsenal uz veliko postovanje sto su uradili prethodnih godina trenutno nije neki krem de la krem klub i Gotze ako vec apusti BvB sigurno nece prec u Arsenal .

Nur der BvB !
BvB Echte Liebe !!!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 20 feb 2012, 16:01

Damire, Rudnevs je odličan igrač i monogo je puta to dokazao, ne samo u poljskoj ligi.... Ko god ga dovede neće požaliti to je sigurno. Nije skup, a sjajan je golgeter.
Agieren statt reagieren

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 20 feb 2012, 16:53

Pale_Companion je napisao/la:Damire, Rudnevs je odličan igrač i monogo je puta to dokazao, ne samo u poljskoj ligi.... Ko god ga dovede neće požaliti to je sigurno. Nije skup, a sjajan je golgeter.
Gladbachovac moj mislim nemoj me pogresno shvatit, ali ko ima ambicije da dodje do cetvrtfinala lige prvaka i da odbrani titulu ne bi se trebao bas oslonit na takvog igraca. To je moje misljenje .
BvB Echte Liebe !!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 20 feb 2012, 17:11

Damir_BvB je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:Damire, Rudnevs je odličan igrač i monogo je puta to dokazao, ne samo u poljskoj ligi.... Ko god ga dovede neće požaliti to je sigurno. Nije skup, a sjajan je golgeter.
Gladbachovac moj mislim nemoj me pogresno shvatit, ali ko ima ambicije da dodje do cetvrtfinala lige prvaka i da odbrani titulu ne bi se trebao bas oslonit na takvog igraca. To je moje misljenje .
Grijesis....
Ti zaboravio damire da smo mi jedini klub na dunjaluku koji kupuje najeftnije a u isti mah i najkvalitetnije ;) :lol: :mrgreen:

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 20 feb 2012, 17:20

pa dolazi vam Reus, i kad onda pogledam vašu navalu ne znam više šta vam treba, Rudnevs bi tu bio prvi joker s klupe kad zatreba, a mislim da bi soldno odradio svoj zadatak.

Kvalitet za više domete u LP zasigurno imate,samo je potreban pravilni pristup, a kvalitet za odbranu titule u Bundesligi pogotovo imate.
Agieren statt reagieren

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 feb 2012, 17:35

Damir_BvB je napisao/la:
moram odgovoriti na ovaj post prije nego li ga stavim na ignore listu.
dortmund u cetvrtfinalu najelitnijeg evropskog takmicenja :?: buuuahahahahahhaaaaaa
govorimo li o klubu koji nije mogao proci grupnu fazu neatraktivne evropske lige?
dortmundovci zaboravljaju da su francuske i grcke ´fudbalske sile´ popravljale gol-razliku na kloccovom(il´ bi klopp) dortmundu. ono bi medju osam najboljih ekipa starog kontinenta :lol:
kukavickom igrom pobjedili nikad losiji bayern kojeg su posteno stukli i hanofa i gladbah i misle da su u stanju proci grupnu fazu lp-a :lol:
morate se paziti, dobro paziti, jer u tom takmicenju cekaju marseji i psg-ovi, panatinaikosi, piplikosi, nabikosi i kako se sve ne zovu trecerazredne ekipe iz grcke lige koje dortmund ne moze pobjediti.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 feb 2012, 17:47

secer je napisao/la: kukavickom igrom pobjedili nikad losiji bayern kojeg su posteno stukli i hanofa i gladbah i misle da su u stanju proci grupnu fazu lp-a :lol:
Ne znam o kojoj pobjedi govoriš? Ima ih više u posljednje vrijeme :lol:
Prošle sezone razvaljivanje a ove sezone u po Minkena taktička pobjeda sa malo šansi ali i sa malo dopuštenih šansi za protivnika ;). Svakako zaslužena pobjeda. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 20 feb 2012, 17:59

@ Sema

Pusti tog napacenog ba on je zeljan paznje i publiciteta, uvijek on ima takve postove samo jedan od onih koje mi trebamo zalit za to na njeg se ne osvrci nikad ne trosi dzaba tipke na tastaturi ;) ... Decko jos nije izasao iz puberteta i uvijek ima neke fix price, i uvijek vako dodje malo lijeci se po forumu za to samo ignore padobaranc ba i vjeruj mi sto manje citas post njegove to bolje a sto ga vise kuliras njemu gore samo ignore ...

