Ženska liga BiH u košarci

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Ženska liga BiH u košarci

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 feb 2012, 12:59

Čelik - Mladi Krajišnik 72:63
drugo mjesto iza Partizana, omjer 11:5

Gdje se igra Final Four i jel ima kakvo evropsko takmičenje nakon ovoga? :?
Čelik Zenica 1945

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 16 feb 2012, 13:14

gdje će se igrati final4 još se sa sigurnošću ne zna. postoje glasne špekulacije, da će to biti kod nas u Zenici.

a kakvo europsko takmičenje očekuješ. da bi se igralo u Euro kupovima, to moraš zaslužiti kroz nacionalno prvenstvo, a ne kroz regionalno takmičenje. postoje mnoga regionalna takmičenja, al' samo nacionalna takmičenja se pikaju.

kolika je briga Saveza o ženskoj košarci najbolje govori podatak, da se ženska seniorska reprezentacija neće ni takmičiti u kvalifikacijama za europsko prvenstvo...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 18 feb 2012, 20:12

večeras pobjeda nad Voždovcem 80:69 i osiguran plasman na final4. još u zadnjem kolu pobjediti Vojvodinu u N.Sadu i siguran je plasman na 2. ili 3. mjesto.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 20 feb 2012, 21:56

Final 4 i definitivno u Zenici 3 i 4 Marta! Velika stvar za grad!
Nema vise :P

IndependenT
Kontakt:

Post Postao/la IndependenT » 21 feb 2012, 18:03

Final Four zenske kosarke u Zenici za 2 sedmice ali nesto jos zanimljivije...

ZABRANJENI,JOŠ DVE NEDELJE DO ZAVRŠNICE REGIONALNE LIGE U ZENICI,
USKORO DOGOVOR O PUTOVANJU ZA ZENICU...

http://www.facebook.com/YoungBoys.GROBARI?ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Fino fino 8-)

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 feb 2012, 19:31

danas @flash i ja komentarišemo o održavanju final4 u Zenici i on govori, da hoće doći "Zabranjeni". ja kažem, ma neće ba. :lol: :lol: :lol: :lol:

evo, nek' ovo bude zadnje o temi (ne)dolaska istih u Zenicu na ovoj temi.

jer pisanje o djelovanju navijačkih skupina je zabranjeno na ovom forumu.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 22 feb 2012, 16:18

Košarkašice zeničkog Čelika biće domaćin finalnog turnira MŽRKL. Pred košarkašicama Čelika je još jedna utakmica protiv Novosadske ekipe "Vojvodina Naftna Industrija Srbije" koja se igra 25. februara u Novom Sadu. Finalni turnir će biti održan u Areni Zenica, 3. i 4. marta. Sigurni učesnici su Partizan Beograd Srbija, Čelik Bosna i Hercegovina, te Hemofarm Štada Srbija, dok se još ne zna ko će biti četvrti učesnik.
Čelik Zenica 1945

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 22 feb 2012, 17:21

Pasha je napisao/la:danas @flash i ja komentarišemo o održavanju final4 u Zenici i on govori, da hoće doći "Zabranjeni". ja kažem, ma neće ba. :lol: :lol: :lol: :lol:

evo, nek' ovo bude zadnje o temi (ne)dolaska istih u Zenicu na ovoj temi.

jer pisanje o djelovanju navijačkih skupina je zabranjeno na ovom forumu.
Eto nasluti ja ;) Nego da ne krsim pravila i pricam o tome,da kazem koju na ovaj dogadjaj.Mislim da je dobro sto ce se takvo nesto desiti u Zenici poslije godina suse i gledanja u fudbalu kojekakvih sela,u kosarci zaseoka a u ostalim sportovima ekipa iz manjih ulica.Vidim po netu se radi na animaciji ljudi 15 dana prije dogadjaja i dobro bi bilo kad bi se uspjelo dovesti neke 3-4 milje u Arenu.Treba nam velikih utakmica i dogadjaja da bi grad ponovo poceo da vjeruje u zenicki sport i samim tim se vratio na tribine.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 22 feb 2012, 18:26

Nisi naslutio lopove nego ti ja i rodjo pricali :lol: Lopove jedan :lol: Ja mislio ti ozbiljan :mrgreen:
A garantujem,PUNA DVORANA ce biti !
Povuci cu neke svoje veze,ministarstvo i tako to :lol:

I da,slazem se sa svim sto si napisao,100 % je tako 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 22 feb 2012, 19:31

Emir ZENICA je napisao/la:Nisi naslutio lopove nego ti ja i rodjo pricali :lol: Lopove jedan :lol: Ja mislio ti ozbiljan :mrgreen:
A garantujem,PUNA DVORANA ce biti !
Povuci cu neke svoje veze,ministarstvo i tako to :lol:

I da,slazem se sa svim sto si napisao,100 % je tako 8-)
Imam dokaze da sam slutio(ljudi su tu) :mrgreen: A dvorana nece bit puna,ako bude ti i rodjak birajte alkohol i hranu ostalo je na meni ;) Zato guraj te veze u ministarstvu :D

