FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Lovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Lovac » 22 feb 2012, 00:21

Zeljo sampion ;)
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 feb 2012, 00:22

Lovac je napisao/la:Zeljo sampion ;)
pa covjece ti si jos tu,drago mi je fakat :)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 feb 2012, 00:33

fczeljo je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Što su se ušutili miševi poklopio ih zubanovic89 sve redom :mrgreen: prvenstveno mislim na fczeljo,THC, seyu i druge standardne pljuvače da ih ne nabrajam sve sad :D
ne zakuhavaj opet XD
redovni pljuvač ti ima godišnjih karata punu ladicu i ne odgovara na svaki mogući post ko ti.

zubane, dijelom se slažem ali dijelom ne sa tvojim komentarom.

slažem se da bi nas trebalo biti više na utakmici, ali isto tako bi i klub trebao da se potrudi ne malo, nego dobro više. i sad kad nas ima 200 sa godišnjim kartama se opet gužvamo ko da nas je 200.000. jbemu jel to treba neko proviđenje pa da neko skonta da treba još jedna ili dvoja vrata otvoriti? ako klub ne može omogućiti da se tih 200 redovnih osjeća ugodno na stadionu, kako misli dovesti 10.000?

meni, a ni nikome od tih 200 se nije problem gurati. ali vidimo rezultat da jedino tih 200 i dolazi na utakmice.

jeste, mi "redovni pljuvači" ukazujemo na sitnice, al mi je se nakupilo tih sitnica pun q. te nevalja ovdje grb, te ne mogu vrata otvorit, te nema karata, te se ne zna ni kad će ih biti. pa u pm hoću li se ja ikad osjećati povlaštenim što dajem unaprijed pare za nešto što ne znam kako će izgledati? ili ću i narednih 20 godina obići pola poslovnih prostora po grbavici da nađem nekoga da mi proda kartu. i onda kad dođem na utakmicu gledam kako se razni klošari uvlače džaba na stadion - i još onda gledam kako takvi kidaju stolice i jebu mater kome stignu od naših ako nije 3:0 u prvih 20 minuta. i ti onda naravno kritikuj mene što prozivam. jbga, ja sam pljuvač, pesimista i ko zna šta. jel to treba neka pamet da se ovih par sitnica popravi? i ko je onda kriv što nas 200 kupimo godišnje karte?

da iko u klubu imalo ozbiljno razmišlja ovaj forum bi im bio svako jutro na čitanju pod radnom obavezom. evo u ovih dan-dva su ovdje imali za pročitati bruku stvari koje mogu poboljšati sa nikakvim ulaganjima. naravno da pročitati neće. pisao sam ovo zato što volim klub i što se nikad neću prestati nadati da će neko od ogovornih konačno početi taj klub shvatati zaozbiljno.

mnogima je sitnica što grb nije ispao kako treba. meni to nije sitnica jer to gledam iz dana u dan već 20 godina. to bi isto bilo i kad bi osim reko jbga sitnica je što neki igrač zakasni na trening 10 minuta. pa zakasni jednom, pa zakasni drugi put, pa zakasne još trojica. pa se onda popuši. al kako izgleda kad se stvari utegnu, vidimo na tabeli.

sitnice pokazuju mnogo.

smjesno je da nam se srusi zapadna tribina a jos je smjesnije da je navijaci ciste, a jos je smjesnije dati izjavu to je "Blagodat" i slikat se pored nje ko da je stonehedge, evo sad jedno pitanje sta mislite zna li iko u klubu koliko je cvrsta konstrukcija na sjeveru? nije ovo pljuvanje da se ne radi nista,strucni stab odlicno radi poso i to niko ne spori ali ostatak ljudi koji primaju platu slabo je odradjuju... jos da pojasnim ovo oko navijaca, ok je to ali tek onda kad klub uradi nesto i kad se vidi da ne mogu sami ali da su bar pokusali... jos sto se tice ovog shopa, nemojte od tog pravit bauk, 3 godine se prica o tome,imaju prostor imaju sve samo je trebalo okrecit i otvorit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 22 feb 2012, 00:56