Nur der BvB !
BvB Echte Liebe !!!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 feb 2012, 18:08

Semir bvb je napisao/la:
secer je napisao/la: kukavickom igrom pobjedili nikad losiji bayern kojeg su posteno stukli i hanofa i gladbah i misle da su u stanju proci grupnu fazu lp-a :lol:
Ne znam o kojoj pobjedi govoriš? Ima ih više u posljednje vrijeme :lol:
Prošle sezone razvaljivanje a ove sezone u po Minkena taktička pobjeda sa malo šansi ali i sa malo dopuštenih šansi za protivnika ;). Svakako zaslužena pobjeda. 8-)
ahah, kukavicku igru smo preimenovali u ´takticka pobjeda´ :? ok, zovi je kako hoces. sjecam se da ste imali ukupno 2 suta na gol naspram bayernovih 7 i to samo u prvom poluvremenu.
nego, sta je sa sramotnim ispadanjem iz evropske lige i jos sramotnijim nastupom u ligi prvaka :?:
ps.
cuj, prosle sezone :lol:
poceo si sa blizom historijom pa cu si uzeti za pravo da te napomenem na sve silne petarde koje ste primili u svom kokosinjcu.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 20 feb 2012, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 20 feb 2012, 18:08

Damir_BvB je napisao/la:@ Sema

Pusti tog napacenog ba on je zeljan paznje i publiciteta, uvijek on ima takve postove samo jedan od onih koje mi trebamo zalit za to na njeg se ne osvrci nikad ne trosi dzaba tipke na tastaturi ;) ... Decko jos nije izasao iz puberteta i uvijek ima neke fix price, i uvijek vako dodje malo lijeci se po forumu za to samo ignore padobaranc ba i vjeruj mi sto manje citas post njegove to bolje a sto ga vise kuliras njemu gore samo ignore ...

Nur der BvB !
Posebnom treba pomoc , nemoj momka rastresenog ostavljat ... :) da se muci...
Paša moj, da mi tebi postavili dijagnozu mi prvo moramo naci uzroke koji su doveli do tvog stanja.Ja cu tebi napravit jedan vid testa pa ti reci sta te mući , moze ? 8-)

a) -7 na proljece
b) Gotze
c)transfer Reus-a
d)Klopp ili Jupp
e)kompaktnost u BvB
f)proslogodisnja titula
g)3 poraza zaredom
h) preslaba BvB pa nemate konkurenciju :mrgreen:

Sta bi hteo Šećeru da ti "stavim" za veceru... :?:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 feb 2012, 18:55

secer je napisao/la: ahah, kukavicku igru smo preimenovali u ´takticka pobjeda´ :? ok, zovi je kako hoces. sjecam se da ste imali ukupno 2 suta na gol naspram bayernovih 7 i to samo u prvom poluvremenu.
nego, sta je sa sramotnim ispadanjem iz evropske lige i jos sramotnijim nastupom u ligi prvaka :?:
ps.
cuj, prosle sezone :lol:
poceo si sa blizom historijom pa cu si uzeti za pravo da te napomenem na sve silne petarde koje ste primili u svom kokosinjcu.
Takticki porazi :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 feb 2012, 19:35

Sto je Bayern slabiji,sve vise provokacija iz njihovog tabora je okrenuto prema Dortmundu :? pametnije bi vam bilo da se bavite Baselom...nisu oni nista slabiji od Freiburga.

Ja ne znam kakve su ovo spekulacije oko odlaska Barriosa...i ako ga imaju namjeru pustiti na kraju sezone,opet ne treba nista ranije dogovarati...neka se bori za svoje mjesto a ne da razmislja o kojekakvim Malagama i slicno. :shock:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 feb 2012, 20:36

adnan24 je napisao/la:Sto je Bayern slabiji,sve vise provokacija iz njihovog tabora je okrenuto prema Dortmundu :? pametnije bi vam bilo da se bavite Baselom...nisu oni nista slabiji od Freiburga.
Jos kad se ljudi ne bi lijepili. :lol: Apelujem na sve zuckaste brudere da ne nasjedaju na podmukle pokusaje unosenja nemira u nase redove. :mrgreen: Svjesni su da nam ne mogu nista na zelenom terenu, pa se sluze niskim udarcima i sitnim provokacijama kao im i predsjednik. :mrgreen: Zbijte redove. :lol:

Bestidno, cak nas i prozivaju za kukavicku igru. :o A, ako se ne varam, Bayini bekovi ne predjose polovinu terena za 90 minuta protiv strasnog Frajbe. :mrgreen: Vjerovatno su dojucerasnji clanovi Frajbe II vrsili nevjerovatan presing. :D Eto, dokle su spremni ici. :lol:
adnan24 je napisao/la:Ja ne znam kakve su ovo spekulacije oko odlaska Barriosa...i ako ga imaju namjeru pustiti na kraju sezone,opet ne treba nista ranije dogovarati...neka se bori za svoje mjesto a ne da razmislja o kojekakvim Malagama i slicno. :shock:
Nadam se da je u pitanju mazlumanje novinara. Lucasu je vakat da zabilsta vec protiv H96. 8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 feb 2012, 20:49

Sviđa mi se što ste se opustili i mislite da je titula već vaša :lol: :lol: :lol:
Možda bude vaša, ali onda mi na žalost nekih evropski giganata moramo osvojit Ligu prvaka 8-) 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 feb 2012, 20:51

HzBvB je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:
Grijesis....
Ti zaboravio damire da smo mi jedini klub na dunjaluku koji kupuje najeftnije a u isti mah i najkvalitetnije ;) :lol: :mrgreen:
Ne grijesi. Damir je u potpunosti u pravu.

