HzBvB je napisao/la:Damir_BvB je napisao/la:Pale_Companion je napisao/la:Damire, Rudnevs je odličan igrač i monogo je puta to dokazao, ne samo u poljskoj ligi.... Ko god ga dovede neće požaliti to je sigurno. Nije skup, a sjajan je golgeter.
Gladbachovac moj mislim nemoj me pogresno shvatit, ali ko ima ambicije da dodje do cetvrtfinala lige prvaka i da odbrani titulu ne bi se trebao bas oslonit na takvog igraca. To je moje misljenje .
Grijesis....
Ti zaboravio damire da smo mi jedini klub na dunjaluku koji kupuje najeftnije a u isti mah i najkvalitetnije

Ne grijesi. Damir je u potpunosti u pravu.
Arsenal je u posljednjih 5-6 god. prodavao vrhunske, a dovodio talentovane mlade igrace. To ih je drzalo u vrhu, ali ih nikada nije dovelo na sami vrh. Napravili su veliki posao sa Sanjom, Kosielnim, Adebajorom, Fabregasom, Klisijem, Diabijem, Songom, Tuereom itd. Dakle, sve kvalitetni i prejeftini mladi igraci. Mozes ubosti jednom, dva puta, tri...
ali ne mozes stalno pogadjati sa jeftinim pojacanjima. I kada jednom promasis desi se katastrofa iz koje ces tesko isplivati. Primjer Arsenala jasno pokazuje da se takva klupska politika dugorocno ne moze isplatiti.
Ne postoji nijedan dokaz iz proslosti koji obara ovu tvrdnju.
Da Dortmund itekako zna omasiti sa pojacanjima pokazuju dva igraca koja su pristigla ove sezone. Gundogan i Perisic. Sva sreca pa uspjeh kluba ne zavisi od ova dva igraca.
Nemam pojma kakav je igrac taj Poljak, samo znam da se ozbiljni klubovi ne oslanjaju na jednog provjerenog napadaca. Sta da se povrijedi Levandovski, a taj Poljak pokaze kao Perisic? Takav neozbiljan pristup veliki klubovi si ne smiju dozvoliti.
Barios nije dobio pravu priliku za igru od kada se vratio na teren. Napadacu trebaju minimalno 3-4 utakmice u kontinuitetu da se vrati u pravu formu. Tu priliku iz opravdanih razloga nije dobio, sto ne znaci da je nebi iskoristio. Ja se nadam da ce dobiti svoju sansu, pa da ga onda ciste savjesti mozemo otpisati. Ovako nije posteno

.
Ipak ostaje cinjenica da je Barios iz najboljih dana igrao bolji fudbal od Levandovskog iz ove sezone.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.