zubanovic89 je napisao/la:Po meni jos jedna jako bitna stvar vezana za marketing, bukija igrace i amara. Najvise para se ulaze upravo u prvi tim zato sto je to glavni izvor prihoda i on daje najbolje rezultate za sada i opravdava te pare. Ne mozemo mi praviti dobar marketing za nesto cega nemamo. Realno nama je trenutno bolji tim neko prije 2 godine kada smo imali taj famozni "Zeljo TV" projekat. Tada nas je nosila euforija oko povratka amara, klub je bio u dubiozi ja kad se sjetim utakmice sa sirokim na grbavici, pjesme, one kise i gola najezim se. Nas jedini problem su pare. Nemamo ih dovoljno da ulazemo i u igrace i u sve ostalo, zato se sve ostalo radi preko kurca a igraci imaju najskuplje pripreme od svih timova iz lige. Uprava nije toliko troma koliko izgleda nego nece da rade nista na stadionu jer se nadaju da ce nesto konacno konkretno napravit na njemu. Ja shvatam da to sve nervira i mene nervira sto se nemam gdje popisat a platio sam kartu 80KM, sto za derbi svi imaju onaj magazin a ja ko levat gledam kud sunce hoda jer imam godisnju. Ali opet shvatite mi smo krenuli ne od nule, nego iz minusa, i treba dosta vremena da se to sve uklopi i uhoda. Kritike su naravno dobrodosle ali nemojte da se ovdje koljemo bezveze oko toga je li kupka kineska i je li grb 2 cm lijevo vise neg sto treba. Mozda je roba sa greskom sta znate :mrgreen:
hajd da završimo ovu diskusiju.

sjećam se i ja tog povratka. al baš tada se vidjelo da klub sluša navijače. žalili smo se po forumima na ulaze i odma su napravljena 2 nova ulaza na jugu i puštena u funkciju. sad ne da ta dva nova ne rade, već je zaključan još jedan stari. jaran mi zakasnio na utakmicu i 10 ljudi ispred čekalo 10 minuta da uđu. zato što je radio jedan ulaz. sa godišnjom kartom čovjek bio. hajd da mi neko kaže nemaju para za redare, al što ih ne otključaju kad se završi utakmica pa da možemo ko ljudi izaći? to se prije radilo kad su veterani upravljali klubom (hadžija, mišo, šerbo). oni su to znali, a ovi moderni i mladi ne znaju. nije stvar u guranju i u mom komforu. stvar je u ozbiljnosti. ja se mogu gurati još 20 godina bez problema. al to pokazuje njihov stav prema navijačima. evo ja se javljam ako me iko iz kluba čuje da odem 5 minuta prije završetka utakmice da otvorim sve kapije! nek djevojke, djeca i penzioneri mogu komotno i dostojno čovjeka izaći sa stadiona. sjećam se da smo im pisali i da poprave željinu zastavu na jarbolu i to se popravilo. i masa drugih stvari. sad niko ništa.

dakle, kome se ide u fan shop nek ide, kome se kupuje nek kupuje.

neko mi je skrenuo pažnju da treba sačekati da vidimo i ostalu ponudu. poštujem stoji, možda smo prenaglili. al jbga naviko sam da u fan shopu prvo vidim dres, šal, a ne dasku za meso i čuturicu za rakiju. da smo lovačko društvo to bi bilo ok :D

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 22 feb 2012, 01:08

Aldinn1 je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:al i vi jedete **** samo tako. Prvo dok je seyo govorio da je fan shop super ideja svi ste govorili da je extra i svrsavali na iste artikle o kojima sada pricate i pljujete ih. Vidjeli ste dio znaci DIO ne sve, fan shop nije otvoren, dakle NE ZNAMO kakvi su artikli ako sejo kaze da ne valja neki artikal mozda se covjeku ne svidja ne morate mu se svi uvlacit u guzicu da vam vire samo pertle samo zato jer je on ovdje od pocetka **** vas on. Svi su pametni kad treba nekog kritikovat i srat. Gdje ste bili prije nego sto se pokrenula ova kampanja oko fan shopa. 70% zarade ima Gong, ako ste toliko pametni sto vi niste ponudili da radite za 60%. 200 godisnjih karata se prodalo serete ovdje o nekoj ljubavi prema klubu htjeli bi da smo ko real madrid sa posjetom od 1500 ljudi. Na koju foru molim vas? Gdje ste svi vi bili kad nas je 200 sjedilo na utakmicama na grbavici i kad smo gledali sadikovica, dudica i ostalu kompaniju? Jeste tad srali?? Nista tad vas nije zanimalo sta se desava u klubu isto ko sto sad onih 11 000 ljudi sto su dolazili na utakmice Bosne kad je igrala NLB ne zanima. Lahko je sjedit' za kompjuterom i tipkat aj jes problem napravit zapad sta je to 2-3 miliona, a **** te ovaj fan shop, joj amara levata sto mu ne igra stanceski, jesu debili ne znaju krov ocistit, ali ne postavljate pitanje od kojih para ODAKLE NAM PARE!!! pola vas sjedi ovdje i komentarise utakmice preko txt prenosa dok se igra na grbavici, onaj sere buki supak nije htio da kupi moju ideju za artikal eto on te mrzi pa namjerno nije. Zapitajte se koliko ste dali klubu pa sebi dajete za pravo da ovoliko blatite bilo koga. Ti ljudi koji sjede tamo koliko god (ne)sposobni bili su nas digli na noge. Nije amar jedini koji nesto radi, jedan covjek ne moze sve sam. Kad ste toliko pametni sto niste bili kandidat za predsjednika kluba. Mene koliko pamcenje sluzi zujo se jedini javio da cupa klub iz govana, niko drugi nije htio da se bakce a toliko ljubavi prema klubu.
Bravo momak.
svaka ti čast dečko ! ja sam jedan od onih što preko interneta prati ŽELJINE utakmice sve i jednu uz BH Radio 1 !!! al svake godine kupim 2 godišnje karte jednu za mene a jednu za sina , nismo u mogučnosti da idemo svaki put na grbavicu al imamo jih kod kuče da bar nekako pomognemo voljenom klubu ,pošto ja i moj sin živimo u sloveniji a obojica volimo ovaj klub od malih nogu ! sve ostalo su sitnice al ŽELJEZNIČAR uvjek ostaje ŽELJEZNIČAR !!!!!!!