Arsenal je u posljednjih 5-6 god. prodavao vrhunske, a dovodio talentovane mlade igrace. To ih je drzalo u vrhu, ali ih nikada nije dovelo na sami vrh. Napravili su veliki posao sa Sanjom, Kosielnim, Adebajorom, Fabregasom, Klisijem, Diabijem, Songom, Tuereom itd. Dakle, sve kvalitetni i prejeftini mladi igraci. Mozes ubosti jednom, dva puta, tri... ali ne mozes stalno pogadjati sa jeftinim pojacanjima. I kada jednom promasis desi se katastrofa iz koje ces tesko isplivati. Primjer Arsenala jasno pokazuje da se takva klupska politika dugorocno ne moze isplatiti. Ne postoji nijedan dokaz iz proslosti koji obara ovu tvrdnju.

Da Dortmund itekako zna omasiti sa pojacanjima pokazuju dva igraca koja su pristigla ove sezone. Gundogan i Perisic. Sva sreca pa uspjeh kluba ne zavisi od ova dva igraca.

Nemam pojma kakav je igrac taj Poljak, samo znam da se ozbiljni klubovi ne oslanjaju na jednog provjerenog napadaca. Sta da se povrijedi Levandovski, a taj Poljak pokaze kao Perisic? Takav neozbiljan pristup veliki klubovi si ne smiju dozvoliti.

Barios nije dobio pravu priliku za igru od kada se vratio na teren. Napadacu trebaju minimalno 3-4 utakmice u kontinuitetu da se vrati u pravu formu. Tu priliku iz opravdanih razloga nije dobio, sto ne znaci da je nebi iskoristio. Ja se nadam da ce dobiti svoju sansu, pa da ga onda ciste savjesti mozemo otpisati. Ovako nije posteno :mrgreen: .

Ipak ostaje cinjenica da je Barios iz najboljih dana igrao bolji fudbal od Levandovskog iz ove sezone.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 feb 2012, 20:58

effe_sa je napisao/la:Sviđa mi se što ste se opustili i mislite da je titula već vaša :lol: :lol: :lol:
Možda bude vaša, ali onda mi na žalost nekih evropski giganata moramo osvojit Ligu prvaka 8-) 8-)
1. Kakve veze ima opustanje na forumu :mrgreen: !? Samo da se Klop i igraci ne opuste.

2. :lol: :lol: :lol: :lol:
kukavickom igrom pobjedili nikad losiji bayern
Ne znam o kojoj pobjedi govoriš?
:mrgreen: :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 feb 2012, 21:10

Valencia je napisao/la:
1. Kakve veze ima opustanje na forumu :mrgreen: !? Samo da se Klop i igraci ne opuste.

1. Pa i njih će prenijet, a moraju imati jednu slabiju fazu.
2. Ovako ću se ja nasmijat u maju, ko što sam se mnogima na ovom forumu nasmijao, nakon precizni prognoza.
Znači ja samo kažem da jedna od te 2 titule bi trebala biti naša, da ne kažem morala, jer ništa se ne mora u životu. Al iz više sam razloga uvjeren u dobar rasplet sezone po Bayern. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 feb 2012, 21:16

effe_sa je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

1. Pa i njih će prenijet, a moraju imati jednu slabiju fazu.
2. Ovako ću se ja nasmijat u maju, ko što sam se mnogima na ovom forumu nasmijao, nakon precizni prognoza.
Znači ja samo kažem da jedna od te 2 titule bi trebala biti naša, da ne kažem morala, jer ništa se ne mora u životu. Al iz više sam razloga uvjeren u dobar rasplet sezone po Bayern. ;)
1. Za mene je Bajern i dalje blagi favorit za titulu u Bundesligi. Iako iz ove perspektive izgleda da je Dortmund dosta jaci, sve se to moze okrenuti u 2-3 utakmice. Zaista je tesko u ovom trenutku bilo sta prognozirati. Bajern je nepoznanica. Da li su zapali u malu ili veliku krizu. Ako je velika, onda bi Dortmund mogao napraviti razliku u naredne 3-4 utakmice i tako prakticno rijesiti sezonu. Uskoro ce se znati dosta vise, posebno u narednih nekoliko kola.

2. Ne vidim kako Bajern moze dobiti Real i posebno Barsu. Sve je moguce, al' sanse su jako male. 2-3 procenta :mrgreen: .

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.