drugo mjesto iza Partizana, omjer 11:5
Gdje se igra Final Four i jel ima kakvo evropsko takmičenje nakon ovoga?

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Eto nasluti jaPasha je napisao/la:danas @flash i ja komentarišemo o održavanju final4 u Zenici i on govori, da hoće doći "Zabranjeni". ja kažem, ma neće ba.![]()
![]()
![]()
![]()
evo, nek' ovo bude zadnje o temi (ne)dolaska istih u Zenicu na ovoj temi.
jer pisanje o djelovanju navijačkih skupina je zabranjeno na ovom forumu.
Imam dokaze da sam slutio(ljudi su tu)Emir ZENICA je napisao/la:Nisi naslutio lopove nego ti ja i rodjo pricaliLopove jedan
Ja mislio ti ozbiljan
![]()
A garantujem,PUNA DVORANA ce biti !
Povuci cu neke svoje veze,ministarstvo i tako to
I da,slazem se sa svim sto si napisao,100 % je tako
Ajd ako imas dokaze,necu te napadatflash je napisao/la:
Imam dokaze da sam slutio(ljudi su tu)A dvorana nece bit puna,ako bude ti i rodjak birajte alkohol i hranu ostalo je na meni
Zato guraj te veze u ministarstvu
Znaci kod vas nije bilo zainteresovanih za te klubove,kako ulagaca tako i onih koji ce preuzeti stvar u svoje ruke.Znaci vlast,stvarno tuzno sta se ovo dogadja.Ista takva sudbina ceka i ostale klubove,kad tad ce se to desiti.reviewer je napisao/la:Istina to je činjenica.
Puno je stvari koje su kumovale tome,od aktuelne vlasti koja nema sluha za kolektivne sportove, do visoke cijene vrhunskih rezultata u sportovima.Kad kažem visoke cijene mislim da kao i svugdje dođe do zasićenja sponzorstva, rezultovano rasipanjem novca na strane igrače i na još štošta, kao i novca koji je završavao u džepovima ljudi koji nisu ni s.. od sporta.
Tuzla a i Zenica bez obzira na klubove ima svoje vrhunske sportiste, mislim na igrače koji se vežu za ekipni sport.
Garantujem da bi Jedinstvo i Čelik, sa svim domaćim bivšim igračicama ,kad bi ih uspjeli vratiti pod svoje okrilje bili ne u vrhu regije ,već elita i u Evropi....
Ma ebo nju ba,trebamo dati podrsku nasim igracicama.Vjerovatno u hotelu Zenicasamocelik je napisao/la:U kom ce hotelu odsjesti Milica???![]()
![]()
nadam se finalu i uz malo srece tituli
još se ne zna ko je četvrti tim. poslije sutrašnjih utakmica(Hemofarm-R. Korać i Voždovac-Celje) će biti mnogo jasnije. sa tim što Korać i Hemofarm imaju po jednu zaostalu utakmicu kući sa ekipom Budućnost. te će se utakmice igrati u utorak i srijedu.Emir ZENICA je napisao/la:Sa nestrpljenjem ocekujem final 4![]()
Ko je cetvrti tim koji nam dolazi u Zenicu ? (pored nas,Partizana i Hemofarma)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.