tm87zeljo1921
Kontakt:

Post Postao/la tm87zeljo1921 » 22 feb 2012, 01:11

Dugo citam na ovom forumu,pa da se i ja javim,veliki pozdrav od zeljovca iz Krajine i vidimo se ako Bogda na jugu protiv Sirokog...

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 22 feb 2012, 01:14

Hajde da skrenemo vise sa ove teme oko fan shopa, e ovako zna li iko na koliko je potpisan ugovor sa "Macron"om !? jeli uopste potpisan i jeli direktno sa Italijanima ili je preko firme posrednika posto je kod nas ubicajno ovo drugo kao u slučaju "Legea", i postoji li mogucnost dolaska nove garniture dresova ?? gledam veceras dresove Napolija :D boli glava dresovi :D
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 22 feb 2012, 01:23

Promjenite ime ove teme u Fan Shop, ili u Pljuvanje po Seyi, ili cak sto vise Nebuloze Aldina sa 2 "n" zvanog menadzer .

Kome se svidjaju stvari neka kupuje kome se ne svidjaju neka ne kupuje. Ovo mi sve izgleda kao izgovor neki zasto ce neko kupiti ili nece kupiti neki artikal.

Levatluk.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 22 feb 2012, 01:26

PL BiH -1 je napisao/la:Promjenite ime ove teme u Fan Shop, ili u Pljuvanje po Seyi, ili cak sto vise Nebuloze Aldina sa 2 "n" zvanog menadzer .

Kome se svidjaju stvari neka kupuje kome se ne svidjaju neka ne kupuje. Ovo mi sve izgleda kao izgovor neki zasto ce neko kupiti ili nece kupiti neki artikal.

Levatluk.
Uvijek sam mislio da si zrelija osoba.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 feb 2012, 09:27

Hvala sto spomenu ulaz ! ;) Pa utakmica protiv Zvjezde krenula mama sa nama na utakmici,nije da su je izgazali na ulazu i nju i mene malo je rec i zena vise nece na utakmice !Pa zasto se malo ne poradi na onom ulazu nismo zivotinje,pa one imaju bolji ulaz od nas ! :evil: da ne spominjem ulaz dvoje po dvoje ....pa nikad uc
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 10:32

Lovac je napisao/la:Zeljo sampion ;)
najpametniji post u zadnja 3 dana :D
DRUG NEBI TI PUNCA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 10:55

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 22 feb 2012, 11:00

bagrcavi je napisao/la:slika
Genijalno,predstavljanje sad u 11?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 feb 2012, 11:01

Tako su najavili :D
DRUG NEBI TI PUNCA

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 feb 2012, 11:03

bagrcavi je napisao/la:slika
Ko ti je ovaj ? 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 feb 2012, 11:36

"Presretan sam što sam ponovo tu. Došao sam da osvojim duplu krunu. Istina, imao sam konkretnu ponudu iz Izraela, no nisam htio razočarati navijače i ljude u klubu. Imamo ekipu za duplu krunu i nadam se da ćemo navijačima donijeti mnogo radosti", istakao je Bekrić.

Dobrodošao kući ! 8-)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 22 feb 2012, 11:50

Vraca se odbjegli sin Semir Kerla vec obavio razgovor sa osimom : 8-) :D
Zadnja izmjena: BLU SKY, dana/u 22 feb 2012, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 feb 2012, 11:51

Bekrić u Želji godinu i pol

:D
FKŽ !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 feb 2012, 11:54

Šef se baš nameračio na duplu 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

likson
Kontakt:

Post Postao/la likson » 22 feb 2012, 11:58

Brutalni SEF !!! :D :D
Povratak na staze stare slave! TM 87

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, ristagrad, ZeljeznicarUberAlles i 43 gosta.