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 22 feb 2012, 19:59

flash je napisao/la:
Imam dokaze da sam slutio(ljudi su tu) :mrgreen: A dvorana nece bit puna,ako bude ti i rodjak birajte alkohol i hranu ostalo je na meni ;) Zato guraj te veze u ministarstvu :D
Ajd ako imas dokaze,necu te napadat :mrgreen: Vidjet ces da ce biti puna (mislim na tvog rodjaka :mrgreen: ) i mi ti to garantujemo :lol: Cuj ostalo je na meni,najlaksi posao tebi dodje hahaha Guram ne brini,biti ce puno 8-)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 24 feb 2012, 14:28

Ugašen još jedan tuzlanski klub, bez mnogo pompe. Prestao sa radom ŽKK "Jedinstvo 1989"
Treba napomenuti da su se borile u "elitnom" rangu ženske košarke, i da su dobijale 2000km godišnje od opštine ;)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 24 feb 2012, 17:54

U Tuzli se izgleda sport lagano gasi,tuzno stvarno
Volim te Celik ! ! !

reviewer

Post Postao/la reviewer » 24 feb 2012, 23:00

Istina to je činjenica.
Puno je stvari koje su kumovale tome,od aktuelne vlasti koja nema sluha za kolektivne sportove, do visoke cijene vrhunskih rezultata u sportovima.Kad kažem visoke cijene mislim da kao i svugdje dođe do zasićenja sponzorstva, rezultovano rasipanjem novca na strane igrače i na još štošta, kao i novca koji je završavao u džepovima ljudi koji nisu ni s.. od sporta.
Tuzla a i Zenica bez obzira na klubove ima svoje vrhunske sportiste, mislim na igrače koji se vežu za ekipni sport.
Garantujem da bi Jedinstvo i Čelik, sa svim domaćim bivšim igračicama ,kad bi ih uspjeli vratiti pod svoje okrilje bili ne u vrhu regije ,već elita i u Evropi....

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 feb 2012, 00:04

reviewer je napisao/la:Istina to je činjenica.
Puno je stvari koje su kumovale tome,od aktuelne vlasti koja nema sluha za kolektivne sportove, do visoke cijene vrhunskih rezultata u sportovima.Kad kažem visoke cijene mislim da kao i svugdje dođe do zasićenja sponzorstva, rezultovano rasipanjem novca na strane igrače i na još štošta, kao i novca koji je završavao u džepovima ljudi koji nisu ni s.. od sporta.
Tuzla a i Zenica bez obzira na klubove ima svoje vrhunske sportiste, mislim na igrače koji se vežu za ekipni sport.
Garantujem da bi Jedinstvo i Čelik, sa svim domaćim bivšim igračicama ,kad bi ih uspjeli vratiti pod svoje okrilje bili ne u vrhu regije ,već elita i u Evropi....
Znaci kod vas nije bilo zainteresovanih za te klubove,kako ulagaca tako i onih koji ce preuzeti stvar u svoje ruke.Znaci vlast,stvarno tuzno sta se ovo dogadja.Ista takva sudbina ceka i ostale klubove,kad tad ce se to desiti.
A ovo sto si napisao slazem se 100 %,mada skroz slabo pratim zensku kosarku,mada i musku al malo sam upucen i upravu si.Al sta se moze,lopovi kako u Tuzli tako i u ostalim gradovima,Zenicu ne smijem spomenuti,dosad ide na dobro :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 feb 2012, 19:23

Vojvodina - Čelik 76:80. ovom pobjedom Čelik je i zvanično osvojio 2. mjesto u regularnom dijelu Međunarodne ženske regionalne lige. najviše poena u redovima Čelika postigle su Tolikove sa 14 poena uz 7 skokova, Bajić 13 poena i Bejtić 11 poena. kod Vojvodine najbolja je bila Popović sa 28 poena.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 feb 2012, 22:15

Sa nestrpljenjem ocekujem final 4 :mrgreen:
Ko je cetvrti tim koji nam dolazi u Zenicu ? (pored nas,Partizana i Hemofarma) :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 feb 2012, 22:37

U kom ce hotelu odsjesti Milica??? :D :D :D nadam se finalu i uz malo srece tituli :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 25 feb 2012, 22:43

samocelik je napisao/la:U kom ce hotelu odsjesti Milica??? :D :D :D nadam se finalu i uz malo srece tituli :D
Ma ebo nju ba,trebamo dati podrsku nasim igracicama.Vjerovatno u hotelu Zenica :D
Nadam se finalu Celik-Partizan 8-)
Volim te Celik ! ! !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 25 feb 2012, 22:57

Emir ZENICA je napisao/la:Sa nestrpljenjem ocekujem final 4 :mrgreen:
Ko je cetvrti tim koji nam dolazi u Zenicu ? (pored nas,Partizana i Hemofarma) :mrgreen:
još se ne zna ko je četvrti tim. poslije sutrašnjih utakmica(Hemofarm-R. Korać i Voždovac-Celje) će biti mnogo jasnije. sa tim što Korać i Hemofarm imaju po jednu zaostalu utakmicu kući sa ekipom Budućnost. te će se utakmice igrati u utorak i srijedu.
@samocelik. daj ba šta ste se naložili na Milicu. faca - nula bodova, tijelo - vidio sam uživo i milon boljih. cura se slikala pa eto ona ko nešto.
i ovdje bih zaista zamolio da se onakav način navijanja ne ponovi na final4. apsolutni neukus. :oops:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.